Gość: FASOLA IP: 64.9.159.* 02.06.01, 03:05 Kto wie co tez sie stalo z ta piekna komunistyczna piosenkarka,slyszlem ze wyemigrowala, gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MICHAL Re: KATARZYNA GERTNER!!!!!! IP: *.skane.se 02.06.01, 03:31 Gość portalu: FASOLA napisał(a): > Kto wie co tez sie stalo z ta piekna komunistyczna piosenkarka,slyszlem ze wyem > igrowala, gdzie? NIE PIOSENKARKA , ALE KOMPOZYTORKA.MIESZKA NADAL W POLSCE. JEJ PIOSENKI NALEZACE DO KLASYKI MUZYKI RORYWKOWEJ PRZEZYWAJA RENESANS POPULARNOSCI.SPIEWA JE MARYLA RODOWICZ. MUSICAL NA SZKLE MALOWANE GRANY JEST W KILKU POLSKICH TEATRACH ORAZ W BRATYSLAWIE. CO DO NIEJ MASZ, ZE SIE CZEPIASZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin Re: KATARZYNA GERTNER!!!!!! IP: *.shprd1.on.wave.home.com 02.06.01, 07:47 Gość portalu: MICHAL napisał(a): (...) > CO DO NIEJ MASZ, ZE SIE CZEPIASZ. Daj spokoj, to jakis ubek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: KATARZYNA GERTNER!!!!!! IP: *.physik.uni-ulm.de 03.06.01, 20:15 Kasia dawno nie zyje. Wygrala nekrolog za slowikowanie dla towarzyszy. Wypadek. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: KATARZYNA GERTNER!!!!!! IP: *.skane.se 03.06.01, 21:35 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Kasia dawno nie zyje. Wygrala nekrolog za slowikowanie > dla towarzyszy. Wypadek. Szkoda. IELU SLOWIKOWALO.GERTNER STORZYLA PRZYNAJMIEJ COS WARTOSCIOWEGO. CZEGO NIE MOZNA O TOBIE POWIEDIEC ANONIMOWA SZARA MASO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FASOLA Re: KATARZYNA GERTNER!!!!!! IP: 64.9.159.* 04.06.01, 15:09 No to Gertner zyje czy nie zyje????? ja tam sie jej nie czepiam, tylko tak mi sie pomyslalo o niej................ ktos mi dal jakies listy z 1976 roku podpisane jej imieniem i tyle................ Odpowiedz Link Zgłoś