Dodaj do ulubionych

Idzie nowe

27.07.07, 23:28
Dolar stracil przez ostanie 4 lata 43% do zlotowki i zbliza sie do 2 zlotych.
Czekam na to z utesknieniem bowiem moj kapital jestw zlotowkach.
Obserwuj wątek
    • piss.doff Re: Idzie nowe 27.07.07, 23:59
      fajnie masz. Zycze dalszych sukcesow!
      • hotdog1 [...] 28.07.07, 00:25
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • dis_and_dat_kid Re: Idzie nowe 28.07.07, 04:36
      i co Bruno, zamierzasz przetransferowac swoj kapital do Kanady?

bo to jest jedyna operacja finansowa ktora robi jakikolwiek sens
    • jot-23 Re: Idzie nowe 28.07.07, 06:42
      minetnik, mozesz nie doczekac...ile masz lat? z 60 dych, a na wyglad pewnie 70.
      watroba zniszczona, zoladek to wrzod na wrzodzie... daje ci gora 3-4 lata...
      radze ci jechac do polski i tam oczekiwac zgonu, bo jak wykitujesz w kanadzie,
      to nikt nie bedzie sie kwapil na wydanie kasy zeby twojego trupa wiezc do
      polski...pojdziesz do pieca i wszystko co pozostanie po twoim nedznym zywocie
      to sloik z popiolami, ktory to pewnie zostawia gdzies w kiblu przy stacji
      benzynowej.
      • bruno5 Re: Idzie nowe 28.07.07, 17:47
        Lat mam 57 i mam sie doskonale.Za 7 lat wracam do Polski.bede mial emeryture
        kanadyjska i procentyz kapitaly ty na drugi rok konczysz 39 lat i jestes juz
        podstazalym starym ch..em ktory nawet rodziny niema.
        • chardonnay11 Re: Idzie nowe 28.07.07, 19:29
          Hahahaha ... Ty Bruno za duzo pijesz.Wez chlopie ten "kapital" i kup sobie
          rower smile
          • hotdog1 Re: Idzie nowe 28.07.07, 22:44
            Bruner zainwestowal 5000 $4 kanadyjskich w Polsce = 10.000 zl na dzis za
            te pieniadze moze dostanie Fiata 126p do szpachlowania i pomalowania
        • soup.nazi Re: Idzie nowe 29.07.07, 02:32
          bruno5 napisał:

> Lat mam 57 i mam sie doskonale.Za 7 lat wracam do Polski.bede mial emeryture
          > kanadyjska i procentyz kapitaly ty na drugi rok konczysz 39 lat i jestes juz
          > podstazalym starym ch..em ktory nawet rodziny niema.

Jaka emeryture, dziadu? Ty bedziesz mial dziadowizne z welfare, tak jak ta
          czerwona gnida zamorzony. Bekarty po peerelu, hehehe
          • hotdog1 Re: Idzie nowe dziadowanie dla Brunera 29.07.07, 04:19
            siedzi juz od 8 lat na wyludzonej rencie inwalidzkiej ,podobnie jak jego
            rowiesnicy w PRLu Bis czyli IV RP i mysli ze wszystkich w hooja
            zrobil ,to jest filozofia zyciowa Brunera vel Minetnik
            Jedzie raz do roku bez zony i dzieci do Polski "zarzadzic" wydajac 2000
            $$ ,udajac bogacza z Kanady ,ale zal mu doope sciska kiedy ma pojsc do
            restauracji ,gdzie przychodza zagraniczni ludzie i wydac 12
            zlotych !!!!!!!!!!!!!!!!! na zupe co sie = $ 4 !!!!,ehehehehheeheh
            kanadyjska bida !!!, na wakacjach w Polszu !
            • jp.hi Re: Idzie nowe dziadowanie dla Brunera 29.07.07, 07:12
              Jak ma rente to moze juz dzis jechac do Polski i beda mu ja tam przesylac.
              Gozej jak ma tylko pomoc spoleczna. Tej mu do Polski nie wysla przed rokiem 65.
              • za_morzem Re: Idzie nowe dziadowanie dla Brunera 29.07.07, 07:18
                jp.hi napisał:

> Jak ma rente to moze juz dzis jechac do Polski i beda mu ja tam przesylac.
                > Gozej jak ma tylko pomoc spoleczna. Tej mu do Polski nie wysla przed rokiem 65.

jest kosmita i umie latac.
                w to tez uwierzysz co?

a tobie jak sie zyje na tym hawajskim zasilku?
                masz dobrze bo przynajmniej mozesz nalowic ryb i sprzedac na targu.
                • soup.nazi Re: Idzie nowe dziadowanie dla Brunera 29.07.07, 07:25
                  Bierzecie strone tow. z Otwocka? Nie ma dziwne, minetnik to taka sama dupa z
                  uszami jak i wy, tow. Szmaciak. Dumb and dumber, hehehe. Tez mu mialo byc
                  pieknie, ale gospodarka rynkowa cywilizowanego swiata to jest cool sprawa. Byli
                  tow. odpadaja blyskawicznie. Normalne, mierny lecz wierny. Teraz krajowi tow.
                  maja w dupie was, Szmaciak, z wasz wiernoscia, a wy przybraliscie
                  tragiczno-placzliwy pseudonim i placzecie gdzie sie da. A mialo byc tak pieknie,
                  hehehe
                  • za_morzem Re: Idzie nowe dziadowanie dla Brunera 29.07.07, 07:28
                    jestem po swojej stronie.
                    po drugiej jest glupota, belkot i "kolebka cywilizacji i demokracji czyli usa".
                    hehehehehe
                    • soup.nazi Re: Idzie nowe dziadowanie dla Brunera 29.07.07, 07:36
                      Was zrobil czerwonoarmista przez galgan. I dlatego nienawisc do cywilizowanego
                      swiata macie w genach, tow. Waciak. Ale cywilizowany swiat ma was w doopie,
                      podobnie jak krajowi tow. i dlatego po zatyrze w fabryce, polowaniach na komary
                      w Manitobie, zimowisku w Edmunton wyladowaliscie w tzw. Vankurwer (nie mylic z
                      Vancouver). Powiescie sie, Waciak, hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka