Gość: Roza IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.12.01, 07:35 Ten kmiotek zmienil nick.Niestety glupota nie zna granic.Nagania sobie klientow (www design) i wszystkich wyzywa od zydow.Oj Gadula ty prostaku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanadol Re: UWAGA -Kanadol to Gadula 02.12.01, 07:48 Czy to ze wzgledu na to, ze go polecilem komus? No tak, ty bys nikomu nie pomogl. Kazdy sadzi innych wedlug siebie - co za swinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roza Re: UWAGA -Kanadol to Gadula IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.12.01, 17:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avocado Re: UWAGA -Kanadol to Gadula IP: *.we.mediaone.net 02.12.01, 17:48 Gość portalu: Roza napisał(a): > Ten kmiotek zmienil nick.Niestety glupota nie zna granic.Nagania sobie klientow > > (www design) i wszystkich wyzywa od zydow.Oj Gadula ty prostaku... Roza: Zyd to nie jest wyzwisko. W Polsce jest gazeta zydowska co sie nazywa "Zydek" (Jdiele) . A co to za roznica kto pod jakim nickiem pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
gadula Re: UWAGA -Kanadol to Gadula 02.12.01, 19:06 Posłuchaj mnie kmiotku! Znajdź mi na tym forum, chociaż jedna ofertę pracy dla web developer czy cos w tym rodzaju, pomijając to ostatnie ogłoszenie, a będziesz mnie mógł nazywać jak chcesz. To wy z KPK, którym ością w gardle stoję oraz Żydzi, którzy sieja propagandę na tym forum maczacie ręce w gnoju. Szczurze parszywy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: UWAGA -Kanadol to Gadula IP: *.sanjose-05-10rs16rt.ca.dial-access.att.net 09.12.01, 01:33 gadula napisał(a): > Posłuchaj mnie kmiotku! > Znajdź mi na tym forum, chociaż jedna ofertę pracy dla web developer czy cos w > tym rodzaju, pomijając to ostatnie ogłoszenie, a będziesz mnie mógł nazywać jak > > chcesz. To wy z KPK, którym ością w gardle stoję oraz Żydzi, którzy sieja > propagandę na tym forum maczacie ręce w gnoju. > Szczurze parszywy! Czy mowienie prawdy robi kogos szczurem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: UWAGA -Kanadol to Gadula IP: *.ym1.on.wave.home.com 09.12.01, 03:17 hahaha gadula tracisz panowanie nad soba? To tylko forum, relax... Odpowiedz Link Zgłoś