Dodaj do ulubionych

Dziewictwo internautki uratowane

14.06.03, 21:40
Ciekawostki
AFP, mat /2003-05-26 06:10:00

Dziewictwo internautki uratowane

Chilijska studentka wycofała się ze sprzedaży własnego dziewictwa, które
zamierzała wystawić na licytację na internetowej aukcji, aby zapłacić czesne
za swoje studia.

Studentka filozofii przedstawiająca się jako "Sandy", poinformowała na
antenie popularnego chilijskiego radia "W", że odwołuje licytację, po tym,
jak anonimowa "współczująca kobieta" zaproponowała, że pożyczy jej 2,800
dolarów niczego w zamian nie oczekując.

"Zrozumiała mnie lepiej niż inni i postanowiła mi pomóc, bo ma córkę w moim
wieku" - wyjaśniła studentka, która na antenie rozgłośni przyznała, że ciężar
spadł jej z serca: "Żałowałabym tego do końca życia" - wyznała.

Gdy tydzień temu "Sandy" ogłosiła na antenie radia, że zamierza wystawić na
sprzedaż swoje dziewictwo, potwierdzone zaświadczeniem lekarskim, za cenę
wywoławczą 1.000 dolarów, na jej adres elektroniczny zaczęły napływać tysiące
maili z całego świata. Już po propozycji uczynnej kobiety, dziewczyna
odrzuciła ofertę potencjalnego nabywcy, który za jej dziewictwo proponował
jeszcze większą sumę.

Studentka, która z pochodzenia jest Peruwianką, otrzymała też wiele listów od
swoich rodaków, którzy krytykowali jej inicjatywę.

"Proszę ich o wybaczenie" - powiedziała dziewczyna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Szkoda ze u nas nie ma takich numerow ... IP: *.de 14.06.03, 21:41
      bozena_l napisała:

> Chilijska studentka wycofała się ze sprzedaży własnego dziewictwa, które
      > zamierzała wystawić na licytację na internetowej aukcji, aby zapłacić czesne
      > za swoje studia.

Szkoda ze u nas nie ma takich numerow ...
    • Gość: French Bozenka ty podobno tez masz taki certyfikat IP: *.frequenceplus.fr 14.06.03, 21:42
      bozena_l napisała:

> Gdy tydzień temu "Sandy" ogłosiła na antenie radia, że zamierza wystawić na
      > sprzedaż swoje dziewictwo, potwierdzone zaświadczeniem lekarskim, za cenę
      > wywoławczą 1.000 dolarów, na jej adres elektroniczny zaczęły napływać tysiące

Ty Bozenka ty podobno tez masz taki certyfikat od biskupa jak czytalem z jednej
      z twoich wypowiedzi ? Co ?
      • Gość: Jolka z Sydnej Pobobno z 1936 roku ! IP: *.028.dsl.syd.iprimus.net.au 14.06.03, 21:44
        Gość portalu: French napisał(a):

> bozena_l napisała:
        >
        > > Gdy tydzień temu "Sandy" ogłosiła na antenie radia, że zamierza wystawić n
        > a
        > > sprzedaż swoje dziewictwo, potwierdzone zaświadczeniem lekarskim, za cenę
        > > wywoławczą 1.000 dolarów, na jej adres elektroniczny zaczęły napływać tysi
        > ące
        >
        > Ty Bozenka ty podobno tez masz taki certyfikat od biskupa jak czytalem z
        jednej
        >
        > z twoich wypowiedzi ? Co ?

Pobobno z 1936 roku ! Po babci. he he he !!!
    • Gość: Jolka z Sydnej Ja tam sie wiecej cenie ... IP: *.028.dsl.syd.iprimus.net.au 14.06.03, 21:46
      bozena_l napisała:

1000 USD ? Ja tam sie wiecej cenie ... Tym bardziej ze jak pisalas Bozena w
      Meksyku teraz zaszywaja spowrotem za 1500 $ wiec trzeba co najmiej aby sie
      operacje wrocila i aby na nowo moc sprzedac to dziewictwo ...
      • Gość: Mykonos Moze podaj cene to sie posmiejemy troche ... IP: *.geo-yr.gr 14.06.03, 21:48
        Gość portalu: Jolka z Sydnej napisał(a):

> 1000 USD ? Ja tam sie wiecej cenie ... Tym bardziej ze jak pisalas Bozena w
        > Meksyku teraz zaszywaja spowrotem za 1500 $ wiec trzeba co najmiej aby sie
        > operacje wrocila i aby na nowo moc sprzedac to dziewictwo ...

Moze podaj cene to sie posmiejemy troche ...
    • Gość: Mykonos Nie stac mnie na dziewice IP: *.geo-yr.gr 14.06.03, 21:47
      a ja mam do zaplaty 200 euro kary za jazde bez biletu sad( Nie stac mnie na
      dziewice
    • bozena-l Bylam ale umarlam i mnie nie ma ale wroce 19.06.03, 06:28
      bozena_l napisała:

> Ciekawostki
      > AFP, mat /2003-05-26 06:10:00
      >
      > Dziewictwo internautki uratowane
      >
      > Chilijska studentka wycofała się ze sprzedaży własnego dziewictBylam ale
      umarlam i mnie nie ma ale wroceBylam ale umarlam i mnie nie ma ale wrocewa,
      które
      > zamierzała wystawić na licytację na internetowej aukcji, aby zapłacić czesne
      > za swoje studia.
      >
      > Studentka filozofii przedstawiająca się jako "Sandy", poinformowała na
      > antenie popularnego chilijskiego radia "W", że odwołuje licytację, po tym,
      > jak anonimowa "współczująca kobieta" zaproponowała, że pożyczy jej 2,800
      > dolarów niczego w zamian nie oczekując.
      >
      > "Zrozumiała mnie lepiej niż inni i postanowiła mi pomóc, bo ma córkę w moim
      > wieku" - wyjaśniła studentka, która na antenie rozgłośni przyznała, że ciężar
      > spadł jej z serca: "Żałowałabym tego do końca życia" - wyznała.
      >
      > maili z całego świata. Już po propozycji uczynnej kobiety, dziewczyna
      > odrzuciła ofertę potencjalnego nabywcy, który za jej dziewictwo proponował
      > jeszcze większą sumę.
      >
      > Studentka, która z pochodzenia jest Peruwianką, otrzymała też wiele listów od
      > swoich rodaków, którzy krytykowali jej inicjatywę.
      >
      > "Proszę ich o wybaczenie" - powiedziała dziewczyna.
      >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka