Dodaj do ulubionych

Do hołoty pt. Polonia

IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 09:08
Czytając wasze posty na wymioty się zbiera. Jesteście bandą sfrustrowanych,
chamskich, prostackich i niedouczonych popaprańców. W przerwach pomiędzy
machaniem miotłą a czyszczeniem sraczy opluwacie Polskę i siebie nawzajem.
Powyjeżdżały wieśniaki na "dziki zachód" i w głowach im się popierdoliło.
Jesteście żałośni...
Obserwuj wątek
    • ok31 guest po polsku znaczy gosc (n txt) 14.05.03, 09:15
    • zlosliwe_bydle Re: Do hołoty pt. Polonia 14.05.03, 14:39
      Gość portalu: guest napisał(a):

> Czytając wasze posty na wymioty się zbiera.

Kiego chuja brzeczysz? Albo nie czytaj, albo rzygaj, albo sie odpierdol.

Jesteście bandą sfrustrowanych,
      > chamskich, prostackich i niedouczonych popaprańców.

Ciekawie piszesz. Napisz cos wiecej, popatrzymy na twoj poziom.

W przerwach pomiędzy
      > machaniem miotłą a czyszczeniem sraczy opluwacie Polskę i siebie nawzajem.

Ja sprzatam u zyda. Wszyscy sprzatamy u zyda albo rwiemy azbescik. Ale mam taki
      feeling, ze chetnie bys sie znamy zamienil. Jak tam z praca w Koninie?
      Juz niedlugo bedziecie mieli swoich zydow. Nie boj nic. Wracaja z Izraela.

A w Koninie "favourite pastime" to ciagle bicie Cyganow lancuchami, hehe?

> Powyjeżdżały wieśniaki na "dziki zachód" i w głowach im się popierdoliło.
      > Jesteście żałośni...

Ale przegryzl bys komus gardlo zeby wyjechac na ten "dziki zachod", cwoczniak,
      right?

Buahahahaha
      • Gość: dsacasz Re: Do hołoty pt. Polonia IP: *.96.hostpool.rsmi.com 14.05.03, 15:35
        zlosliwe_bydle napisał:

> Gość portalu: guest napisał(a):
        >
        > > Czytając wasze posty na wymioty się zbiera.
        >
        > Kiego chuja brzeczysz? Albo nie czytaj, albo rzygaj, albo sie odpierdol.
        >
        > Jesteście bandą sfrustrowanych,
        > > chamskich, prostackich i niedouczonych popaprańców.
        >
        > Ciekawie piszesz. Napisz cos wiecej, popatrzymy na twoj poziom.
        >
        > W przerwach pomiędzy
        > > machaniem miotłą a czyszczeniem sraczy opluwacie Polskę i siebie nawzajem.
        >
        > Ja sprzatam u zyda. Wszyscy sprzatamy u zyda albo rwiemy azbescik. Ale mam
        taki
        >
        > feeling, ze chetnie bys sie znamy zamienil. Jak tam z praca w Koninie?
        > Juz niedlugo bedziecie mieli swoich zydow. Nie boj nic. Wracaja z Izraela.
        >
        > A w Koninie "favourite pastime" to ciagle bicie Cyganow lancuchami, hehe?
        >
        > > Powyjeżdżały wieśniaki na "dziki zachód" i w głowach im się popierdoliło.
        > > Jesteście żałośni...
        >
        > Ale przegryzl bys komus gardlo zeby wyjechac na ten "dziki zachod",
        cwoczniak,
        > right?
        >
        > Buahahahaha

no nie wszyscy zlosiwe bydle sprzatamy u zyda. ja nigdy sie nie zeszmacilem ani
        sprzataniem ani zadna inna ponizajaca robota. no i znam paru innych tez co sie
        nie zeszmacili. ale zgadzam sie z toba ten fjut z konina to pewnie taki "swir"
        jak z filmu "dzien swira". ciekawe czy tak jak na filmie tez po polsku sobie w
        jeden dzien podmywa jedno jajko a w drugi fjuta aby oszczedzic na wodzie?
        • zlosliwe_bydle Re: Do hołoty pt. Polonia 14.05.03, 18:01
          Gość portalu: dsacasz napisał(a):

> no nie wszyscy zlosiwe bydle sprzatamy u zyda.

To nie wazne co robisz. Jesli jestes na zachodzie (a juz na pewno jesli jestes
          w Hameryce) to mozesz najwyzej sprzac u zyda, kible, rwac azbest, tyrac na
          budowie - tak wiesc gminna w Polsce niesie, hehe.

ja nigdy sie nie zeszmacilem ani
          >
          > sprzataniem ani zadna inna ponizajaca robota. no i znam paru innych tez co
          sie
          > nie zeszmacili.

Jaka robote uwazasz za taka, ktora mozna sie zeszmacic? Kazda fizyczna? Bo ja
          myslalbym raczej o takich robotach jak dawanie dupy na rogu, prowadzenie
          oszukanczego biura polonijnego lub "kontraktorki" na Jackowie kantujacych
          harujacych "wakacjuszy", handel narkotykami, shoplifting, i pare innych zajec
          nizej wora.
          Pracowalem przez kilka lat fizycznie w poczatkach i nie uwazam zebym sie
          szmacil pracujac w fabryce, supermarkecie, rozwozac pizze czy pracujac na
          budowie. Dzis robie co innego, ale tamtych lat sie nie wstydze. Jezeli uwazasz
          inaczej, to roznimy sie w pogladach.

ale zgadzam sie z toba ten fjut z konina to pewnie taki "swir"
          > jak z filmu "dzien swira". ciekawe czy tak jak na filmie tez po polsku sobie
          w
          > jeden dzien podmywa jedno jajko a w drugi fjuta aby oszczedzic na wodzie?

Nie ma co smiac sie z polskiej biedy. Aczkolwiek niezaprzeczalna, zlozylo sie
          na nia wiele przyczyn, i nie zawsze jest przez nich zasluzona. Wielu, ktorzy
          oszczedzaja dzis wode w Polsce, gdyby im dano mozliwosc (czytaj staly pobyt) i
          pare lat czasu, osiagneliby takie same pozycje lub lepsze, zaleznie od
          indywidualnych zdolnosci i pracowitosci. Niektorzy kiedys, gdy warunki do
          emigracji byly lepsze, nie zdecydowali sie na nia z roznych powodow, niektorzy
          urodzili sie za pozno.

To powiedzialem ja, zlosliwe_bydle (hehe, tym razem nie zapracowalem chyba na
          swoj piekny nick)
          • Gość: eraere Re: Do hołoty pt. Polonia IP: *.96.hostpool.rsmi.com 14.05.03, 18:13
            zlosliwe_bydle napisał:

> Gość portalu: dsacasz napisał(a):
            >
            > > no nie wszyscy zlosiwe bydle sprzatamy u zyda.
            >
            > To nie wazne co robisz. Jesli jestes na zachodzie (a juz na pewno jesli
            jestes
            > w Hameryce) to mozesz najwyzej sprzac u zyda, kible, rwac azbest, tyrac na
            > budowie - tak wiesc gminna w Polsce niesie, hehe.
            >
            > ja nigdy sie nie zeszmacilem ani
            > >
            > > sprzataniem ani zadna inna ponizajaca robota. no i znam paru innych tez co
            >
            > sie
            > > nie zeszmacili.
            >
            > Jaka robote uwazasz za taka, ktora mozna sie zeszmacic? Kazda fizyczna? Bo ja
            > myslalbym raczej o takich robotach jak dawanie dupy na rogu, prowadzenie
            > oszukanczego biura polonijnego lub "kontraktorki" na Jackowie kantujacych
            > harujacych "wakacjuszy", handel narkotykami, shoplifting, i pare innych zajec
            > nizej wora.
            > Pracowalem przez kilka lat fizycznie w poczatkach i nie uwazam zebym sie
            > szmacil pracujac w fabryce, supermarkecie, rozwozac pizze czy pracujac na
            > budowie. Dzis robie co innego, ale tamtych lat sie nie wstydze. Jezeli
            uwazasz
            > inaczej, to roznimy sie w pogladach.
            >
            > ale zgadzam sie z toba ten fjut z konina to pewnie taki "swir"
            > > jak z filmu "dzien swira". ciekawe czy tak jak na filmie tez po polsku sob
            > ie
            > w
            > > jeden dzien podmywa jedno jajko a w drugi fjuta aby oszczedzic na wodzie?
            >
            > Nie ma co smiac sie z polskiej biedy. Aczkolwiek niezaprzeczalna, zlozylo sie
            > na nia wiele przyczyn, i nie zawsze jest przez nich zasluzona. Wielu, ktorzy
            > oszczedzaja dzis wode w Polsce, gdyby im dano mozliwosc (czytaj staly pobyt)
            i
            > pare lat czasu, osiagneliby takie same pozycje lub lepsze, zaleznie od
            > indywidualnych zdolnosci i pracowitosci. Niektorzy kiedys, gdy warunki do
            > emigracji byly lepsze, nie zdecydowali sie na nia z roznych powodow,
            niektorzy
            > urodzili sie za pozno.
            >
            > To powiedzialem ja, zlosliwe_bydle (hehe, tym razem nie zapracowalem chyba na
            > swoj piekny nick)

wydaje mi sie ze zbyt lagodnie mi odpisales.

roboty u zyda traktuje za upokarzajace i sprzatanie kibli tez. koniec
            wiele nacji zwala sie do stanow ale glownie polacy okupuja te super roboty.
            nawet meksyki sie wziely za koszenie trawy a oni chyba pochodza z wiekszej
            nedzy niz polska. ale polak sie nie wstydzi za zielenca zrobi wszystko.

• zlosliwe_bydle A ja tam mam dobrego Zyda... 14.05.03, 19:24
              Gość portalu: eraere napisał(a):

> roboty u zyda traktuje za upokarzajace i sprzatanie kibli tez. koniec
              > wiele nacji zwala sie do stanow ale glownie polacy okupuja te super roboty.
              > nawet meksyki sie wziely za koszenie trawy a oni chyba pochodza z wiekszej
              > nedzy niz polska. ale polak sie nie wstydzi za zielenca zrobi wszystko.

... pozwala mi nawet pisac ze swojego kompa, tylko czasem mnie przegania, kiedy
              potrzebuje poobliczac swoje zydowskie geszefty, hehe. Wlasnie teraz zrobilem se
              przerwe w sprzataniu i pisze, ale...

...o... czekaj, cos gada...

Czego? (to do mojego Zyda)

......!!!!

... jestem... gada zebym mniej pisal na forum a wiecej sprzatal, hehe

... a pierdol sie, bo ci jarmulke przez okno wyrzuce, hehehe....

.....?!!!!

.... ja ci zaraz dam policje, gudlaju....

No, juz jestem z powrotem. Polazl do synagogi sie kiwac. Widzisz jak mozna
              sobie Zyda wychowac, hehe

• Gość: RevCa Re: do guest IP: 207.61.17.* 14.05.03, 14:52

> Czytając wasze posty na wymioty się zbiera. Jesteście bandą sfrustrowanych,
      > chamskich, prostackich i niedouczonych popaprańców. W przerwach pomiędzy
      > machaniem miotłą a czyszczeniem sraczy opluwacie Polskę i siebie nawzajem.
      > Powyjeżdżały wieśniaki na "dziki zachód" i w głowach im się popierdoliło.
      > Jesteście żałośni...

Hey guest z Konina,

Próżnoś repliki się spodziewał
      Nie dam ci przytyczka ani klapsa.
      Nie powiem nawet pies cię je..ł,
      Bo to mezalians byłby dla psa.

• Gość: plagiat Re: do guest IP: 144.134.77.* 16.05.03, 12:16
        Gość portalu: RevCa napisał(a):

>>
        > Próżnoś repliki się spodziewał
        > Nie dam ci przytyczka ani klapsa.
        > Nie powiem nawet pies cię je..ł,
        > Bo to mezalians byłby dla psa.
        >

A dlaczego autora nie podajesz??? siem pytam
    • jot-23 Re: Do hołoty pt. Polonia 14.05.03, 15:26

hehe, jak recytowal Kaczmarski:

"nie chcialbym byc polakiem
      polakiem byc to wstyd
      nie mozna ufac takim,
      co drugi z nich to zyd"

ja bym radzil przyzwyczajic sie do swojej oraz rodakow polskosci.
      • prawdziwystarywiarus Zazdroszcze mieszkancom Konina 14.05.03, 16:09
        No i do Konina naturalnie tez sie przywyczaj. Jak powszechnie wiadomo, w
        Koninie zawsze swieci slonce a wszyscy jego mieszkancy maja ciekawa, lekka i
        swietnie platna prace, pozostawiajaca im duzo wolnego czasu - nikt nie musi
        tam czyscic sraczy, wszyscy przy krewetkach i szampanie dyskutuja o filozofii.

Toz ty bys, skarbie, dowolnie wskazanej osobie gardlo przegryzl, jak ktos tu
        slusznie powiedzial, zeby ci tylko dali pobujac po tym okropnym Zachodzie, na
        ktorym nic tylko sracze do czyszczenia po sam horyzont...
        • Gość: agata Re: Zazdroszcze mieszkancom Konina IP: *.elephant.dialup.pol.co.uk 14.05.03, 16:39
          rany boskie, mam nadzieje, ze takie palanty tu nie przyjezdzja, tylko zostaja
          przy swoich kiblach w Koninie.
          • Gość: beata Re: Zazdroszcze mieszkancom Konina IP: 194.152.95.* 14.05.03, 16:49
            Gość portalu: agata napisał(a):

> rany boskie, mam nadzieje, ze takie palanty tu nie przyjezdzja, tylko zostaja
            > przy swoich kiblach w Koninie.

No co ty Agata, to ty nie wiesz ze kible na Zachodzie lepsze?
            • Gość: Agat Re: Zazdroszcze mieszkancom Konina IP: *.chimpanzee.dialup.pol.co.uk 15.05.03, 11:23
              Gość portalu: beata napisał(a):

> Gość portalu: agata napisał(a):
              >
              > > rany boskie, mam nadzieje, ze takie palanty tu nie przyjezdzja, tylko zost
              > aja
              > > przy swoich kiblach w Koninie.
              >
              > No co ty Agata, to ty nie wiesz ze kible na Zachodzie lepsze?

No pewnie ze lepsze! Wiec niech nam sie Konin od nich odczepi!
        • Gość: John Kowalski Polskie ubikacje, szykowac klamerki IP: *.wpt.ptd.net 15.05.03, 01:21
          prawdziwystarywiarus napisał:

> Jak powszechnie wiadomo, w
          > Koninie [...] - nikt nie musi
          > tam czyscic sraczy, wszyscy przy krewetkach i szampanie dyskutuja o
          filozofii.

Nie tylko w Koninie. Pamietasz Wiarusie te polskie osrane, smierdzace na
          kilometr sracze? Polacy nie hanbia sie czyszczeniem ubikacji. To cecha narodowa.
          • general_uop Re: Polskie ubikacje, szykowac klamerki 15.05.03, 01:37
            Acha, to juz wiem dlaczego u ciebie w chacie taki smrod.
        • prawdziwystarywiarus Re: Zazdroszcze mieszkancom Poznania 15.05.03, 13:04
          No i do Poznania naturalnie tez sie przywyczaj. Jak powszechnie wiadomo, w
          Poznaniu zawsze swieci slonce a wszyscy jego mieszkancy maja ciekawa, lekka i

Toz ty bys, skarbie, dowolnie wskazanej osobie gardlo przegryzla, jak ktos tu

• Gość: Hawaiian Yep,zdadza sie co do joty IP: *.rasserver.net 14.05.03, 19:12
      Chyba nie ma innego forum o takim poziomie zalania gown.em i glupotami.
      Zreszta wystarczy popatrzec na nicki -jakies zlosliwe bydleta,wiarusy
      dla ktorych numero uno,clou problemow na swiecie to..polski paszport.
      Juz nie mowie o wulgarystach wyzywajacych sie na kobietach.
      No i zadnej merytorycznosci a o pomaganiu sobie nawzajem nawet nie wspomne.
      Widac ze opary kiblowe przeslonily niektorym horajzont.
      • Gość: lady Re: Yep,zdadza sie co do joty IP: 148.228.174.* 14.05.03, 19:19
        tez sie dziwie ale w sumie polonia nie rozni sie za bardzo do tego co sie
        dzieje w polsce.
        • zyczliwski Re: Yep,zdadza sie co do joty 14.05.03, 19:22
          zgadzam sie a nawet jestem przeciw!
      • zlosliwe_bydle A, to znowu ty, debilu... 14.05.03, 19:27
        Byles dzisiaj na Pieknej na spolecznej liscie kolejkowej sie odfajkowac? Nie?
        No to biegusiem zawalaj, hehehe
        • general_uop Re: A, to znowu ty, debilu... 14.05.03, 19:41
          Zyjesz przeszloscia kutasku.
          Kolejek juz dawno nie ma.
          • zlosliwe_bydle Re: A, to znowu ty, debilu... 14.05.03, 20:22
            general_uop napisała:

> Zyjesz przeszloscia kutasku.
            > Kolejek juz dawno nie ma.

To teraz pracownicy konsulatow chodza po domach i narzucaja sie z wizamy do
            US,CA i AU? Europa, panie wibracyjny, co nie?
      • Gość: numero uno Re: Hawaiian= Retard IP: 207.61.17.* 14.05.03, 19:45
        Gość portalu: Hawaiian napisał(a):

> Chyba nie ma innego forum o takim poziomie zalania gown.em i glupotami.
        > Zreszta wystarczy popatrzec na nicki -jakies zlosliwe bydleta,wiarusy
        > dla ktorych numero uno,clou problemow na swiecie to..polski paszport.
        > Juz nie mowie o wulgarystach wyzywajacych sie na kobietach.
        > No i zadnej merytorycznosci a o pomaganiu sobie nawzajem nawet nie wspomne.
        > Widac ze opary kiblowe przeslonily niektorym horajzont.

Hawaiian, ruszaj sie leniu,szambo oproznic...uwazaj na "opary"
    • vaal1 Re: Do hołoty pt. Polonia 14.05.03, 22:18
      Zgadzam się z Tobą. Nie ma nic ciekawego na tych Postach. Miałam nadzieję
      podyskutować o problemach emigracyjnych. Sporo Polaków reprezentuje soba
      kompletne ZERO. Praca ostatecznie nie hańbi ale rujnowanie polskiego języka
      to jest przestępstwo!!! A niestety wielu Polaków- Bydlaków na emigracjii
      własnie tak beznadziejnie sie zachowuje. Wstyd! Dobrze że zaden cudzoziemiec
      nie zachodzi na łamy tych postów.
      • jot-23 Re: Do hołoty pt. Polonia 14.05.03, 22:44
        vaal1 napisała:

>ale rujnowanie polskiego języka
        > to jest przestępstwo!!!

Dobrze że zaden cudzoziemiec
        > nie zachodzi na łamy tych postów.

hehe, droga Vaal Sie,

nie rozumiesz znaczenia wyrazenia "na lamach". jesli koniecznie chcesz uzywac
        pojec ktorych nie rozumiesz, to podpowiadam: "na lamach tego forum". choc ,
        sensu stricto, biorac calkowita wirtualnosc naszej tutaj skromnej tworczosci
        to tez nie ma za duzo sensu, domyslam sie ze , hehe moze ktos mnie poprawi,
        jesli jest inaczej, "na lamach" bierze sie od lamania, byc moze arkusza
        papieru w drukarni.
    • Gość: Yoga Re: Do hołoty pt. Polonia IP: *.dyn.optonline.net 14.05.03, 23:39
      czytam te bzdury i utwierdzam sie w przekonaniu, ze dobrze zrobilam nie
      utrzymujac zadnych kontaktow z Polakami w Stanach. Osmio-godzinny lot do Stanow
      odraca wiekszosc w holote i prostakow (a moze juz tacy byli?)
    • luiza-w-ogrodzie Specjalisci od spraw polonijnych 15.05.03, 00:06
      Wiekszosc "specjalistow od spraw polonijnych" produkujacych takie watki jak ten
      siedzi w Polsce i daje wyraz swoim frustracjom obrzucajac emigrantow slowami
      uznawanych w krajach, w ktorych mieszkamy za obrazliwe.

Na tym forum dzialaja niestety rowniez nicki ktore zajmuja sie niszczeniem
      cudzych watkow (jak general_uop, jajecznica1, kapitan_sb, chomiczek_ i tym
      podobni). Produkuja mnostwo postow, sprawiajac wrazenie, ze sa w wiekszosci.
      Jak zawsze, ilosc nie przechodzi w jakosc.

Otoz wiekszosc osob piszacych na tym forum robi to sporadycznie, gdy ich watek
      zainteresuje, bo poza wysiadywaniem na Internecie maja ciekawsze rzeczy do
      zrobienia w realu. To, co robimy i mamy na emigracji zdobylismy sobie wlasna
      praca i wyrzeczeniami. Kazdy z nas doszedl do tego, na co sobie zapracowal i
      zasluzyl. Jezeli kogos drazni, ze jestesmy z naszego stylu zycia i osiagniec
      zadowoleni, proponuje sprobowac tego samego: wyjazdu z Polski.

Pozdrawiam z pokoju z widokiem na eukaliptusy i papugi lori siedzace na krzewie
      kwitnacej kamelii. Kto wie, "specjalisci od spraw polonijnych", moze i wy
      bedziecie mieli taka mozliwosc, jezeli zamiast wylewac frustracje na forum dla
      POLONII wezmiecie sie do roboty?

Luiza-w-Ogrodzie

• zyczliwski Re: Specjalisci od spraw polonijnych 15.05.03, 01:27
        Ty do tych sporadycznie piszacych nie nalezysz.
        Rano pierwsze co robisz lecisz do komputera i czytasz forum.
        Szukasz na kogo mozna by tu doniesc.
        Podrywasz tez pewnie polskich emigrantow z AU na internecie w celu rypawki.
      • Gość: alaskanka papugi i kolibry IP: *.sfo.dsl.cerfnet.com 15.05.03, 01:41
        luiza-w-ogrodzie napisała:

> Pozdrawiam z pokoju z widokiem na eukaliptusy i papugi
        lori siedzace na krzewie kwitnacej kamelii.

Ja z biura z kwitnaca lilia za oknem, na ktorej czesto
        siadaja kolibry. Widze takiego kolibra z odlegosci 3m, on
        mnie chyba nie bo pracowicie odwiedza kwiatek po kwiatku.
        Papugi w okolicy tez bywaja, od czasu jak kilka lat temu
        ktos wypuscil na wolnosc kilka tych ptaszydel. Teraz
        pojawiaja sie stadkami w najbardziej niespodziewanych
        miejscach.

alaskanka
        --
        • luiza-w-ogrodzie Re: papugi i kolibry 15.05.03, 02:03
          Gość portalu: alaskanka napisał(a):

> Ja z biura z kwitnaca lilia za oknem, na ktorej czesto
          > siadaja kolibry. Widze takiego kolibra z odlegosci 3m, on
          > mnie chyba nie bo pracowicie odwiedza kwiatek po kwiatku.
          > Papugi w okolicy tez bywaja, od czasu jak kilka lat temu
          > ktos wypuscil na wolnosc kilka tych ptaszydel. Teraz
          > pojawiaja sie stadkami w najbardziej niespodziewanych
          > miejscach.

Fajnie... U nas nie ma kolibrow, tylko miodojady, ale one przylatuja glownie na
          rodzime australijskie rosliny, nie do kamelii.

Pozdrawiam z widokiem na deszcz i mokre eukaliptusy, grevillee i bottlebrush
          oraz sennego possuma chowajacego sie w ramie do zewnetrznych zaluzji
          przeciwslonecznych.
          Luiza-w-Ogrodzie

Zawieszona na teczy pod gwarancja wizji
        • Gość: emil Re: papugi i kolibry IP: *.public.lawson.webtv.net 15.05.03, 02:15
          Na Alasce papugi? Ja mieszkam w Californi i raz widzialem przebiegajacego przez ulice bialego niedzwiedzia.
          • Gość: alaskanka papugi i kolibry IP: *.sfo.dsl.cerfnet.com 15.05.03, 02:25
            Gość portalu: emil napisał(a):

> Na Alasce papugi? Ja mieszkam w Californi i raz
            widzialem przebiegajacego przez ulice bialego niedzwiedzia.

Ja tez go widzialam, otoczony byl stadkiem rozowych
            flemingow, machal lapa i pokrzykiwal "pozdrowienia dla
            tow. w Warszawie". Pewnie to byl ten sam bialy niedzwiedz.

Odlaczam sie od bialych niedzwiedzi, rozowych towarzyszy
            i dziury budzetowej, ide pogrzebac w ogrodku, pomidory
            czekaja na wsadzenie.

pozdrowienia dla Boczka, mam nadzieje ze wytrzezwial.

alaskanka
            --
            • barranca Re: papugi i kolibry 15.05.03, 02:47
              Alaskanka chyba raczej z Kalifornii jest sadzac po adresie.
    • Gość: wowa kretynow nikt nie sieje a wszedzie pelno IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 15.05.03, 02:39
      w kolchozie 2 wojny swiatowe i 50 lat przyjazni polsko - radzieckiej nie zniszczyly kretynow .
      trzeba bedzie wprowadzic odstrzal i to 2 razy w roku bez limitow
      kretynstwo wszedzie jak epidemia
    • Gość: Cagan Re: Do hołoty pt. Polonia IP: *.dsl.vicnet.net.au 15.05.03, 03:32
      Kosciol ziemski (rzymsko-kat.) jest instytucja powstala okolo 2 tysiace
      lat temu. Kosciol niebieski (boski) istnieje od niepamietnych czasow, czyli
      od "zawsze" (wiecznie). Na czele kosciola niebieskiego stoi sam Pan Bog:
      wieczny, wszechmocny, wszechobecny i wszechmogacy. Na czele kosciola ziemskiego
      stoi smiertelnik, czlowiek (Karol Wojtyla czyli papiez rzymski Jan Pawel II)
      majacy zaledwie nieco ponad 80 lat, a juz nie panujacy nawet nad wlasnym
      cialem. Pan Bog, glowa kosciola niebieskiego sie nigdy nie zestarzeje, bowiem
      trwa On ponad czasem, ajego intelekt jest wciaz bystry, najbystrzejszy
      (najgelnialniejszy) z mozliwych. Intelekt Karola Wojtyly jest zas (znow)
      obecnie na poziomie kilkuletniego dziecka, na podobnym poziomie jest tez jego
      mowa, niezrozumiala dla osob spoza jego najblizszego otoczenia. Pan Bog, glowa
      kosciola niebieskiego sam sobie radzi najlepiej w kazdej sytuacji, glowa
      kosciola ziemskiego, czyli Wojtyla nie przezyl by dnia bez pomocy ekipy
      lekarzy, farmaceutow, pielegniarek i sluzacych, ktorzy go karmia, myja,
      podcieraja mu wylot odbytnicy i utrzymuja sztucznie przy zyciu i jakim takim
      funkcjonowaniu dajac mu miedzy innymi preparaty na chorobe Parkinsona,
      preparaty sporzadzane z abortowanych plodow ludzkich. Tak wiec widac wyraznie,
      jaka parodia Boga jest papiez i jaka parodia kosciola niebieskiego jest kosciol
      ziemski (rzymskokatolicki). Nie ulega wiec watpliwosci, ze kosciol ziemski, to
      jest rzymskokatolicki to dzielo szatana, ktory zarykuje sie ze smiechu
      obsrwujac ten zboczony, bluznierczy kult smiertelnika Wojtyly, tej jakze
      nedznej parodii Pana Boga...
      Cagan
    • lujiza_w_ogrodzie ty konski lbie wal sie na ryj szmaciarzu 15.05.03, 03:50
      Konin, to ten krajobraz ksiezycowy w srodku Polski?ylam tam raz z moim byllym
      mezem i powiem ci ze bardzo ladne miasto, prawdziwa metropolia. Czy ty jestes
      synku z samego Konina czy spod koninskiej wiochy? A moze wypadles spod
      konskiego ogona? Pozdrowienia z australisjkiego hamaka w moim ogrodzie i tecza
      nade mna.
      • Gość: Conin Re: ty konski lbie wal sie na ryj szmaciarzu IP: *.dsl.vicnet.net.au 15.05.03, 03:51
        Cagan
        • lujiza_w_ogrodzie to nie do ciebie Cagan to do autora co wali konia 15.05.03, 04:00
          w Koninie. A moze zre konine w Koninie. Taki konski zwis z Konskiego Konina.
          • Gość: Cagan Re: to nie do ciebie Cagan to do autora co wali k IP: *.dsl.vicnet.net.au 15.05.03, 04:05
            lujiza_w_ogrodzie napisała:
            w Koninie. A moze zre konine w Koninie. Taki konski zwis z Konskiego Konina.
            C: Wiedzialem, ale odpisalem dla wiekszych jajc...
            Cagan
    • Gość: poznanianka Re: Do hołoty pt. Polonia IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 13:01
      Jestem zaskoczona ilością postów w tym wątku. Oczywiście ich poziom
      odzwierciedla stan waszych umysłów - totalne dno. Konin robi niesamowitą
      furorę no ale jak się nie ma innych argumentów ... Gwoli wyjaśnienia -
      urodziłam się i mieszkam w Poznaniu. Czekam na niewybredne komentarze na temat
      Poznania.
      • warchol3 Re: Do hołoty pt. Polonia 15.05.03, 15:55
        Gość portalu: poznanianka napisał(a):

> Jestem zaskoczona ilością postów w tym wątku. Oczywiście ich poziom
        > odzwierciedla stan waszych umysłów - totalne dno. Konin robi niesamowitą
        > furorę no ale jak się nie ma innych argumentów ... Gwoli wyjaśnienia -
        > urodziłam się i mieszkam w Poznaniu. Czekam na niewybredne komentarze na
        temat
        > Poznania.\\

najbardziej mi sie podoba gdy polacy z polski glownie lubia zrobic komentarz na
        temat "poziomy" wypowiedzi polonii. ja byb jednak doradzil abyscie zwrocili
        uwage na poziom:

waszego zycia
        waszego miernego wyksztalcenia - nie uzytecznego - nie macie pracy po nim
        waszych brudnych domow i ulic
        niezadbanych parkow
        smierdzacych ludzi kapiacych sie co 2gi dzien
        zlodziejstwa w polsce
        braku honoru - za marne grosze przekupstwo w polsce sie szerzy
        itd itd.

ach - no i dla wyjasnienia - rodacy w polsce wy wcale nie jestescie na takim
        wysokim poziomie jak sie wam wydaje - w momencie wjazdu do np. usa zeszmacacie
        sie tak szybko ze az dziw - "zielono" sie wszystkim w glowach robi

• prawdziwystarywiarus Zazdroszcze mieszkancom Poznania 15.05.03, 13:06
      No i do Poznania naturalnie tez sie przywyczaj. Jak powszechnie wiadomo, w
      Poznaniu zawsze swieci slonce a wszyscy jego mieszkancy maja ciekawa, lekka i

Toz ty bys, skarbie, dowolnie wskazanej osobie gardlo przegryzla, jak ktos tu

• Gość: Pissowski Kompleksy i odpowiedzialnosc zbiorowa -no comments IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.05.03, 14:13
      • Gość: Mirko A kto to jest ta Polonia? IP: *.union01.nj.comcast.net 15.05.03, 16:17
        Czy jak juz sie dostanie amerykanska wize i szczesliwie wyjdzie prze lotnisko
        JFK czy O'Hare rozgladajac ciekawie wokol z mocnym postanowieniem
        niewracania "do tej smierdzacej bidy" to juz sie jest Polonia czy dopiero jak
        ta wiza skonczy waznosc i wiadomo ze na pewno sie zostaje?

A moze jak sie tylko wpisze na forum "Polonia" (to tuz obok "psychologii" w
        spisie) mozliwie najbardziej chamski epitet pod czyims adresem albo zabierze
        glos w niesmiertelnej i tajemniczej sprawie polskich paszportow to dopiero
        wtedy jest sie Polonia?
        I niewazne czy sie pisze z Kielc czy z piwnicy w Chicago.
        Jak to jest?
        Jak sie to w Polsce okresla, czy jak "tyn Jozek od Bystrych pojechal do
        Ameryki i juz rok go nima" to o Jozku sie mowi "Polonia" czy tylko sie mowi
        ze "chiba musial tom przestac pic bo tom wodko drogo jak fix"?
        Ja mysle, ze jak ktos tu wpisze cos na kogos drugiego najlepiej "z obcym
        akcentam" typu f... yourself" to spokojnie moze sie uwazac za Polonusa.
        Test zdany.
        A jeszcze najlepiej zeby to zrobic pare razy spod roznych adresow darmowego
        emaila to im wiecej tym lepiej. Wtedy jest "for siure".
        I dziekuje za uwage.
        • Gość: Mirko Re: A kto to jest ta Polonia? Test obrazkowy. IP: *.union01.nj.comcast.net 15.05.03, 16:30
          Ktory/a:

1. www.scottishmasters.org/images/polonus.gif
          2. www.sjchistoricalsociety.com/images/Polonia-s.jpg
          3. www.portalmix.com/mundial/2002/animadoras/fotos/polonia.jpg
          4. naturismusmitpferden.homestead.com/files/polonia.jpg ?

No to abysmy zdrowi byli i pamietali skad nasz rod
          www.asbandeiras.hpg.ig.com.br/04europa/polonia.JPG
          membres.lycos.fr/ebb/hpbimg/Polonia.jpg

Dobranoc Panstwu
          www.manuali.net/untruccoalgiorno/polonia.gif
          • vaal1 Re: A kto to jest ta Polonia? Test obrazkowy. 15.05.03, 21:05
            DOBRE ( zwłaszcza dwa ostatnie )... dziękujemy
          • na_imie_mi_mirko Re: A kto to jest ta Polonia? Test obrazkowy. 15.05.03, 22:34
            Here we go again:
            Mirko, the fucking URL chaser

Gość portalu: Mirko napisał(a):

> Ktory/a:
            >
            > 1. www.scottishmasters.org/images/polonus.gif
            > 2. www.sjchistoricalsociety.com/images/Polonia-s.jpg
            > 3. www.portalmix.com/mundial/2002/animadoras/fotos/polonia.jpg
            > 4. naturismusmitpferden.homestead.com/files/polonia.jpg ?
            >
            > No to abysmy zdrowi byli i pamietali skad nasz rod
            > www.asbandeiras.hpg.ig.com.br/04europa/polonia.JPG
            > membres.lycos.fr/ebb/hpbimg/Polonia.jpg
            >
            > Dobranoc Panstwu
            > www.manuali.net/untruccoalgiorno/polonia.gif
    • lalka_01 Re: Do hołoty pt. Polonia 15.05.03, 17:25
      Panie, Panowie, ja nie pisze z Polski, to do czego sie przywalicie???? Do brudu
      niemieckich kibli? Do tego, ze u nas nie ma kolibrow?
      Chlopina z KOnina byc moze chcial tylko sprowokowac, Wy filozofowie juz
      doszliscie do takiego wniosku. A moze napisal szczerze, bo wszedl przypadkiem
      na to forum i...nie zrozumial, ze to tylko poza. Zabawa intelektualna. Dystans.
      Oraz inne duperele. Bo my nie z takich, co to przy orzeszkach i piwie, my mamy
      kolibry oraz wszystko czego dusza zapragnie...
      Poczytajcie sobie w spokoju, co tu powypisywaliscie. Smacznego.
      • kumentator Re: Do ho?oty pt. Polonia 15.05.03, 18:18
        lalka_01 napisa?a:

> Panie, Panowie, ja nie pisze z Polski, to do czego sie przywalicie???? Do brudu
        >
        > niemieckich kibli? Do tego, ze u nas nie ma kolibrow?
        > Chlopina z KOnina byc moze chcial tylko sprowokowac, Wy filozofowie juz
        > doszliscie do takiego wniosku. A moze napisal szczerze, bo wszedl przypadkiem
        > na to forum i...nie zrozumial, ze to tylko poza. Zabawa intelektualna. Dystans.
        >
        > Oraz inne duperele. Bo my nie z takich, co to przy orzeszkach i piwie, my mamy
        > kolibry oraz wszystko czego dusza zapragnie...
        > Poczytajcie sobie w spokoju, co tu powypisywaliscie. Smacznego.

Haha, jak widac paranoidalni psychopaci zalewaja robala po tym
        jak zgonilismy ich w PULAPKI. Stan ciezki po UROJONIU PULAPKOWYM
        hehe.
      • Gość: alaskanka ...do lalki o "chlopinie z Konina" IP: *.sfo.dsl.cerfnet.com 15.05.03, 23:08
        lalka_01 napisała:

> Chlopina z KOnina byc moze chcial tylko sprowokowac, Wy
        filozofowie juz doszliscie do takiego wniosku. A moze
        napisal szczerze, bo wszedl przypadkiem na to forum
        i...nie zrozumial, ze to tylko poza. Zabawa
        intelektualna. Dystans.
        >

Na moj gust jest 80% szans ze "chlopina z Konina" uzywa
        sluzbowego laptopa. Naiwnosc ludzka nie zna granic,
        zwlaszcza na Internecie.

alaskanka
        --
        • lalka_01 Re: ...do lalki o 'chlopinie z Konina' 15.05.03, 23:28
          A czy to cos zmienia? Np. wyglad tego forum dla osoby "z zewnatrz"? Poza tym
          nawet za czasow komuny nie szukalismy funkcjonariuszy pod kazdym krzakiem, wiec
          bez przesady.
          • ertes Re: ...do lalki 15.05.03, 23:35
            To jest banda idiotow weszacych wszedzie nie wiadomo jaka agenture.
            Prezentuja poziom ciut wyzszy niz szkola podstawowa nie zdajac sobie sprawy ze
            pies z kulawa noga nie zwraca uwagi na te kiepskiej jakosci walki paszportowe.

Natomiast jak ktos im napisze co o nich mysli to rzucaja sie jak gromada
            wyglodzonych psow obrzucajac blotem na lewo i prawo.

• zlosliwe_bydle Re: ...do lalki 16.05.03, 04:34
              ertes napisał:

> To jest banda idiotow weszacych wszedzie nie wiadomo jaka agenture.
              > Prezentuja poziom ciut wyzszy niz szkola podstawowa nie zdajac sobie sprawy
              ze
              > pies z kulawa noga nie zwraca uwagi na te kiepskiej jakosci walki
              paszportowe.
              >
              > Natomiast jak ktos im napisze co o nich mysli to rzucaja sie jak gromada
              > wyglodzonych psow obrzucajac blotem na lewo i prawo.
              >
              To kiego wuja sie tu bez przerwy wieszacie BISiaki? Poszli w podskokach sie
              taplac w tamtejszej mazi. Co, nuda was tam zzera?
              • lalka_01 Re: ...do lalki 16.05.03, 09:28
                Jak Ci dadza kluczyki do tego forum szanowny Panie, to bedziesz mi mogl mowic,
                gdzie mam isc w podskokach. Teraz zas pozwol ze Ci powiem, ze mi Twoje pobozne
                zyczenia lataja.
                I uwazaj, polowa polskiego UOP Cie sledzi!
    • Gość: Pissoffski Czy Niemcy za granica to Germania IP: *.nsw.bigpond.net.au 16.05.03, 00:53
      a pojedynczy Niemiec- emigrant to Germanus?
      • prawdziwystarywiarus Czy istnieje pomnik Matki-Niemki? 16.05.03, 04:42
        Gość portalu: Pissoffski napisał(a):

> a pojedynczy Niemiec- emigrant to Germanus?

W megalomanii narodowej jestesmy niezrownani. Nigdy nie slyszalem o pomniku
        Matki-Holenderki albo Matki-Peruwianki.Natomiast w naszej mitologii narodowej
        Matka-Polka to postac pomnikowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka