kalifornian 19.08.03, 16:13 Sluchajcie jak tu jest pieknie to nawet nie macie pojecia. Rzadko ktore miejsce na swiecie moze dorownac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIP-1 znowu przynudzasz? IP: *.mt.sfl.net 19.08.03, 16:20 od tych ciaglych trzesawek to chyba wstrzasu mozgu dostales Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Piekna i bogata Kalifornia 19.08.03, 18:28 Ach jak tu jest wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Piekna i bogata Kalifornia 19.08.03, 18:39 kalifornian napisał: > Sluchajcie Nie musimy sluchac, bo bylismy tam ladne kilka razy. Pierwszy raz wtedy gdy ty robiles jeszcze za konia we Wdzydzach Kiszewskich. jak tu jest pieknie to nawet nie macie Niezle. Ale przereklamowane. Nie wypowiadam sie o polnocnej, bo nie znam. > pojecia. Rzadko ktore miejsce na swiecie moze dorownac. A co ty mozesz wiedziec o swiecie? Wyrwales sie z jakiej lesnej osady smolarzy w bialostockim do Kanady, w ktorej spedziles kilka lat na welfrze w jakims smierdzacym kacie Toronto, a jak Harris wzial sie za towarzycho, zwaliles do Stanow, gdzie dzis mieszkasz w trailer parku a pracujesz na "konstrakszyn" z Pablem i Alvaro. Masz z nimi duzo wspolnego - tez jestes ciemny, leniwy i nie masz papierow, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter Re: Piekna i bogata Kalifornia IP: 64.187.29.* 19.08.03, 18:48 Zaloguj się najpierw jako gość, to wtedy może ktoś Ci uwierzy, że piszesz z Kalifornii, bo jak na razie to możesz równie dobrze pisać z Grójca (nie mam nic przeciwko Grójcowi) lub z Pernambuko. A Kalifornia jaka jest każdy widzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Piekna i bogata Kalifornia IP: *.nas3.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 19.08.03, 18:58 Gość portalu: Walter napisał(a): > Zaloguj się najpierw jako gość, to wtedy może ktoś Ci uwierzy, że piszesz z > Kalifornii, bo jak na razie to możesz równie dobrze pisać z Grójca (nie mam > nic przeciwko Grójcowi) lub z Pernambuko. A Kalifornia jaka jest każdy > widzi.... Tak jak split )) Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Piekna i bogata Kalifornia 19.08.03, 19:00 Mam dokladnie w dupie czy ty wierzysz czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: hehehe 19.08.03, 19:13 canadyjczyk napisał: > hehehe Jak ktos mieszka w Misisiadze, w bloku pelnym wszy, zoltych, i zapachu zupy z kota, to nie powinien sie tak smiac z Moniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Piekna i bogata Kalifornia IP: *.mt.sfl.net 19.08.03, 19:14 kalifornian napisał: > Mam dokladnie w dupie czy ty wierzysz czy nie. w dupie koles to ty masz czyjegos h..a i tak gleboko ci tam grzebie, ze do tych resztek mozgu sie dogrzebal Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Piekna i bogata Kalifornia 19.08.03, 19:17 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > kalifornian napisał: > > > Mam dokladnie w dupie czy ty wierzysz czy nie. > w dupie koles to ty masz czyjegos h..a > i tak gleboko ci tam grzebie, ze do tych resztek mozgu sie dogrzebal Ew. wibrator lub inne dildo, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Piekna i bogata Kalifornia 19.08.03, 22:00 Piekne popoludnie w pieknej Kalifornii. Szkoda ze nie mozecie tu byc. Jest pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen mylycyi Re: Piekna i bogata Kalifornia IP: *.232-130-66.que.mc.videotron.ca 19.08.03, 22:08 czy mylycya udaje ze zrobila desant do kaliforni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Piekna i bogata Kalifornia IP: *.corp.redshift.com 19.08.03, 22:55 Kalifornian, dokladnie sie zgadzam z Toba. Kalifornia jest przepiekna. Wiele lat tutaj mieszkam i ciagle sie zachwycam. Tyle jest miejsc do zobaczenia z samej tylko CA ze zycia nie starczy. Jest wieksza od Polski o 1/3 ale ma skrajne klimaty, uksztaltowanie,,przyrode. To jest raj na ziemi ale i tez wiele rejonow w USA jest cudnych. Np Utah. Nasze Yosemite jest przepiekne ale Zion, Bryce sa piekniejsze. Czy byles w Shasta, Klamath River, Lassen Park ?. Czy zaliczyles rafting na American River? Jak nie to tylko wiecej wspanialych wrazen masz przed soba. Najwazniejsze jest ze doceniasz piekno Ciebie otaczajace. Radosc zycie...to samo w sobie jest wielkim bogactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mylycya Re: Piekna i bogata Kalifornia IP: *.232-130-66.que.mc.videotron.ca 19.08.03, 23:14 slodkie idiotki i mylycya zapraszaja do dalszej dyskusyi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalifornian Re: Piekna i bogata Kalifornia IP: *.74.39.226.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 19.08.03, 23:27 soup_nazi szczeka ci wypadla na klawiature Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mylycya Re: Piekna i bogata Kalifornia IP: *.232-130-66.que.mc.videotron.ca 19.08.03, 23:30 macie nowego szahera na rakowieckiej albo konsulat wzieliscie do roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter Re: Piekna i bogata Kalifornia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 00:11 A ja myślałem, że w takiej bogatej Kaliforni to wszyscy mają podłączenie do Internetu przez co najmniej "fiber optic" a tylko w slumsach San Francisko i East LA używają dial-up. Odpowiedz Link Zgłoś
traperzy Re: Piekna i bogata Kalifornia 20.08.03, 00:15 hehe znawca sie odezwal...slyszales o DSL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter Re: Piekna i bogata Kalifornia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 00:33 Czy masz na myśli ADSL, SDSL czy może HDSL? A tak a propos to w poważnych "Internet Service Providers" suffix Dial jest używany do łatwego odróżnienia użytkowników używających linie telefoniczne od innych, np. xDSL. Odpowiedz Link Zgłoś
traperzy Re: Piekna i bogata Kalifornia 20.08.03, 00:16 A poza tym to alaskanka sie wyglupia jak zwykle. Raz pisze tak, a drugi raz inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalifornian Re: Piekna i bogata Kalifornia IP: *.74.39.226.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 20.08.03, 00:18 brawo Walter czasami myslisz ze myslisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalifornian Re: Piekna i bogata Kalifornia IP: *.74.39.226.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 20.08.03, 00:20 alaskana to nie ja jestem kalifornian Odpowiedz Link Zgłoś
traperzy Re: Piekna i bogata Kalifornia 20.08.03, 00:27 Czyli jednak kalifornian jest z Kalifornii a nie z Moniek jak twierdzi zup-nasi Odpowiedz Link Zgłoś
kameleun Re: Piekna i bogata Kalifornia 20.08.03, 00:28 A moze to alaskanka wreszcie sie nauczyla spoofing robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaskana Re: Piekna i bogata Kalifornia IP: *.slackware.com 20.08.03, 00:33 kameleun napisała: > A moze to alaskanka wreszcie sie nauczyla spoofing robic? tak narescie sie udalo alaskana Odpowiedz Link Zgłoś
dyplomata Wspaniale dymi 28.10.03, 07:50 kalifornian napisał: > Piekne popoludnie w pieknej Kalifornii. > Szkoda ze nie mozecie tu byc. > Jest pieknie. Wspaniale dymi. Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Piekna i bogata Kalifornia 20.08.03, 16:30 Witam w piekna srode w pieknej i wspanialej Kalifornii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter Re: Piekna i bogata Kalifornia IP: 64.187.29.* 20.08.03, 16:44 O 7:30 rano (czasu kalifornijskiego) to w prawdziwej Kaliforni wszyscy jeszcze spią. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek dam sobie glowe uciac, ze jeszcze przed sekunda 20.08.03, 16:54 byl tu nowiutki, swiezutki watek Kaliforniana o Kaliforni. Nawet na niego kliknelam, bo chcialam sie dopisac, ale dokladnie wtedy ZNIKL! No coz, dopisze sie tutaj. Kalifornian - tam moze jest i bardzo pieknie i jeszcze bardziej cudownie, ale na "upiekszenie" Twojego charakteru nie ma ta cala beauty niestety zadnego wplywu (odnosze sie konkretnie do Twoich postow do Don Pedra i posrednio starszych do Luizy), wiec chyba jednak nie warto pakowac waliz i jechac taki szmat swiata - zostane, gdzie jestem, tu przede wszystkim zachowanie ludzi jest piekne. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
xurek a dokladnie 30 sekund potem 20.08.03, 16:57 zniknal watek VIPa, dokumentujacy, ze mnie sie nie przywidzialo, tylko ze nowy kalifornijski watek BYL. Tu chyba jest jakas czarna dziura w poblizu )) Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: dam sobie glowe uciac, ze jeszcze przed sekun 20.08.03, 17:05 Xurek jesli chcesz adoracji to wystarczajaco masz jej na BIS. I nie chodzi tylko o Ciebie ale i innych. Zdaje sie ten caly don pierdo sam o to sie pytal. Okazuje sie ze facet ma pusto w glowie. I co? Udawac ze sie nie widzi bo xurek sie wkurzy? znaczy sie wyrazenie swojego zdania o osobie jest tylko mozliwe gdy zgadza sie z linia BISa? Tzn USA jest be. Jak sie cos napisze na ten temat to wszystkie chwyty dozwolone, co? TY rowniez jak widac jestes czescia tego. No ale podyskutuj sobie z osobnikiem don pierdo. Jego wiedza jaki i inteligencja jest porazajaca. A po pierwsze przestan wreszcie narzekac. Niedlugo bedzie rok jak tu jestes i ciagle te narzekania, a to zle, a tamto. Jest jak jest i koniec. Schowaj sie na BIS jak chcesz i pisz prawiac sobie komplementy jak to zle w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black label Re: dam sobie glowe uciac, ze jeszcze przed sekun IP: 209.50.143.* 20.08.03, 17:18 Różne są gusta, ja wolę bardziej stabilny grunt. Jednak poza tym rzeczywiście jest pieknie. pasadena.wr.usgs.gov/shake/ca/top_ten_list.html Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy.don-pedro kalifornian... 20.08.03, 17:28 adresat: wirtualny byt pod nickiem 'kalifornian' tresc: mialem sie nie znizac do polemiki na tym poziomie, ale raz jeszcze zrobie wylom w swoich zasadach. znana jest wszem i wobec zasada, ze czlowiek myslacy inaczej w otoczeniu osob normalnych uwaza, ze to on jest normalny, natomiast inni mysla inaczej. wirtualny byt pod nickiem 'kalifornian' nie wniosl jeszcze nic rzeczowego do zadnej dyskusji, natomiast obrzuca wszystkich blotem, przeklina i wytyka palcem. oczywiscie zauwazalne jest to, ze nikt go nie bierze na powaznie i to niestety najbardziej go rozjusza, poglebiajac jego desperacje. patrzac przez pryzmat swoich umiejetnosci oraz lotnosci swojego umyslu wirtualny byt pod nickiem 'kalifornian' nie moze mimo wysilkow dostrzec tego, co dostrzegaja inni uczestnicy rozmow na forum, w zwiazku z czym nalezy przypuszczac, ze z tego wlasnie powodu jest sfrustrowany. dzialajac na Forum od 5.08 zdazyl juz naprodukowac ponad setke postow, ktore nic nie wnosza. oczywiscie jako cel atakow wirtualnego bytu pod nickiem 'kalifornian' powinienem czuc sie zaszczycony, zostalem bowiem dostrzezony, moja dzialanosc na forum stala sie na tyle widoczna, ze dolaczylem do grona bywalcow forum regularnie obrzucanych blotem przez wszelakie wirtualne byty pod roznymi nickami. Jesli rzeczywiscie obrzucanie blotem jest wyzszym etapem zaawansowania aktywnosci forumowej niz ignorowanie obecnosci, to sie ciesze. natomiast z wirtualnym bytem o nicku 'kalifornian' zegnam sie na zawsze, chocby nie wiadomo co wypisywal o mnie - oczywiscie z wyjatkiem sytuacji 'awakening' oraz urealnienia swoich pogladow na moj temat. Adieu, wirtualny bycie o nicku 'kalifornian', pstryk i juz cie nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: dam sobie glowe uciac, ze jeszcze przed sekun 20.08.03, 17:12 Acha i jeszcze jedno. Ty sie lubujesz natomaist w dokopywaniu Swiatlo. I jak to nazwiesz? Bo ja nie musze jechac do Szwajcarii zeby widziec po tym wlasnie jacy tam sa ludzie. Tzn moze nie szwajcarzy ale jak widac twoj charakter nie upodobnil sie do ichniejszego. Przesledz swoje "kulturalne" posty do Swiatlo hipokrytko! Odpowiedz Link Zgłoś
xurek wstalismy dzisiaj lewa noga? czy pogoda nie taka? 20.08.03, 17:19 nie przypominam sobie, bym kiedykolwiek "narzekala" na to, jak zle jest w USA, wiec dlaczego mialabym teraz zaczac? Moje "dokopywanie" Swiatlu jak je nazywasz to slodka pieszczota w porownaniu z Twoimi epitetami pod adresem coponiektorych ludzi - mnie sie Swiatla jak dotad nawet hipokryta nazwac nie udalo. Gdzie sie mam schowac lub nie pozwol ze zadecyduje sama. Chocbym pisala tutaj jeszcze piec lat, to w narzekaniu ta to/owo te/tamta z pewnoscia Cie nie przescigne. Ty jeszcze nie widziales mnie wkurzonej i tez nie zobaczysz, bo do tego trzeba znaaacznie wiecej niz Twoje wpisy, obojetnie jakie. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: wstalismy dzisiaj lewa noga? czy pogoda nie t IP: *.mt.sfl.net 20.08.03, 17:36 nie przejmuj sie siurek ta zdarta plyta tylko powtarzac potrafi ale zeby cos nowego wymyslic to juz ciezej co do USA jest be i zle to mam pytanko: dlaczego zdarta plyta tylko kalafonie wychwala? Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: wstalismy dzisiaj lewa noga? czy pogoda nie t 20.08.03, 17:52 ech xurek... dobrze jest. Ja lubie jak w ludziach krew wrze. I taka juz moja forumowa natura ze do kazdego sie przyczepie. Zobacz jak don pierdo zabulgotalo hehe To jest woda na moj mlyn Ok, wycofuje hipokrytke bo cie lubie. Ale ten tego biale rekawiczki i tak dalej... dosc staaaary temat poruszany daaawno temu... Buzka i denerwuj sie bo zlosc pieknosci szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: wstalismy dzisiaj lewa noga? czy pogoda nie t IP: *.mt.sfl.net 20.08.03, 18:12 kalifornian napisał: > ech xurek... dobrze jest. Ja lubie jak w ludziach krew > wrze. I taka juz moja forumowa natura ze do kazdego sie zacznij watek krytykujacy pedalstwo na jednym z krajowych forum. zobaczysz jak sie beda pedalki bulgotac sam pare razy to zrobilem - swietny ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: wstalismy dzisiaj lewa noga? czy pogoda nie t 20.08.03, 18:17 Jak na razie mam wystarczajacy ubaw z mieszania tutaj. Jest kilku godnych przeciwnikow a to tylko poprawia zabawe. Reszta ktora nie moze wytzrymac odchodzi w wirtualny niebyt i jest nie warta zainteresowania. nazista gdyby nie byl tchorz to juz dawno by na piwo ze mna poszedl... Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Xsssssssssssssssssurek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.03, 18:34 VIP, czy ty sie za czesto z Jotem widujesz (innych tez nie bede lepiej wysnuwac), bo jak dotad tylko on nie przeskoczyl tej poprzeczki ze nie SI, tylko X. Napisz pare razy, moze pomoze, Tobie i mnie )) XXXXXXXXurek Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Xsssssssssssssssssurek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.03, 18:37 Nie denerwuj sie mala. Zjedz sobie czekolade, possij cukierka Riccola i od razu bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiurek IP: *.mt.sfl.net 20.08.03, 18:42 pisze jak mowie - seplenie, to nie moja wina Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiurek 20.08.03, 18:43 Zostaw dziewczyne bo sie zezlosci naprawde tak jak napisala i bedziemy musieli wiac gdzie pieprz rosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiurek IP: *.mt.sfl.net 20.08.03, 18:45 ja siem jej nie czepiam ja tylko tlumaczem, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiurek 20.08.03, 18:58 No i sie wziela i sploszyla nam kobitka. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek ja siem nie sploszylam, 20.08.03, 21:56 tyko zajelam zajeciami wazniejszymi. VIP, jak ty z tym seplenieniem i legastenia chcesz tym VIPem i to na dodatek nr. 1 byc? Ja to myslalam, ze ty z kategorii VIPow typu krolowa brytyjska czy co najmniej jakis Sean Connery a nie M. Lewinski, M. Thysson, rapper Coolio & Co.. Ja sie powaznie obawiam, ze jak ty takiej prostej poprzeczki nie umiesz wziac jak X is not equal Si, to z twoja przyszloscia cienko byc moze... Xurek zmartwiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: ja siem nie sploszylam, IP: *.mt.sfl.net 20.08.03, 22:17 siurek napisała: > tyko zajelam zajeciami wazniejszymi. no tak, wyplakac sie trzeba bylo > VIP, jak ty z tym seplenieniem i legastenia chcesz tym VIPem i to na dodatek > nr. 1 byc? Ja to myslalam, ze ty z kategorii VIPow typu krolowa brytyjska czy ja nim nie chce byc, ja nim JESTEM > co najmniej jakis Sean Connery a nie M. Lewinski, M. Thysson, rapper Coolio & o ile dobrze pamietam to powinno byc Sir Connery a innymi tez tak za bardzo nie pogardzaj bo nie wiesz czy kiedys nie otrzymaja tytulu szlacheckiego > wziac jak X is not equal Si no to mnie doksztalcilas troche ale to nie pomoglo na moje sieplenienie > > Siurek zmartwiony Odpowiedz Link Zgłoś
xurek VIP, 20.08.03, 22:38 ja placze tylko i wylacznie jak widze glodujace dzieci w telewizji albo z nieszczesliwej milosci. Ty i Kalifornian nie kwalifikujecie sie do zadnej z wymienionych kategorii, wiec nie musicie sie ani obawiac ani cieszyc. Oh, przepraszam, zapomnialam, jest jeszcze jeden powod - cebula. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Piekna i bogata Kalifornia 20.08.03, 23:10 W Kalifornii jest pieknie. Mieszkaja tu najmilsi ludzi na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś