Dodaj do ulubionych

Z New York do Los Angeles

IP: ftpproxy.DeutschePost.de:* / 10.144.96.* 11.04.03, 15:07
Ile kosztuje przejazd furmanka z dwojka koni i wynajetym furmanem z New York
do Los Angeles ? Jakie sa dodatkowe koszty wynajecia cowboys w kapeluszach do
ochrony tej furmanki podczas przejazdu przed napadami indianow strzelajacych
z lukow i poslugujacych sie dzidami ? Czy isnieje alternatywa przeplywu lodka
lub kajakiem z NYdo L.A.? Prosze tylko o powazne oferty. Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: --Michal Swietne pytanie. IP: *.tiaa-cref.org 11.04.03, 15:24
      O furmanke ciezko czy moze byc doroszka? mianowice 2 mile dorozka to 20
      quakamolis. Co daje baksa za mil. Mil mamy jakies 3K, czylo za jedyne 30
      tysiaca papiera mozna sie dorozka przeflancaowac z kost to kost. Kowboj
      aczkolwiek zbedny przez pierwsze tysiac mil podrozy staje sie koniecznie
      niezbedny wprost proporcjonalnie do imzachdnijeszej szerokosci geograficznej. I
      to im wiecej sztuk tym lepiej. Za dzien kowbojowi z concealed weapon permit sie
      nalezy stuwka dziennie. Biorac pod uwage ze doroszka popierdziela srednio
      jakies 20 mph, wnioskowac mozna ze przejazd zabierze okolo 2 lat jezeli sie by
      dalo konie ekspluatowac bez p-rzerwy, biorac pod uwage jednak pory roku i plan
      servisowy konia eskapada zajela by raczej lat 4 z czego po prostym obliczeniu
      wynika ze koszt kowboja wyniosl by okraglutkie 120 kwalaskow.

Reasumujac mozna za jakies 200K salaty, a gdy kto placi w Juro [jak niejaki
      lolek] to HOHO bo to super waluta.
      • Gość: Podroznik Dzieki Michal za odpowiedz... IP: ftpproxy.DeutschePost.de:* / 10.144.96.* 11.04.03, 15:41
        ...200.000 USD czyli 180.000 EURO to troche drogo, ale to nic jest to tego
        warte. Jeszcze musze tylko doplyna do USA, bo mieszkam w West-Germany. Planuje
        przejazd z Köln do New York kajakiem z wynajeciem trzech kajakarzy. Ja w tym
        czasie bede czatal ksiazke. Czy orientujesz sie Michale ilo to mogloby kosztowa
        i ile to potrwa, chcialby wziasc odpowiednia ilosc ksiazek by mi sie nie
        nudzilo. Poza tym zapraszam do West Germany na krotki pieszy spacer z Hamburga
        do Monachium (niecale 800 km, wiec to zadna odleglosc na maly spacerek).
        Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
        • Gość: --Michal To juz trudniej. IP: *.tiaa-cref.org 11.04.03, 15:52
          Nie mam pod reka pilot charts polnocnego atlantyku wiec moja odpowiedz nie
          bedzie bardzo nie dokladna aby obnizyc koszty proponuje wynajac wegierskich
          kajakarzy, pomimo nizszego kosztu sa bardziej skuteczni niz niemieccy.
          Przejscie prze europe bedzie dosc szybki, co jez wazne z uwagi na wysoki koszt
          zycia i wrogo nastawionych tubylcow. 16 dni zakladajac ze bedziesz 12 godzin
          szedl a 12 odpoczywal. Dzwonie do Wegierskiej federacji kajakarskiej dam znac
          ASAP.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka