Gość: <<< IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.03, 21:04 szukam dobra polska strone www. gdzie mozna porownac ceny. np. ceny wszystkich kamer canon v2 w polskich sklepach internetowych. czy zna ktos cos podobnego??ß.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zajaczek Re: POROWNANIE CEN IP: *.acn.waw.pl 28.06.03, 21:08 Gość portalu: <<< napisał(a): > szukam dobra polska strone www. gdzie mozna porownac ceny. np. ceny > wszystkich kamer canon v2 w polskich sklepach internetowych. czy zna ktos > cos podobnego??ß.. A co z wyszukiwarką dlaczego po niej nie kicasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsd Re: POROWNANIE CEN IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.03, 21:19 a co mam wpisac?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasd Re: POROWNANIE CEN IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.03, 21:19 i jaka wyszukiwarka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajączek_kapitalis Re: POROWNANIE CEN IP: *.acn.waw.pl 28.06.03, 21:24 Nic za frico jak nie masz zielonego listka to nie pogadamy, musisz zrozumiec kapitalizm to sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasaa Re: POROWNANIE CEN IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.03, 21:26 to co chcesz w zamian??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjaczek Re: POROWNANIE CEN IP: *.acn.waw.pl 28.06.03, 21:36 Gość portalu: aasaa napisał(a): > to co chcesz w zamian??? napisałem zielony listek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dad Re: POROWNANIE CEN IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.03, 21:40 mam tylko marchewke .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajączek Re: POROWNANIE CEN IP: *.visual 28.06.03, 21:59 Gość portalu: dad napisał(a): > mam tylko marchewke .... Jestes bardzo skromny a kijek ??? Odpowiedz Link Zgłoś