jeanine_garofalo 09.05.03, 05:17 ma brudne gacie, nie moze spac, spedza swoj wolny czas na internecie, onanizuje sie patrzac na zdjecia nowych komputerow, cytuje czyjes wypociny poprzez podawanie adresow URL... Kto? Mirko! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirko Re: Kto? Mirko! IP: *.union01.nj.comcast.net 09.05.03, 06:39 jeanine_garofalo napisała: > ma brudne gacie, nie moze spac, spedza swoj wolny czas na internecie, > onanizuje sie patrzac na zdjecia nowych komputerow, cytuje czyjes wypociny > poprzez podawanie adresow URL... > Kto? Mirko! A co Ty tutaj brudna ścierko do ekranu robisz? Przechodzisz tylko o droge pytajac czy przyszedłeś się odlać? Odpowiedz Link Zgłoś
jeanine_garofalo Re: Kto? Mirko! 09.05.03, 12:30 Ja przychodze na Forum Polonia jak mi sie chce kupke. Robie kupke i odchodze. Bo mam swoje zycie. W odroznieniu od.............................Mirko!!!!! Przyrzekles, ze juz tu nie wrocisz. Wrociles. Dlaczego? Bo jestes domowym filozofem, ktory potrzebuje sie "intelektualnie" wyproznic myslac, ze zjadles wszystkie rozumy swiata poprzez gapienie sie na ekran komputerowy. Lece, bo sie troche spiesze. Do uslyszenia Sokratesie w brudnych majtkach. Gość portalu: Mirko napisał(a): > jeanine_garofalo napisała: > > > ma brudne gacie, nie moze spac, spedza swoj wolny czas na internecie, > > onanizuje sie patrzac na zdjecia nowych komputerow, cytuje czyjes wypociny > > > poprzez podawanie adresow URL... > > Kto? Mirko! > > A co Ty tutaj brudna ścierko do ekranu robisz? Przechodzisz tylko o droge > pytajac czy przyszedłeś się odlać? Odpowiedz Link Zgłoś
keyser.soze Re: Kto? Mirko! 10.05.03, 05:16 Mirko! Scierka ma racje. Przygladamy ci sie od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal25 Re: Kto? Mirko! 10.05.03, 05:18 zydowski - ukrainiec z Odessy !!! i tyle !! nic dodac !! nic ujac !! on nawet po polsku poprawnie pisac nie umie !! Odpowiedz Link Zgłoś
stolcowa Re: Kto? Mirko! 10.05.03, 15:16 Zostawcie go w spokoju. Mirko sie mna bardzo po dzentelmensku zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś