piss.doff 08.11.07, 00:39 www.fanciers.com/breed-faqs/maine-coon-faq.html czy ten: www.cfainc.org/breeds/profiles/ragdoll.html Chodzi mi o obrone przed sasiadami i ich zwierzakami. Weight counts, co nie? Plyn chlodniczy odpada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kan_z_oz Re: Ktory wam sie bardziej podoba? 08.11.07, 01:00 Maine coon jest dużym okazem. Ragdoll to kocia 'barbi', więc chyba do innych celów? Kan Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Maine Coon 08.11.07, 01:01 Z tych dwoch bardziej mi sie podoba Maine Coon. Znam jednego osobiscie :o) To bardzo ciekawe, pieknie zbudowane, dlugonogie koty, z pedzelkami na uszach i bokobrodami. Chetnie mialabym kota, ale musialabym trzymac go w domu, bo nie chce, zeby mi w ogrodzie ptaki ploszyl albo i lapal. A zamkniecie kota w domu kojarzy mi sie z ograniczaniem wolnosci. Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Maine Coon 08.11.07, 01:48 moze mozna go oduczyc latania za ptaszkami ragdoll znam osobiscie, sa niezwykle. Po pierwsze to maja imponujaca wage do 20 funtow i jak stapaja to podloga sie trzesie (pamietaj ze wszystkie domy sa z 'dektury'). Ale tez sa nienasycone w tym 'barbi' zachowaniu. Arabskie koty sa takie maluchne calkiem lyse i wygladaja nieszkodliwie ale potrafia zamienic duzego psa w trociny tyle ze nie potrafie takiego znalezc na necie zeby wam pokazac. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff powod do rozwodu czesto bywa taki 08.11.07, 15:26 zona na psy schodzi a maz na kociaki. Kto to powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Ktory wam sie bardziej podoba? 08.11.07, 15:51 hehe, w World of Warcraft wykasowali "maine coon" peta bo nazwa byla zbyt "racially sensitive" Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Ktory wam sie bardziej podoba? 08.11.07, 23:13 Jotek, co oznacza "maine coon" w kontekscie "racially sensitive"? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Ktory wam sie bardziej podoba? 09.11.07, 02:59 maine jak maine, ale ten "coon" www.urbandictionary.com/define.php?term=coon Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Ktory wam sie bardziej podoba? 09.11.07, 03:48 Oba! A moze ten ? www.cfainc.org/breeds/profiles/ocicat.html Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_leona Re: Ktory wam sie bardziej podoba? 09.11.07, 05:28 Piss, badz ludzkim ludziem i wybierz sie do lokalnego SPCA, czy innego bidula z kupa kotkow czekajacych na adopcje!!! Odpowiedz Link Zgłoś