Gość: savena IP: *.turboline.skynet.be 01.01.02, 13:18 szukam adwokata polskiego pochodzenia pracujacego w antwerpii i specjalzujacego sie w sprawach cywilnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: szukam adwokata IP: *.turboline.skynet.be 01.01.02, 14:56 Sprawdz 212.113.75.253/publiek/balies/Antwerpen/ant0001.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: Blad w szukaniu IP: 130.68.2.* 01.01.02, 15:25 Adwokata sie szuka przez osoby polecajace. Jak znajdziesz z ogloszenia w gazecie to nie wiadomo ile pieniedzy stracisz i czy twoja sprawa wogole sie ruszy. Jeden polonus poszedl do INS z papuga zeby sfinalizowac Green karte. Na bramce wejsciowej do budynku pytaja o Nazwisko i pokazuja gdzie trzeba isc. Jemu pokazali straznika i kajdanki. Papuga stal z rozdziawionym dziobem. Polonus garowal 5 miesiecy. Jak by mial paszport przy sobie to by nie siedzial, tylko lecial do Polski. Jezeli znajdziesz 2-3 osoby mowiace dobrze o papudze to masz szanse ze i twoja sprawa bedzie dobrze zalatwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Blad w szukaniu IP: *.turboline.skynet.be 01.01.02, 15:33 Podany przeze mnie link to izba adwokacka. Skadinad staraja sie byc pomocni. Naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: Kolejny blad IP: 130.68.2.* 01.01.02, 16:45 Doki nie powiedzial, ze jemu osobiscie adwokat o nazwisku .... zalatwil sprawe dobrze. Kazdy adwokat ladnie mowi i kasuje drobne za gadanie. Poza tym ,to samemu trzeba cos wiedziec na dany temat a adwokat ma potwierdzic to co sam wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Kolejny blad IP: *.turboline.skynet.be 01.01.02, 17:11 A jak chcesz znalezc adwokata inaczej? Warunki poczatkowe sa dziwaczne: musi byc adwokat polskiego pochodzenia!!! Na tej stronie jest lista, mozna szukac po nazwisku. Ja znam adwokata, ktory mi cos tam zalatwial i dobrze wyszlo, ale to Flamandka pelnej krwi, wiec sie nie kwalifikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: inny sposob IP: 130.68.2.* 01.01.02, 17:35 Widac ze problemy jezdkowe nakladaja sie na nieznajomosc prawa. I dlatego potrzebny adwokat. Mozna wziasc do adwokata kolege o imieniu DOKI i za drobna oplata w postaci 1/2 wody ognistej, przebrnac przez kplejne sprawy sadowe. Tyle tylko ze poszukujacy adwokata jakos nie przejawia zainteresowania tym tematem Dziekuje za wspolprace -powiedzial adwokat ZYBI - do adwokata DOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savena Re: inny sposob IP: *.turboline.skynet.be 01.01.02, 19:32 pare lat temu taki adwokat pomogl mi zalatwic pewna sprawe zgubilam jego wizytowke a chcialam go komus polecic. no w koncu ilu moze byc polskich adwokatow w antwerpii moze przypomnialabym sobie z nazwiska w kazdym razie dziekuje za checi pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: adwokat to nie szplika IP: 130.68.2.* 01.01.02, 19:39 Ja przepraszam za porownianie adwokata do szpikli w stogu siana . Czy to nie ma ksiazki telefonicznej , wystarczy poslinic palec i sie znajdzie, polskie nazwiska koncza sie na -cki, -ski Odpowiedz Link Zgłoś