chardonnay Re: Janek nakreciles nam tym razem ! 23.04.07, 19:06 Wypisz wymaluj opowiesc twojego zycia yap ... przyjechal , popracowal, ale niczego sie nie dorobil.Przebimbal swoje zycie stojac okrakiem mieszy Greenpontem i Lomza.Teraz trzeba jakos wytlumaczyc wszystkim w Lomzy dlaczego wraca.Tesknota za ciupaga wygrala. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Janek nakreciles nam tym razem ! 23.04.07, 19:17 chardonnay napisał: Teraz trzeba jakos wytlumaczyc wszystkim w Lomzy dlaczego > wraca.Tesknota za ciupaga wygrala. Tak, masz racje...tesnota za ciupaga zwyciezyla, daltego wracam- do Lomzy. Tam przeciez wszyscy z ciupagami po gorach lataja. A na Giewont jak- kajakiem ? Facet, zabijasz sie kazdym postem. Daj spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Janek nakreciles nam tym razem ! 24.04.07, 15:56 yaponczyk1 napisała: > chardonnay napisał: > > Teraz trzeba jakos wytlumaczyc wszystkim w Lomzy dlaczego > > wraca.Tesknota za ciupaga wygrala. > > Tak, masz racje...tesnota za ciupaga zwyciezyla, daltego wracam- do Lomzy. Tam > przeciez wszyscy z ciupagami po gorach lataja. A na Giewont jak- kajakiem ? > > Facet, zabijasz sie kazdym postem. Daj spokoj. Widzisz jak ladnie sie kopiesz sam po jajach swoja tepota, jalopo milicyjna? On ci doskonale napisal: i Lomza, i ciupaga to symbole prowincjonalnego buractwa bulbonskiego. Przez ich ciekawe polaczenie chardonnay osiagnal doskonaly efekt komiczny, ale takie niuanse nie dla ciebie, absolwencie akademii pierwszomajowej we Wdzydzach - siekiernik zawsze zostanie sieczkobrzekiem, hehehe. Zaloz sobie takhujery bez szkiel i rzuc sie na sznur, debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
motorcity Re: Janek nakreciles nam tym razem ! 24.04.07, 04:06 chardonnay napisał: > Wypisz wymaluj opowiesc twojego zycia yap ... przyjechal , popracowal, ale > niczego sie nie dorobil (...) przyjechal , popracowal, ale niczego sie nie dorobil, bo spedzil tu caly czas na internecie walczac kapitalizm na forums gazety.pl. buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian jeden debil glupi tekst splodzil 23.04.07, 19:21 a drugi na forum to wrzucil Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 7 dni i do RAJU 23.04.07, 21:58 Yapanoczyk jak tam idzie pakowanie juz tylko 7 dni i do RAJU - juz Tobie zazdroscimy -))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: 7 dni i do RAJU 23.04.07, 22:25 Serio ??? Maj tylko 7 dni ma?? Shit, a ja myslalem ze 31. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Tow. yapa, ja was zaklinam 24.04.07, 22:16 yaponczyk1 napisała: > > Serio ??? Maj tylko 7 dni ma?? Shit, a ja myslalem ze 31. ► nie myslcie, bo to zaczyna sie robic niezdrowym nawykiem. Jeszcze wam przyjdzie do glowy jakas mysl i wyjdziecie z samolotu na spacer, tak zeby odetchnac swiezym powietrzem i wyprostowac nogi, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Japy opowiesci z mchu i paproci :oP 24.04.07, 07:24 ...albo z konopi. Japa, co palisz? Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Lunia, leniuchu 24.04.07, 14:21 Nic nie pale. Nie sluzy mi. Zdrowo sie odzywiam, malo pije, glownie piwko, za to duzo pykam. Teraz przenosze sie do Polski ( celowo unikam zwrotu wracam) by kontynuowac to dolce vita. Jest po co zyc. Skorzystaj sobie z wyszukiwarki to zobaczysz skad ten tekst. Celowo nie podalem zrodla, zeby sie znowu rzucli jak wsciekle psy. Bardzo mnie bawi obserwacja tego zjawiska a juz niedlugo tej radosci pozostalo. www.dziennik.com/www/dziennik/week/ps/wk-397-01.html Aha, ja nie jestem ten Latus jak to niekktorzy energicznie twierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay Re: Lunia, leniuchu 24.04.07, 16:30 "Celowo nie podalem zrodla, zeby sie znowu rzucli jak wsciekle psy" Hehe ty yap ma IQ nizsze niz ameba Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Lunia, leniuchu 24.04.07, 21:58 wiesz yaponczyk zazdroszcze ci ze wracasz do swojego kraju, bedziesz wreszcie mogl sie komunikowac w bezposrednim jezyku bez nieudolnego tlumaczenia, bedziesz zawsze rozumiany i ogolnie szczesliwy. Bedziesz tez mogl $$$rac pieniedzmi i wymylac nowe biznesy. Naprawde fajnie masz i kazdy by chcial tak samo no ale nie kazdy ma jaja. Odpowiedz Link Zgłoś