Gość: VIP-1 Re: Czas na zmiane nicka IP: *.mt.sfl.net 26.08.03, 21:47 z tymi zmianami wszystkim nam we lbach pomieszasz i wszyscy ten sam nick bedziem musieli uzywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Nie zmieniac? IP: *.mt.sfl.net 26.08.03, 21:59 jezeli juz to jakas numeracje nalezaloby wprowadzic bo jak wszyscy pozmieniamy to sie burdel zrobi i nie bedzie wiadomo kto i co wypisuje a pozatym zupy juz nie bedziesz mogl sprzedawac i na bezrobociu bedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
kolega_psychiczny Re: Nie zmieniac? 26.08.03, 22:03 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > jezeli juz to jakas numeracje nalezaloby wprowadzic > bo jak wszyscy pozmieniamy to sie burdel zrobi > i nie bedzie wiadomo kto i co wypisuje Eheh, i tak nie wiadomo. Ja jestem jedynym, ktory jawnie zmienia nicki. Zastanowie sie jeszcze. > a pozatym zupy juz nie bedziesz mogl sprzedawac > i na bezrobociu bedziesz A po co mi robota? Ja mam teraz wikt i opierunek w "instytucji", ehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kolezanka_psychiczna Re: Nie zmieniac? 26.08.03, 22:21 Ja mu, gamoniowi, to samo tlumacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktur Re: Czas na zmiane nicka IP: *.home.cgocable.net 26.08.03, 22:45 Zmiana nicka przez "zupe" zostala zalecona jako czesc terapii . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Zalewajka und eine kleine wurst :) n/t IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 26.08.03, 23:05 Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Zalewajka und eine kleine wurst :) n/t 26.08.03, 23:10 ale mi smaka na zalewajke zrobiles.... a tutaj nie moge ugotowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Zalewajka und eine kleine wurst :) n/t IP: 202.* 26.08.03, 23:34 "jutka1 napisała: > ale mi smaka na zalewajke zrobiles.... > > a tutaj nie moge ugotowac " tutaj tz gdzie w ZK jestes Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Zalewajka und eine kleine wurst :) n/t 26.08.03, 23:43 Gość portalu: aniela napisał(a): > "jutka1 napisała: > > > ale mi smaka na zalewajke zrobiles.... > > > > a tutaj nie moge ugotowac " > > tutaj tz gdzie w ZK jestes ********** Jestem w Paryzu. Nie ma zakwasu i dobrej wedzonki. Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Zalewajka und eine kleine wurst :) n/t IP: 202.* 26.08.03, 23:48 chyba w paryzewie mozna dostac make zytnia i czosnek chyba ze jacys polacy zasiedli w rzadzie Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Zalewajka und eine kleine wurst :) n/t 27.08.03, 00:01 Anielo, probowalam z tutejszej maki zytniej. wyszlo fuj. moze cos nie tak robilam, ale w Polsce wychodzi bez problemu a na samym czosnku... pozdrawiam, Jutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Zalewajka und eine kleine wurst :) n/t IP: 202.* 27.08.03, 00:06 "jutka1 napisa > a na samym czosnku..." na samym to tylko soup_nazi potrafi dlatego zeby to mialo jakis smak czasami pracuje tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=7610481&a=7620727 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Zalewajka und eine kleine wurst :) n/t IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 27.08.03, 00:23 Sprobuj kupic zwykla niewybielana make (oni sztucznie wybielaja) albo kup zurek z Winiar i troche improwizacji . www.kuchnia.3miasto.pl/1911.htm Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Zalewajka und eine kleine wurst :) n/t 27.08.03, 00:28 Gość portalu: split napisał(a): > Sprobuj kupic zwykla niewybielana make (oni sztucznie wybielaja) albo kup > zurek z Winiar i troche improwizacji . ************* wiesz ze to jest mysl. sprobuje. a href="http://www.kuchnia.3miasto.pl/1911.htm"target="_blank">www.kuchnia.3miast o.pl/1911.htm</a> ************* w przepisie ktory ja stosuje, z miasta Lodzi i Pabianic, oprocz sloniny jest jeszcze wedzony boczek i biala kielbasa. Ech. Dzieki, split. Jutka Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Zalewajka und eine kleine wurst :) n/t 27.08.03, 15:18 Chyba przejde sie do polskiego sklepu, mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Zalewajka und eine kleine wurst :) n/t IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 27.08.03, 15:33 waldek.usa napisał: > Chyba przejde sie do polskiego sklepu, mniam! Ja nie musze , koles przyjechal na wakacje z kraju (jest tam na kontrakcie z Boeing) i mnie zaopatrzyl , ... Jak to zrobil nie wiem ale przemycil mi cala walize kielbas itp Wyobrazasz sobie zapach jak otwieram lodowe . Lepiej Ci ? Odpowiedz Link Zgłoś
szfedka Re: Zalewajka und eine kleine wurst :) n/t 27.08.03, 15:36 Gość portalu: split napisał(a): > Boeing) i mnie zaopatrzyl , ... Jak to zrobil nie wiem ale przemycil mi cala > walize kielbas itp Wyobrazasz sobie zapach jak otwieram lodowe . Lepiej Ci > ? a zeby Ci bardziej podokuczac: wlasnie zrobilam sobie zurek z winiar i podgryzam polska kielbasa przezorny zawsze ubezpieczony (przywiozlam zurki z Polski, kielbase tez) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Zalewajka und eine kleine wurst :) n/t 27.08.03, 16:28 Nie dokuczasz, bo mam polskie sklepy i jedna, ale dobra restauracje. Swego czasu pewna pani powiedziala ze woli miejscowych, niz Polakow, bo nie musi ciagle polskiego gotowac. Moja riposta: Droga ******, Czy to oznacza ze bigosu nie lubisz czy juz dobrej kielbasy nie jadasz? Swego czasu zabralem paru Miejscowych do polskiej restauracji - nie mordowni, wszyscy zachowywali sie elegancko, zadnego chamstwa nie bylo. Panowie z poczatku byli nieco nieufni wzgledem menu, pomimo tego ze w obu jezykach. No coz - wiadomo, pierwszy raz... Zaproponowalem combination platter tudziez sznycel wiedenski i placki ziemniaczane. Dla ukojenia pragnienia wybor padl na Okocim, Zywiec i to, ktorego imienia nie pomne. Panowie chwycili za sztucce i ruszyli do ataku. To, co sie stalo w kilka kesow (badz chwil) pozniej nie sposob opisac. Zwolennik fillet mignon zakochal sie w sznyclu z kapustka i ziemniaczkami. Kolega "ja kapusty nie jadam" palaszowal golabki i chyba sznyclowi kapustki podkradal. Inny nie mogl sie nadziwic kombinacji ziemniakow z ziemniakami, czyli pierogow z nadzieniem ziemniaczanym, juz nie mowiac o pieciu innych nadzieniach. Placki ziemniaczane zostaly okrzyczane przebojem! No i to piwo. W dwoch przypadkach biesiada stanela jak wryta. Drzwi otwieraja sie i wchodza nowi klienci. Koledzy odkladaja widelce i zaczynaja sie gapic. Z mojego miejsca nie wiedzialem co sie stalo. Hahaha!Oni nigdy nie widzieli polskich dziewczyn! Kazdy z nas dal kelnerce $20... Tutaj musze sie przyznac ze moja ulubiona jest Thai. Na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_zly_pies Re: Zalewajka und eine kleine wurst :) n/t 27.08.03, 15:54 Gość portalu: split napisał(a): > waldek.usa napisał: > > > Chyba przejde sie do polskiego sklepu, mniam! > > > > Ja nie musze , koles przyjechal na wakacje z kraju (jest tam na kontrakcie z > > Boeing) i mnie zaopatrzyl , ... Jak to zrobil nie wiem ale przemycil mi cala > walize kielbas itp Wyobrazasz sobie zapach jak otwieram lodowe . Lepiej Ci > ? Pachnie aaaall the waaaay do Bostonu! Polskich sklepow w okolicy brak? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-w-bieli glowny temat 27.08.03, 20:31 wlasnie zmienilam nicka. No i jak Wam sie podoba?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 bardzo wymowne IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 20:37 zawsze jest jakas czarna owca w stadzie bialych owieczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Czas na zmiane nicka IP: 62.101.126.* 27.08.03, 20:39 .........krotki kaszel........stara ku....a to dobry nick dla ciebie......hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonus Re: mam dla ciebie nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 20:50 MAM DLA wAS WSZYSTKICH NICK ----SFRUSTROWANI BANICI -ŻAL MI wAS WYGNAŃCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: mam dla ciebie nicka IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 20:57 jatez polonusopitek - fajny nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: mam dla ciebie nicka IP: 62.101.126.* 27.08.03, 20:58 Gość portalu: Polonus napisał(a): > MAM DLA wAS WSZYSTKICH NICK ----SFRUSTROWANI BANICI -ŻAL MI wAS WYGNAŃCY __________ Spierdalaj golcu z polski........ Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi NIEWIARYGODNE! 27.08.03, 21:06 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: Polonus napisał(a): > > > MAM DLA wAS WSZYSTKICH NICK ----SFRUSTROWANI BANICI > -ŻAL MI wAS WYGNAŃCY > __________ > Spierdalaj golcu z polski........ Swiat sie konczy, hehehe. Mam wspolny punkt widzenia z tato. Ja bym to ujal tak: > Spierdalaj [sfrustrowany] golcu z polski........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: mam dla ciebie nicka IP: 62.101.126.* 27.08.03, 20:56 .......Czy juz pytales sie twojego taty jak sie robi potforki........?.....h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: mam dla ciebie nicka IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 20:59 nie musialem to jest dokladnie to co bedziesz mial jak z ta koza nie przestaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: mam dla ciebie nicka IP: 62.101.126.* 27.08.03, 21:04 Jaka koza?.........gdzie ty zaczynales zycie seksualne............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: mam dla ciebie nicka IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 21:08 no co ty! narzeczonej sie wstydzisz? Odpowiedz Link Zgłoś