Dodaj do ulubionych

.........vw chce kupic .............opel..........

05.03.07, 02:43
..........zyczliwy................i GM.....................
Obserwuj wątek
    • artur666 A tam VW 05.03.07, 11:21
      Porsche chce kupic.
      Kilka tygodni temu bylo glowne spotkanie akcjonariuszy Porsche. Pracowalem
      troche przy tym i slyszalem przemowienie szefa Porsche. Chca stworzyc Vakuum,
      tzn aby niemiecki przemysl samochodowy zostal "w domu" a nie byl wykupiony
      przez zagranice. Porsche planuje nie budowanie wlasnych nowych fabryk tylko
      wykorzystywanie kapacytetow innych koncernow, ktore kupuja. Nie wydaja kasy i
      daja prace kulejacym. Przyklad VW, Porsche ma polowe udzialu VW. Akcje Porsche
      poszly ostatnio 2x do gory.
      • tato1 Re: A tam VW 06.03.07, 15:04
        ........ja wiem ze vw i porsche maja uklad i w zaleznosci od roku wyciagaja sie
        za uszy z bagna ale mysle ze vw ma wieksze sznse na kupienie
        opel/gm.......hamerkancy produkuja bardzo ludowe auta co by pozwolilo vw-i
        obnizyc koszty prod......
        ......juz teraz passat kosztuje jak bmw3 czy merol-C......a to jak nazwa
        wskazuje auto ludowe...........jest przeciez audi!.............
        • artur666 Re: A tam VW 07.03.07, 14:25
          Dobrze napasiony Passat kosztuje nawiet wiecej 50-60 tys. eur., to juz
          rzeczywiscie troche chore.
          Wyglad i wyposazenie jak w Audi A6.
          • maja92 Re: A tam VW 08.03.07, 16:28
            artur666 napisał:

> Dobrze napasiony Passat kosztuje nawiet wiecej 50-60 tys. eur., to juz
            > rzeczywiscie troche chore.
            > Wyglad i wyposazenie jak w Audi A6.

Ostatnio porownywalysmy z kolezanka Audi A6 z Skoda Octavia: wylaczniki do
            swiatel, szyb, przelaczniki do kierunkowskazow, klamki etc.. zupelnie to
            samo...badge tylko inny na kierownicywink))
            Podobnie w Seat'cie...material, silniki i guziki te samewink) tylko za marke sie
            placi 20 tys Euro wiecej u dealerawink)))

Globalizacja na calegowink)))
      • soup.nazi Re: A tam VW 08.03.07, 16:56
        artur666 napisał:

> Porsche chce kupic.
        > Kilka tygodni temu bylo glowne spotkanie akcjonariuszy Porsche. Pracowalem
        > troche przy tym i slyszalem przemowienie szefa Porsche

Akurat tam malowales? Ty to bywasz, arturze, hehehe

. Chca stworzyc Vakuum,

Ze co chce stworzyc? Tymi potworkami mozesz epatowac lud w rodzimej dierewni.

> tzn aby niemiecki przemysl samochodowy zostal "w domu" a nie byl wykupiony
        > przez zagranice. Porsche planuje nie budowanie wlasnych nowych fabryk tylko
        > wykorzystywanie kapacytetow

Buahahaha, co to jest "kapacytet"?
    • narabany.drwal Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 14:29
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=58384060&wv.x=2&a=58522412

VW to tyz SKODA smile))
      • _czosnek_ Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 14:34
        Taaaaa ty durny cieciu, a General Motors to Opel, czyli wedlug twojej burackiej
        logiki Skoda chce kupic GM. Co za idiota!
        Strzel sobie w ten pusty cymbal cieciu, przynajmniej olow w nim bedzie.
        • narabany.drwal Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 14:41
          _czosnek_ napisała:

> Taaaaa ty durny cieciu, a General Motors to Opel, czyli wedlug twojej
          burackiej
          >
          > logiki Skoda chce kupic GM. Co za idiota!
          > Strzel sobie w ten pusty cymbal cieciu, przynajmniej olow w nim bedzie.

... ales ty tepy,jak moja siekiera
          niezrozumiales witzu ???
          • ontarian Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 14:47
            narabany.drwal napisał:

> ... ales ty tepy,jak moja siekiera
            siekiere da sie naostrzyc
            a temu bulbonskiemu smierdzielowi nic nie pomoze
            • _czosnek_ Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 15:41
              Bulbonskie smierdziele wyemigrawaly do Canady.
              • narabany.drwal Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 16:06
                czosnek_ napisała:

Bulbonskie smierdziele wyemigrawaly do Canady.

byc moze ale te zamozniejsze,te z Polski B przyjechaly do szwecji
                i buduja FOLVO w Troolhättan ,he he
                zalatwic ci robote ? ...
                • _czosnek_ Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 18:10
                  Sam sobie zalatw, pan Czosnek nie potrzebuje pracy pacholka.
                  • piss.doff Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 18:17
                    pani czesankowa wpadla jak sliwka w kompot. Mam ubaw do zachodu slonca!
                    • _czosnek_ Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 18:20
                      Durny cieciu, Canada, Szwecja i ty fruwa mnie serdecznie.
                      Mam ubaw caly czas a ty tylko do wieczora.
                  • ontarian Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 18:21
                    jeszcze sie kiepie mlotem w leb nie walnales?
                    jesli o robote chodzi, to sie do budowania nadajesz
                    ale nie folvo, tylko domkow z krowich klockow
                    • narabany.drwal Re: .........vw chce kupic .............opel..... 07.03.07, 10:58
                      czosnek_ 06.03.07, 18:20 + odpowiedz
                      Durny cieciu, Canada, Szwecja i ty fruwa mnie serdecznie.
                      Mam ubaw caly czas a ty tylko do wieczora.

noo dobrze,nie Ci bedzie zem Ciec,
                      wiem ze Ty wiesz ze ja wiem
                      techniczny to Ty niejestes ,FOLVO (VOLVO) to Ty
                      nigdy budowac niebedziesz ...,ale zawrzyjmy obowiazujaca umowe ...
                      Ty mi pomalujesz chate a ja Ci dam VOLVO 745 (1989) jako wyplate
                      auto jest mechanicznie OK ale blacha nadkola z tylu i w paru
                      miejscach przednie blotniki trzeba pospawac i pomalowac

Co ty na moja propozycje ?

Pzdr.
                      • _czosnek_ Re: .........vw chce kupic .............opel..... 07.03.07, 11:29
                        Nie wstyd ci jezdzic takim trupem? Musisz zaczac dorabiac.
                        To ja ci cieciu moge dac prace, koczenie trawy w ogrodzie, poprzycinanie galezi
                        na drzewach i trzeba oproznic z rupieci jeden garaz. Zaplace ci, no powiedzmy 6
                        $/h i jakis obiad + skrzynke wody mineralnej dziennie. Kilka dni pracy, nawet
                        psa uwiaze zeby co doopy nie rozoral, taki jestem ludzki.
                        Pasuje ci, zarobisz na reanimacje swoje padajacego Volvo.
                        • narabany.drwal Re: .........vw chce kupic .............opel..... 07.03.07, 14:22
                          Autor: _czosnek_
                          Data: 07.03.07, 11:29
                          Nie wstyd ci jezdzic takim trupem? Musisz zaczac dorabiac.

nie wiekszy trup niz 5-6 letnie polskie Deawooo (czy cos tam),
                          uzywam okazjonalnie do ciagania przyczepy z moim koniem,pare razy w roku
                          z tego co wiem VOLVO to jest cos w Bulboni-cos dla takiego schpanera jak TY!

na codzien jezdze autem z "kotem" na masce,wiesz co to za marka ?

aacha,dorabiac sie skonczylem jakies 30ci lat temu,teraz paluchami krecac
                          zastanawiam sie kogo uszczesliwic .

Pzdr.

• _czosnek_ Re: .........vw chce kupic .............opel..... 08.03.07, 13:50
                            Nie wiem jakimi zawilymi kanalami doszedles cieciu do tego, ze ja siedze w
                            kraju. Jak ja juz bylem na emigracji to ty na goowno jeszcze papu mowiles.
                            • piss.doff Re: .........vw chce kupic .............opel..... 08.03.07, 14:16
                              ty czesanokowa jestes glupsza niz ustawa lustracyjna na temat bolka. Mielismy
                              tu roznych ludzi na forum ale takiej pustej cwoczycy jak ty to jeszcze tu nie
                              bylo. Welcome to hell!
                            • piss.doff i jeszcze jedno 08.03.07, 14:19
                              jak ci ktos z dobrego serca oferuje pomoc za darmo to lapciuchu powiedz
                              ladnie 'dziekuje'!
                              • _czosnek_ Re: i jeszcze jedno 08.03.07, 14:49
                                On niech pomoze wpierw sobie, a pozniej tobie.
                                A jak ma dobre serce moze kolejnosc bedzie odwrotna, cwoku.
                                • narabany.drwal Re: i jeszcze jedno 08.03.07, 17:56
                                  czosnek_ 08.03.07, 13:50
                                  Nie wiem jakimi zawilymi kanalami doszedles cieciu do tego, ze ja siedze w
                                  kraju.

a czy ja w ktorymkolwiek z moich wpisow twierdzilem ze Ty siedzisz ...

zreszta,kupuje to ze niesiedzisz w kraju,kropka/punkt !

musisz sie dobrze sprawowac skoro masz dostep do i-netu ,GRATULUJE
                                  oby tak dalej. Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka