Dodaj do ulubionych

Chciałabym poznać kogoś z zagranicy!

IP: 213.25.190.* 28.05.01, 15:46
Mieszkam w woj. łódzkim. Chcialabym poznać ludzi z zagranicy.
Obserwuj wątek
    • Gość: XYZ Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! IP: *.enter.net 28.05.01, 18:09
      Gość portalu: eps napisał(a):

> Mieszkam w woj. łódzkim. Chcialabym poznać ludzi z zagranicy.
      Jezeli jestes z Lodzi najblizsi beda Tobie Zydzi
      Pozdrawiam XYZ

• e603432 Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! Do XYZ (McGraff) 28.05.01, 18:50
        Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Jezeli jestes z Lodzi najblizsi beda Tobie Zydzi
        > Pozdrawiam XYZ
        >

Panie McGraff.

Moze wytlumaczy pan co ma pan na mysli. Czyzby prowokacja do anty-zydowkich wypowiedzi. Takich chyba
        jest dosyc w innych tematach tego forum.

PS. Myslalem, ze wybierasz sie pan na weekend do Quebec City i Montrealu. Targasz pan ten swoj
        komputer ze soba? Pojdz pan lepiej cos zjesc w dorej restauracji. Takich jak w Quebec w Stanach pan nie
        znajdziesz. Polecam kuchnie lokalna lub francuska.

Usznowanie,
        Pawel.
        • Gość: on Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! Do XYZ (McGraff) IP: *.tnt1.battle-creek.mi.da.uu.net 28.05.01, 19:18
          Czesc Pawel

Wreszcie pojawil sie ktos inteligentny i uprzejmy.
          Sciskam Cie goraco...

• Gość: ZEEw Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! IP: *.czestochowa.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 05:08
            Ja mieszkam za granica i do tego w Izraelu co podobno ma pasowac do Lodzi...
            Pozdrawiam!
            • Gość: Maciek S Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! IP: 129.212.11.* 29.05.01, 16:20
              Gość portalu: ZEEw napisał(a):

> Ja mieszkam za granica i do tego w Izraelu co podobno ma pasowac do Lodzi...
              > Pozdrawiam!

To nie ma znaczenia gdzie... zyje sie tam gdzie sie zyje.... czlowiek jest czlowiekiem... Niestety niektorzy
              ludzie reaguja jak zwierzeta wyczywajace krew, gdy sie mowi o narodowosci albo religii... Tak jest w
              przypadku wielu watkow typu "anty..." na tym forum. Zwykla glupota.

Pozdrawiam
            • Gość: Benia Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! IP: *.nas1.ana2.gblx.net 30.05.01, 11:51
              Gość portalu: ZEEw napisał(a):

> Ja mieszkam za granica i do tego w Izraelu co podobno ma pasowac do Lodzi...
              > Pozdrawiam!

No widzisz jakie tępe te Zydy? Nie chwycił, że najbliżsi z zagranicy tej paniusi
              z Łodzi to Zydy, bo oni są zagraniczniakami w Polsce. Zyd nigdy nie będzie czuł
              się Polakiem, choćby miał obywatelstwo i dziesięć pokoleń swoich przodków w
              Polsce, zawsze zostanie "zagranicznym" obywatelem. Teraz drapiesz o co chodziło,
              ciemnoto żydowska? (Nie z Iraela jesteś tylko z Palestyny. Jak cię stamtąd
              wykurzą, to się dowiesz. Tylko nie przyjeżdżaj tutaj. Zegluj prosto na
              Madagaskar!)
              • Gość: ZEEW Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 17:34
                Gość portalu: Benia napisał(a):

> Gość portalu: ZEEw napisał(a):
                >
                > > Ja mieszkam za granica i do tego w Izraelu co podobno ma pasowac do Lodzi.
                > ..
                > > Pozdrawiam!
                >
                > No widzisz jakie tępe te Zydy? Nie chwycił, że najbliżsi z zagranicy tej panius
                > i
                > z Łodzi to Zydy, bo oni są zagraniczniakami w Polsce. Zyd nigdy nie będzie czuł
                >
                > się Polakiem, choćby miał obywatelstwo i dziesięć pokoleń swoich przodków w
                > Polsce, zawsze zostanie "zagranicznym" obywatelem. Teraz drapiesz o co chodziło
                > ,
                > ciemnoto żydowska? (Nie z Iraela jesteś tylko z Palestyny. Jak cię stamtąd
                > wykurzą, to się dowiesz. Tylko nie przyjeżdżaj tutaj. Zegluj prosto na
                > Madagaskar!)

Coz kochanie ja i po dziesieciu pokoleniach nie poczuje, ze jestes czlowiekiem...
              • Gość: Anna Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! IP: 217.56.204.* 06.06.01, 09:12
                Gość portalu: Benia napisał(a):

> Gość portalu: ZEEw napisał(a):
                >
                > > Ja mieszkam za granica i do tego w Izraelu co podobno ma pasowac do Lodzi.
                > ..
                > > Pozdrawiam!
                >
                > No widzisz jakie tępe te Zydy? Nie chwycił, że najbliżsi z zagranicy tej panius
                > i
                > z Łodzi to Zydy, bo oni są zagraniczniakami w Polsce. Zyd nigdy nie będzie czuł
                >
                > się Polakiem, choćby miał obywatelstwo i dziesięć pokoleń swoich przodków w
                > Polsce, zawsze zostanie "zagranicznym" obywatelem. Teraz drapiesz o co chodziło
                > ,
                > ciemnoto żydowska? (Nie z Iraela jesteś tylko z Palestyny. Jak cię stamtąd
                > wykurzą, to się dowiesz. Tylko nie przyjeżdżaj tutaj. Zegluj prosto na
                > Madagaskar!)

Do redakcji tej gazety .Proponuje aby tego typu chamskie wypowiedzi byly
                wykasowywane .Mysle ,ze Pan ktory mieszka w Izraelu , po przeczytaniu twojego
                listu Benia woli byc " zagranicznym " obywatelem niz miec cos wspolnegoz osoba
                twojego pokroju.Pisze twojego mala litera i nie jest to bynajmniej przeoczenie.
                Pozdrawiam Anna

• e603432 Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! Do Onego 29.05.01, 13:38
            Sie masz On,

Nie ma sprawy. Moze pamietasz skecz o hydraulikach z kabaretu Dudek i o tym, ze silom i
            dodnosciom osobistom nalezy sie wszelkiemu chamstwu sprzeciwiac. Za malo na tym forum
            sprzeciwow, a za duzo chamstwa. To nie jest komentarz ogolny, ale skierowany wylocznie do
            tych, ktorzy nienawisc szerza.

EPS, mam nadzieje, ze ktos sie na Twoja wiadomosc odezwie.

Pozdrowienia,
            Pawel.
        • Gość: Maciek S Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! Do XYZ (McGraff) IP: 129.212.11.* 29.05.01, 16:30
          e603432 napisał(a):

> Gość portalu: XYZ napisał(a):
          >
          > > Jezeli jestes z Lodzi najblizsi beda Tobie Zydzi
          > > Pozdrawiam XYZ
          > >
          >
          > Panie McGraff.
          >
          > Moze wytlumaczy pan co ma pan na mysli. Czyzby prowokacja do anty-zydowkich wy
          > powiedzi. Takich chyba
          > jest dosyc w innych tematach tego forum.
          >
          > PS. Myslalem, ze wybierasz sie pan na weekend do Quebec City i Montrealu. Tar
          > gasz pan ten swoj
          > komputer ze soba? Pojdz pan lepiej cos zjesc w dorej restauracji. Takich jak
          > w Quebec w Stanach pan nie
          > znajdziesz. Polecam kuchnie lokalna lub francuska.
          >
          > Usznowanie,
          > Pawel.

Pawel,

Pod Twoja wypowiedzia podpisuje sie obiema rekoma.

Jesli chodzi o te restauracje to rzeczywiscie najblizsze takie jedzenie i wino bedzie... w Europie. Wino nie
          jest to samo co w USA. Quebec ma specjalne uklady z Francja i sprowadza z Europy dobre wina. Wina
          (francuskie) sprowadzane do USA sa zwykle b. ostre... czasami mam wrazenie ze niektore z nich jeszcze
          sie "zagotowaly" w czasie transportu. Niestety przecietni Amerykanie nie widza roznicy w smaku... wino to
          wino, nie? ... skads to znam... Na szczescie wina w Kanadzie (Quebec) sa duzo lepsze.

Pozdrawiam
      • Gość: polańska Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.02, 23:57
        takie virtualne poznawanie czesto bywa niebezpieczne
    • Gość: WAK Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! IP: 195.112.95.* 29.05.01, 15:29
      Napisz cos wiecej o sobie. No i co jest w/g Ciebie takiego ciekawego w ludziach z
      zagranicy?

pozdrawiam,
      WAK

• Gość: JM-S Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! IP: 207.188.79.* 29.05.01, 20:09
        Ludzie z zagranicy nie stronia od seksu (m)oralnego jak wszyscy bogobojni
        Polacy.

Z powazaniem, Jan Maria-Stojak.
    • Gość: Hanys Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! IP: 207.188.79.* 29.05.01, 21:52
      Jak chcialbym poznac "uciekinierke polityczna" z Polski (niekoniecznie
      obywatelke), ktora ma duuuze potrzeby i dobra tyrke ... (duze pierogi a
      definite asset).
      • Gość: XYZ Re: Lodz i okolice IP: 63.83.144.* 29.05.01, 22:52
        Nie rozumie dlaczego tak duzo oburzenia wywoluje slowo pochodne od zyda.Moimi
        dobrymi przyjaciolmi sa Zydzii ,tez nie moga pojac tej dziwnej polemiki.Nie
        jest to chyba slowo zakazane a przewrazliwienie co nie ktorych na tym forum
        powoduje niepotrzebne podsycanie niezdrowej atmosfery.Moze tego nie zauwazacie
        ale na tym forum glos zabieraja normalni Zydzi nie ci ktorzy sa jedna noga w
        innym swieci i ich pozostale chwile przed wiecznym spoczynkiem sprowadzaja sie
        do wyrwania za wszelka cene jak najwiekszej ilosci kasy i jak najwiekszy wplyw
        na
        Californie i jej studia filmowe Opamietajcie sie prosze i nie szargajcie slowa
        antysemityzm bo niedlugo ten kto nie pije koszernej nawet nie bedzie wiedzial
        ze jest atysemita.Wiecel luzu PANOWIE I PANIE
        Z Powazaniem XYZ czasami Mc Graff/Zalogowany Mc Graff/
        • Gość: Jewrej Re: Lodz i okolice IP: 207.188.79.* 29.05.01, 23:00
          Jest sie o wiele latwiej wyluzowac jak sie ma owsiki ... wtedy gdy ktos powie
          chuj Ci w dupe, to nie brzmi to tak zle.
          • Gość: e603432 Re: Lodz i okolice ...znowu do XYZ McGraff... IP: 208.238.117.* 29.05.01, 23:57
            Prosze pana,

To wlasnie pan od razu musiales wtracic uwagi o Zydach. Tak i mi sie wydaje, ze pan prowokator. To
            zupelnie tak jakby w Lodzi nie mieszkali Niemcy czy Polacy. Wydaje mi sie, ze pan chciales sprowokowac
            dyskusje aby potoczyla sie w strone niesmiertelnego tematu stosunkow polski-zydowskich. Teraz tez,
            zamiast podac pannie (tak mysle) EPS kontakt do kogos ciekawego, znowu pan wracasz na stare
            smiecie. Miejmy nadzieje ze sie panu nie uda zmarnowac szans tej panny na poznanie kogos
            wartosciowego zza granicy, czego jej szczerze zycze.

Pawel.

PS. To tak jak w tym kawale o amerykanskim murzynie, szpiegu w Rosjii. Co by nie robil - a to ubral
            walonki i fufajke, a to wodke pil jak molodiec i ogorkiem kwaszonym zakaszal, a to klal jak ruski. A
            Rosjanie na to dalej mu powtarzali: "nu, a nam kazetsa szto ty nie Ruski". tak i mnie kazetsa szto pan
            nie szczery.
            Pozdrowienia.
    • Gość: stanley Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! IP: *.cambr1.on.home.com 30.05.01, 02:12
      A ja mieszkam kolo Toronto i szczerze zapraszam do rozmowy.
      Moj e-mail Stanley47@hotmail.com.
      Eps pozdrowienia
    • Gość: Sabina Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! IP: 203.202.90.* 30.05.01, 03:46
      Ja tez pochodze z wojewodztwa lodzkiego. Teraz mieszkam w Australii.
      Nie bede sie tu przed Toba popisywac ani cietym jezykiem ani
      tzw "wyrafinowaniem towarzyskim". Nie czytaj tez listow tych wszystkich
      przemadrzalych i szalenie dowcipnych panow, ktorzy staraja sie za wszelkoa cene
      udowodnic, ze potrafia wysmiewac sie z "prostaczkow". Jakimze PROSTAKIEM (bez
      zdrobnienia)trzeba byc, narcystycznie zapatrzonym w siebie, zeby najbardziej
      niewinne i proste "down to earth" pytanie wykorzystywac do popisow .
      A zatem, ciekawa jestem z jakich powodow chcialabys poznac kogos z zagranicy.
      Tu, gdzie mieszkam, ludzie raczej stronia od tych " z zagranicy". Chyba sie ich
      boja. Boja sie swojej prowincjonalnosci i paru innych rzeczy.
      Jedna uwaga, nie mysl ze bycie "z zagranicy" daje jakakolwiek gwarancje bycia
      czlowiekiem na tzw. "poziomie". Jedyne czym sie roznimy od tych ktorzy nigdy
      nie podrozowali to tym, ze widzielismy wiecej. Nie znaczy to jednak, ze czegos
      sie przez to nauczylismy, czy ze to nas rozwinelo w jakis sposob.

Pozdrawiam
      Sabina
      • Gość: barabasz Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! IP: *.bund.de 30.05.01, 14:50
        Gość portalu: Sabina napisał(a):

> Ja tez pochodze z wojewodztwa lodzkiego. Teraz mieszkam w Australii.
        > Nie bede sie tu przed Toba popisywac ani cietym jezykiem ani
        > tzw "wyrafinowaniem towarzyskim". Nie czytaj tez listow tych wszystkich
        > przemadrzalych i szalenie dowcipnych panow, ktorzy staraja sie za wszelkoa cene
        >
        > udowodnic, ze potrafia wysmiewac sie z "prostaczkow". Jakimze PROSTAKIEM (bez
        > zdrobnienia)trzeba byc, narcystycznie zapatrzonym w siebie, zeby najbardziej
        > niewinne i proste "down to earth" pytanie wykorzystywac do popisow .
        > A zatem, ciekawa jestem z jakich powodow chcialabys poznac kogos z zagranicy.
        > Tu, gdzie mieszkam, ludzie raczej stronia od tych " z zagranicy". Chyba sie ich
        >
        > boja. Boja sie swojej prowincjonalnosci i paru innych rzeczy.
        > Jedna uwaga, nie mysl ze bycie "z zagranicy" daje jakakolwiek gwarancje bycia
        > czlowiekiem na tzw. "poziomie". Jedyne czym sie roznimy od tych ktorzy nigdy
        > nie podrozowali to tym, ze widzielismy wiecej. Nie znaczy to jednak, ze czegos
        > sie przez to nauczylismy, czy ze to nas rozwinelo w jakis sposob.
        >
        > Pozdrawiam
        > Sabina

Przyjemnie bylo przeczytac !
        b.

• Gość: ZeeW Re: Chciałabym poznać kogoś z zagranicy! - Sabina IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 17:37
        Bardzo milo czytalo sie Twoj list. Mieszkam w Izraelu i niestety moge tylko
        powtorzyc twoje zdanie. A moze nie niestety tak po prostu jest...

• Gość: STANLEY Re: Do EPS IP: 209.167.134.* 30.05.01, 18:02
      Chcialbym nadmienic ze mieszkalem w hotelu robotniczym w Zdunska-Wola-Karsznice
      dosc dawno temu i z rozrzewnieniem wspominam ten okres.
      Nie znajduje nic zlego w checi poznania innych ludzi.
      Ci z zagranicy w wiekszosci sa bardziej zagubieni-stad moze tyle w
      nich agresji,zlosiwosci,czesto cynizmu.To przewaznie ludzie w glebi duszy
      bardzo samotni.
    • Gość: YYZ Re: Chcia?abym poznac´ kogos´ z zagranicy! IP: *.netcom.ca 05.02.02, 23:21
      Nic prostszego, tutaj tylu przystojnych i majetnych kawalerow.

PS. Tylko lepiej unikaj dziewczyno tego NYY (dopiero co byl w szpitalu i
      dalej jest na prochach). Powodzenia!
      • muzaaa Re: nie moge sie zgodzic:) 05.02.02, 23:52
        Ja jednak jestem zdania, ze podroze ksztalca.
      • Gość: NYY Myslisz ze tu mnie obsmarujesz? IP: *.proxy.aol.com 06.02.02, 00:40
        Wskoczyles na inny post, bo tam gdzie probowales mi dopiec zrobiles z siebie (
        w zasadzie pokazales ze jestes ) kompletnego niedojde ?
        Smieszna technika, przypomina skunksa.
        Napisz mi: Czy jestes niski? Bo to by troche tlumaczylo twoj problem. Po prostu
        gowno ci sie z mozgiem miesza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka