agnese79 Re: Szukam mam z Chicago 18.01.07, 04:42 odzywa sie mama z Evanston kolo Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
annw5 do agnese79 18.01.07, 18:22 Czesc Fajnie, ze sie znalazla mamusia z okolic Chcialam Ciebie zapytac, czy chodzisz z dzieckiem do pediatry czy lekarza rodzinnego, bo takich tu od groma? No i czy jestes zadowlona? bo juz sama nie wiem, czy Ci lekarze tutaj to sami amatorzy, czy ze mna jest cos nie tak... w kazdym badz razie, moze mozesz polecic jakiegos zaufanego sprawdzonego pediatre? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnese79 Re: do agnese79 18.01.07, 18:59 Czesc. Zaufanego, sprawdzonego pediatry nie mam, bo przeprowadzilismy sie do Evanston niedawno. Bylam u tych dwoch lekarzy z moja corka www.enh.org/apps/findadoctor/compare.aspx?count=2&doc_1=2221&doc_2=8. Obydwoje profesjonalni. Naszego poprzedniego pediatre z Wloch moglabym polecic z reka na sercu. Tych zbyt dobrze nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
reninka72 Re: Szukam mam z Chicago 18.01.07, 19:18 Ja tez jestem z Chicago. Co prawda dopiero zostane mama w przyszlym miesiacu ale to prawie juz. Tez szukam pediatry. Mozesz zapytac tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22057Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chrust5 Re: Dziekuje Wam dziewczyny i pozdrawiam! 22.01.07, 12:29 jaka szkoda, ze Was nie poznalam wczesniej! Do niedawna, wraz z mezem i dwojka blizniakow, mieszkalam w Rogers Park, tuz kolo Evanston! Teraz juz z powrotem w kraju. Jesli chodzi o pediatre: z czystym sumieniem moge polecic dr Elizabeth Swider z Evanston Northwestern HealthCare. Mowi zreszta niezle po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś