harryboyce 11.01.08, 22:30 dajcie znac.ja mieszkam w camberley.ktos jest niedaleko| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7oz Re: mamy z surrey 16.01.08, 01:10 No nie tak blisko ale z Surrey - Weybridge Odpowiedz Link Zgłoś
e-justka Re: mamy z surrey 24.01.08, 22:19 Ja mieszkam blisko ciebie bo w Walton.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
7oz Re: mamy z surrey 18.07.08, 20:23 O rany a ja tu 100 lat nie zagladalam! super wiedziec to moze bysmy sie kiedys umówily na jakis spacer albo kawe? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka2000 Re: mamy z surrey 17.02.08, 21:32 czesc Jestem mama, ale jeszcze z Walii.Mam synka , ktory w maju bedzie mial 3 latka. Rozwazamy przeprowadzke do Camberley...prawdopodobnie od wrzesnia. Mam duzo pytan, watpliwosci w zwiazku z przeprowadzka Czy moglaby mi pomoc udzielajac kilku informacji? myslimy o Heatherside /slyszelismy,z e jest tam dobra szkola, a maly juz niedlugo bedzie startowal/Znasz ta dzielnice?. Moze napisac kilka slow jakie jest miasto, jak sie tam zyje z dzieckiem? czy duzo jest Polakow etc...? jesli znajdziesz czas na odpowiedz to z gory wielkie dzieki pozdrawiam serdecznie Inka Odpowiedz Link Zgłoś
1kjj Re: mamy z surrey 21.02.08, 14:45 Czesc My mieszkamy w Redhill (RH1), mamy 5-letnia Julke , ktora dzielnie chodzi tu do szkoly. Pozdrawiam. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
harryboyce Re: mamy z surrey 05.03.08, 19:35 dzieki za odpowiedzi.jesli ktoras z mam chcialaby sie spotkac to zapraszam moj email to agusia@ntlworld.com.kolezanka ktora jest z walii daj znac na moj email to sie zdzwonimy to ci opowiem co wiem Odpowiedz Link Zgłoś
milena_woking Re: mamy z surrey 14.01.09, 16:49 Ja jeszcze mama nie jestem ale mieszkam w Woking;0 Odpowiedz Link Zgłoś