Gość: princess IP: *.telia.com 28.12.01, 00:15 czy jest ktos taki samotny w Sylwestra jak ja? Jestem w tej chwili w SZwecji i jest mi tak smutno, moze ktos mnie zaprosi na bal sylwestrowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Walek Re: Nowy Rok IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.12.01, 01:05 Gość portalu: princess napisał(a): > czy jest ktos taki samotny w Sylwestra jak ja? Jestem w tej chwili w SZwecji i > jest mi tak smutno, moze ktos mnie > zaprosi na bal sylwestrowy? Zapros sie sama-prom do swinoujscia-potem taxi do dowolnego hotelu i juz masz okazje byc na balu.Najgorszy bal w Polsce ,lepszy od najlepszego balu w Szwecji !!!!! Zycze milej zabawy i pomyslnosci w N.Roku Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: Nowy Rok 28.12.01, 01:30 Gość portalu: princess napisał(a): > czy jest ktos taki samotny w Sylwestra jak ja? Jestem w tej chwili w SZwecji i > jest mi tak smutno, moze ktos mnie > zaprosi na bal sylwestrowy? No coz, na poczatku musze Cie uprzedzic- ale Walusiowi wszystko przeszkadza co ze Szwecja zwiazane, wiec nie przejmuj sie jego postami... W jakim miescie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walek Re: Nowy Rok IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.12.01, 02:06 mufka napisał(a): > Gość portalu: princess napisał(a): > > > czy jest ktos taki samotny w Sylwestra jak ja? Jestem w tej chwili w SZwec > ji i > > jest mi tak smutno, moze ktos mnie > > zaprosi na bal sylwestrowy? > > No coz, na poczatku musze Cie uprzedzic- ale Walusiowi wszystko przeszkadza co > > ze Szwecja zwiazane, wiec nie przejmuj sie jego postami... > > W jakim miescie mieszkasz? Kochana Mufko-czy mozesz mi dokazac ,ze mowie nieprawde ? Po wielu latach zycia w svenssonii dolnej ucieklem wlasnie z powodu wyjatkowo nudnego Sylwestra.Jeszcze w tym czasie Ciebie tam nie bylo i nie moglas mnie zaprosic na Twoj tryskajacy radoscia iiskrzacy sie w lampkach szampanem(bezalkoholowym) bal.Gott Nytt Ar. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: Nowy Rok 30.12.01, 16:21 Gość portalu: Walek napisał(a): > > Kochana Mufko-czy mozesz mi dokazac ,ze mowie nieprawde ? Kochany Walusiu, nie moge i tez nie mam zamiaru Cie przekonywac, ze piszesz nieprawde, bo jest to bez sensu. Ty sie w Szwecji nudziles i widocznie nie miales tu fajnego towarzystwa w ktorym sie dobrze czules, ja sie w Szwecji nie nudze( pozatym nie naleze do osob ktore wiecznie narzekaja na wszystko co tylko mozna-ze za zimno,ze za cieplo, ze miejscowi sa nudni, itp. czyli powody ktore mozna wymyslac w jakimkolwiek kraju bys nie mieszkal) Odkad tu jestem mialam towarzystwo polskie (starsze ode mnie) ktore sie sklada z 11 par w tym 3 bez dzieci-(24 dorosle,16 dzieci), zawsze spedzalismy razem swieta Bozego Narodzenia, na ferie zimowe wszyscy jezdzimy na narty przewaznie w Szwecji, na Wielkanoc najczesciej w Alpy (cale pietro w hotelu jest nasze) urlopy w cieple kraje tez sa wspolne( zdarzalo sie, ze jedna czwarta czarteru to nasza banda z dzieciakami- oczywiscie nie za kazdym razem byl pelny sklad, Sylwestra spedzalismy wspolnie albo na balu albo prywatnie w knajpie jednych z towarzystwa- i zapewniam Cie, ze szampana bezalkoholowego nie pilismy ale dzieci tak,tyle, ze nie z Szampanii, tak nawiasem mowiac jest to w Twoim stylu, slonko czepiac sie takich bzdur-to odnosnie tego szampana bezalkoholowego Policz sobie tylko ile wypada w roku urodzin, imienin,a potem dodaj jakas komunie,czy 18-stke dziecka, rocznice slubu, i imprez bez okazji plus wyjscie do kina przynajmniej raz w miesiacu, do restauracji na kolacje itp. czasami naprawde bylo fajnie w jakis weekend po prostu posiedziec przed tv. I nie wmawiaj mi prosze nastepnym razem (jak komus odpisze na posta), ze jest inaczej niz ja pisze, ze tu nuda wieje i Szwedzi tacy i owacy-tylko wypowiedz sie za siebie, bo jak widzisz ja po prostu nie mam czasu na narzekanie tego typu, wiec nie skupiam sie na wadach tego kraju. Juz nie wspomne o sporcie:jedni graja ze soba w tenisa co tydzien, inni graja w siatke czy noge co tydzien itp. Po wielu latach zyc > ia > w svenssonii dolnej ucieklem wlasnie z powodu wyjatkowo nudnego Sylwestra. Jezeli powodem Twojej ucieczki byl wlasnie nudny Sylwester, to z jakiego powodu bedziesz uciekal z Hiszpanii i DOKAD?)))))))))))) Radzisz, naszej princes-forumowiczce wiac promem do Polski na Sylwestra- dlaczego sam nie jezdziles do CIEKAWSZEGO kraju spedzac Sylwestra,he?))))) Gdzies w postach napisales, ze nie przepadasz za Sztokholmem jak zreszta reszta svessonow, moze tu sie kryja Twoje niepowodzenia w Szwecji, rzecz ktorej nie za bardzo rozumiem czyli tak popularnej NIECHECI DO STOLICY. Wielu znajomych ktorzy odwiedzali Sthlm z innych rejonow Szwecji bylo zachwyconych miastem, rozrywkami, zyciem nocnym w lecie itp. POROWNUJAC ZE SWOIM MIASTEM, ale ja np. jestem zachwycona tez innymi miastami na swiecie, porownujac Sthlm z nimi, a wcale nie czuje jakiejs NIECHECI do tych lepszych. Jeszc > ze > w tym czasie Ciebie tam nie bylo i nie moglas mnie zaprosic na Twoj tryskajacy > radoscia iiskrzacy sie w lampkach szampanem(bezalkoholowym) bal.Gott Nytt Ar. Pech to czy szczescie, ze nie moglam Cie zaprosic na bal???? Duzo nie moge powiedziec na Twoj temat, bo Cie tak naprawde nie znam, ale ludzi "tryskajacych ironia z iskrzacymi lampkami w oczach(niekoniecznie bezalkoholowych z tego powodu" -nie zaprosilabym nawet na kawe do siebie Punkt slut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princess Re: Nowy Rok IP: *.telia.com 29.12.01, 18:05 mieszkam w GBG a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: do Mufki IP: *.mega.tmns.net.au 30.12.01, 17:05 A tutaj jestes, ale mnie wykolegowalas na Wigilie. Na Sylwestra nie bede juz taki glupi i pojde gdzies sam do klubu. Hepi Nu Jer! Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: do Mufki 30.12.01, 20:20 Gość portalu: Wombat napisał(a): > A tutaj jestes, ale mnie wykolegowalas na Wigilie. Na Sylwestra nie bede juz > taki glupi i pojde gdzies sam do klubu. Hepi Nu Jer! No prosze, Ty tutaj jestes a ja Ci odpisalam przed chwila w innym watku... Nie zarzucaj mi, ze Cie wykolegowalam na Wigilie,bo robi mi sie jeszcze bardziej smutno - w rzeczywistosci,bylo gorzej niz myslalam. Ale jak masz jakis email to moge Ci napisac wiecej... pozdrowki, mufka@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś