radca 08.03.03, 19:59 Jestem wstrzasniety - tym co uslyszalem (((((((((((: BOZE - Prosze Cie Daj Mu szanse - by mogl cieszyc sie zyciem.... KAMILU jestem z Toba radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plesser Re: KAMIL DURCZOK 08.03.03, 20:06 o co chodzi? jeszcze kilka dni temu widzialem go w TV- byl co prawda ogolony na lyso, ale poza tym wygladal calkiem dobrze. Co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: KAMIL DURCZOK 08.03.03, 20:25 Dzisiaj ogladalem " Wiadomosci " w TV-POLONIA.Kamil byl lysy,nawet zastanawialismy sie w domu - cos ie stalo ? Dlaczego ??? W takich sytuacjach niegdy nie mysle o najgorszym,wiec zaczalem sugerowac,ze moze ;zalozyl sie o cos ? Wstapil do Buddyzmu ? itd. itd. Na koniec Wiadomosci - KAMIL sam powiedzial,ze pragnie "wytlumaczyc sie " dlaczego ma ogolona glowe ? Otoz jak powiedzial; "nie jest to wynik jakichkolwiek zakladow itp - jest to spowodowane LECZENIEM,PONIEWAZ MA RAKA (((: Wyrazil NADZIEJE i przekonanie,ze bedzie wszystko dobrze i wroci do ZDROWIA. Ja rowniez mam taka NADZIEJE i jestem mysla razem z KAMILEM. Boze.... nie zapomnij tylko o Nim radca Odpowiedz Link Zgłoś
stary_wiarus Re: KAMIL DURCZOK 08.03.03, 20:33 Nastepny wyjebany! Homik zrobil spore sputoszenie w Pomrocznej i Ty chuju z Traiskirchen ponosisz za to najwieksza odpowiedzailnosc! Czy sa jeszcze tacy fetniacy co sie pytaja, dlaczego Polack we Wiedniu to kurwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ask Re: KAMIL DURCZOK IP: 193.0.117.* 12.03.03, 19:56 zyce mu zdrowia z calego serca i modle sie za niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cumtroll Re: KAMIL DURCZOK IP: *.sympatico.ca 13.03.03, 05:47 Jesli modlitwa ma tu cos pomoc, to po co chodzic do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: KAMIL DURCZOK 13.03.03, 08:05 Kto to jest Kamil Durczok i dlaczego to akurat jemu ma Bog tak szczegolnie pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś