bobofrut_1 22.08.07, 23:08 nic dodać nic ująć: wiadomosci.onet.pl/1432106,2679,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
novalee1 Re: artykul... 23.08.07, 09:05 Ogromnie wyolbrzymione jest wszystko w tym artykule.Ja osobiscie nie znam zbyt duzo osob ktore by tak postepowaly.A Wy?Uwazam ze ten jednostronny artykul jest obrazajacy,jak mozna wszystkich pakowac do jednej szuflady? Odpowiedz Link Zgłoś
ancia2 Re: artykul... 23.08.07, 09:50 masz racje sytuacje opisane w artykule są straszne i na pewno wyrabiają nam pewną opinię wsród innych. Wsród moich znajomych nie ma nikogo kto zachowywał by się w ten sposób, jednak nie trudno jest mi wyobrazic sobie że takie sytuacje rzeczywiscie mają miejsce. Tak było jest i będzie jeszcze przez wiele lat do czasu kiedy będą chodzic po ulicach i głosic swoje ..... czy stoi czy leży......i tego rodzaju podejscie do życia wole już dalej nie komentowac bo tylko podnosi mi się cisnienie Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: artykul... 23.08.07, 12:39 nisko upada to forum... dyskutować na "artykułem" z bulwarówki "Laif"? może przedyskutujemy parę zdjęć z trzeciej strony? Odpowiedz Link Zgłoś