tato1 05.03.07, 02:43 ..........zyczliwy................i GM..................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur666 A tam VW 05.03.07, 11:21 Porsche chce kupic. Kilka tygodni temu bylo glowne spotkanie akcjonariuszy Porsche. Pracowalem troche przy tym i slyszalem przemowienie szefa Porsche. Chca stworzyc Vakuum, tzn aby niemiecki przemysl samochodowy zostal "w domu" a nie byl wykupiony przez zagranice. Porsche planuje nie budowanie wlasnych nowych fabryk tylko wykorzystywanie kapacytetow innych koncernow, ktore kupuja. Nie wydaja kasy i daja prace kulejacym. Przyklad VW, Porsche ma polowe udzialu VW. Akcje Porsche poszly ostatnio 2x do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: A tam VW 06.03.07, 15:04 ........ja wiem ze vw i porsche maja uklad i w zaleznosci od roku wyciagaja sie za uszy z bagna ale mysle ze vw ma wieksze sznse na kupienie opel/gm.......hamerkancy produkuja bardzo ludowe auta co by pozwolilo vw-i obnizyc koszty prod...... ......juz teraz passat kosztuje jak bmw3 czy merol-C......a to jak nazwa wskazuje auto ludowe...........jest przeciez audi!............. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: A tam VW 07.03.07, 14:25 Dobrze napasiony Passat kosztuje nawiet wiecej 50-60 tys. eur., to juz rzeczywiscie troche chore. Wyglad i wyposazenie jak w Audi A6. Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: A tam VW 08.03.07, 16:28 artur666 napisał: > Dobrze napasiony Passat kosztuje nawiet wiecej 50-60 tys. eur., to juz > rzeczywiscie troche chore. > Wyglad i wyposazenie jak w Audi A6. ************* Ostatnio porownywalysmy z kolezanka Audi A6 z Skoda Octavia: wylaczniki do swiatel, szyb, przelaczniki do kierunkowskazow, klamki etc.. zupelnie to samo...badge tylko inny na kierownicy)) Podobnie w Seat'cie...material, silniki i guziki te same) tylko za marke sie placi 20 tys Euro wiecej u dealera))) Globalizacja na calego))) Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: A tam VW 08.03.07, 16:56 artur666 napisał: > Porsche chce kupic. > Kilka tygodni temu bylo glowne spotkanie akcjonariuszy Porsche. Pracowalem > troche przy tym i slyszalem przemowienie szefa Porsche Akurat tam malowales? Ty to bywasz, arturze, hehehe . Chca stworzyc Vakuum, Ze co chce stworzyc? Tymi potworkami mozesz epatowac lud w rodzimej dierewni. > tzn aby niemiecki przemysl samochodowy zostal "w domu" a nie byl wykupiony > przez zagranice. Porsche planuje nie budowanie wlasnych nowych fabryk tylko > wykorzystywanie kapacytetow Buahahaha, co to jest "kapacytet"? Odpowiedz Link Zgłoś
narabany.drwal Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 14:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=58384060&wv.x=2&a=58522412 VW to tyz SKODA )) Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 14:34 Taaaaa ty durny cieciu, a General Motors to Opel, czyli wedlug twojej burackiej logiki Skoda chce kupic GM. Co za idiota! Strzel sobie w ten pusty cymbal cieciu, przynajmniej olow w nim bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
narabany.drwal Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 14:41 _czosnek_ napisała: > Taaaaa ty durny cieciu, a General Motors to Opel, czyli wedlug twojej burackiej > > logiki Skoda chce kupic GM. Co za idiota! > Strzel sobie w ten pusty cymbal cieciu, przynajmniej olow w nim bedzie. ... ales ty tepy,jak moja siekiera niezrozumiales witzu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 14:47 narabany.drwal napisał: > ... ales ty tepy,jak moja siekiera siekiere da sie naostrzyc a temu bulbonskiemu smierdzielowi nic nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 15:41 Bulbonskie smierdziele wyemigrawaly do Canady. Odpowiedz Link Zgłoś
narabany.drwal Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 16:06 czosnek_ napisała: Bulbonskie smierdziele wyemigrawaly do Canady. byc moze ale te zamozniejsze,te z Polski B przyjechaly do szwecji i buduja FOLVO w Troolhättan ,he he zalatwic ci robote ? ... Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 18:10 Sam sobie zalatw, pan Czosnek nie potrzebuje pracy pacholka. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 18:17 pani czesankowa wpadla jak sliwka w kompot. Mam ubaw do zachodu slonca! Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 18:20 Durny cieciu, Canada, Szwecja i ty fruwa mnie serdecznie. Mam ubaw caly czas a ty tylko do wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: .........vw chce kupic .............opel..... 06.03.07, 18:21 jeszcze sie kiepie mlotem w leb nie walnales? jesli o robote chodzi, to sie do budowania nadajesz ale nie folvo, tylko domkow z krowich klockow Odpowiedz Link Zgłoś
narabany.drwal Re: .........vw chce kupic .............opel..... 07.03.07, 10:58 czosnek_ 06.03.07, 18:20 + odpowiedz Durny cieciu, Canada, Szwecja i ty fruwa mnie serdecznie. Mam ubaw caly czas a ty tylko do wieczora. noo dobrze,nie Ci bedzie zem Ciec, wiem ze Ty wiesz ze ja wiem techniczny to Ty niejestes ,FOLVO (VOLVO) to Ty nigdy budowac niebedziesz ...,ale zawrzyjmy obowiazujaca umowe ... Ty mi pomalujesz chate a ja Ci dam VOLVO 745 (1989) jako wyplate auto jest mechanicznie OK ale blacha nadkola z tylu i w paru miejscach przednie blotniki trzeba pospawac i pomalowac Co ty na moja propozycje ? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: .........vw chce kupic .............opel..... 07.03.07, 11:29 Nie wstyd ci jezdzic takim trupem? Musisz zaczac dorabiac. To ja ci cieciu moge dac prace, koczenie trawy w ogrodzie, poprzycinanie galezi na drzewach i trzeba oproznic z rupieci jeden garaz. Zaplace ci, no powiedzmy 6 $/h i jakis obiad + skrzynke wody mineralnej dziennie. Kilka dni pracy, nawet psa uwiaze zeby co doopy nie rozoral, taki jestem ludzki. Pasuje ci, zarobisz na reanimacje swoje padajacego Volvo. Odpowiedz Link Zgłoś
narabany.drwal Re: .........vw chce kupic .............opel..... 07.03.07, 14:22 Autor: _czosnek_ Data: 07.03.07, 11:29 Nie wstyd ci jezdzic takim trupem? Musisz zaczac dorabiac. nie wiekszy trup niz 5-6 letnie polskie Deawooo (czy cos tam), uzywam okazjonalnie do ciagania przyczepy z moim koniem,pare razy w roku z tego co wiem VOLVO to jest cos w Bulboni-cos dla takiego schpanera jak TY! na codzien jezdze autem z "kotem" na masce,wiesz co to za marka ? aacha,dorabiac sie skonczylem jakies 30ci lat temu,teraz paluchami krecac zastanawiam sie kogo uszczesliwic . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: .........vw chce kupic .............opel..... 08.03.07, 13:50 Nie wiem jakimi zawilymi kanalami doszedles cieciu do tego, ze ja siedze w kraju. Jak ja juz bylem na emigracji to ty na goowno jeszcze papu mowiles. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: .........vw chce kupic .............opel..... 08.03.07, 14:16 ty czesanokowa jestes glupsza niz ustawa lustracyjna na temat bolka. Mielismy tu roznych ludzi na forum ale takiej pustej cwoczycy jak ty to jeszcze tu nie bylo. Welcome to hell! Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff i jeszcze jedno 08.03.07, 14:19 jak ci ktos z dobrego serca oferuje pomoc za darmo to lapciuchu powiedz ladnie 'dziekuje'! Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: i jeszcze jedno 08.03.07, 14:49 On niech pomoze wpierw sobie, a pozniej tobie. A jak ma dobre serce moze kolejnosc bedzie odwrotna, cwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
narabany.drwal Re: i jeszcze jedno 08.03.07, 17:56 czosnek_ 08.03.07, 13:50 Nie wiem jakimi zawilymi kanalami doszedles cieciu do tego, ze ja siedze w kraju. a czy ja w ktorymkolwiek z moich wpisow twierdzilem ze Ty siedzisz ... zreszta,kupuje to ze niesiedzisz w kraju,kropka/punkt ! musisz sie dobrze sprawowac skoro masz dostep do i-netu ,GRATULUJE oby tak dalej. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś