Dodaj do ulubionych

szukam adwokata

IP: *.turboline.skynet.be 01.01.02, 13:18
szukam adwokata polskiego pochodzenia pracujacego w antwerpii i specjalzujacego
sie w sprawach cywilnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki Re: szukam adwokata IP: *.turboline.skynet.be 01.01.02, 14:56
      Sprawdz 212.113.75.253/publiek/balies/Antwerpen/ant0001.htm
      • Gość: zybi Re: Blad w szukaniu IP: 130.68.2.* 01.01.02, 15:25
        Adwokata sie szuka przez osoby polecajace.
        Jak znajdziesz z ogloszenia w gazecie to nie wiadomo ile pieniedzy stracisz i
        czy twoja sprawa wogole sie ruszy.
        Jeden polonus poszedl do INS z papuga zeby sfinalizowac Green karte. Na bramce
        wejsciowej do budynku pytaja o Nazwisko i pokazuja gdzie trzeba isc.
        Jemu pokazali straznika i kajdanki. Papuga stal z rozdziawionym dziobem.
        Polonus garowal 5 miesiecy. Jak by mial paszport przy sobie to by nie siedzial,
        tylko lecial do Polski.
        Jezeli znajdziesz 2-3 osoby mowiace dobrze o papudze to masz szanse ze i twoja
        sprawa bedzie dobrze zalatwiona.
        • Gość: Doki Re: Blad w szukaniu IP: *.turboline.skynet.be 01.01.02, 15:33
          Podany przeze mnie link to izba adwokacka. Skadinad staraja sie byc pomocni.
          Naprawde.
          • Gość: zybi Re: Kolejny blad IP: 130.68.2.* 01.01.02, 16:45
            Doki nie powiedzial, ze jemu osobiscie adwokat o nazwisku .... zalatwil sprawe
            dobrze.
            Kazdy adwokat ladnie mowi i kasuje drobne za gadanie.
            Poza tym ,to samemu trzeba cos wiedziec na dany temat a adwokat ma potwierdzic
            to co sam wiesz.
            • Gość: Doki Re: Kolejny blad IP: *.turboline.skynet.be 01.01.02, 17:11
              A jak chcesz znalezc adwokata inaczej? Warunki poczatkowe sa dziwaczne: musi
              byc adwokat polskiego pochodzenia!!! Na tej stronie jest lista, mozna szukac po
              nazwisku.
              Ja znam adwokata, ktory mi cos tam zalatwial i dobrze wyszlo, ale to Flamandka
              pelnej krwi, wiec sie nie kwalifikuje.
              • Gość: zybi Re: inny sposob IP: 130.68.2.* 01.01.02, 17:35
                Widac ze problemy jezdkowe nakladaja sie na nieznajomosc prawa. I dlatego
                potrzebny adwokat.
                Mozna wziasc do adwokata kolege o imieniu DOKI i za drobna oplata w postaci 1/2
                wody ognistej, przebrnac przez kplejne sprawy sadowe.
                Tyle tylko ze poszukujacy adwokata jakos nie przejawia zainteresowania tym
                tematem
                Dziekuje za wspolprace
                -powiedzial adwokat ZYBI - do adwokata DOKI
                • Gość: savena Re: inny sposob IP: *.turboline.skynet.be 01.01.02, 19:32
                  pare lat temu taki adwokat pomogl mi zalatwic pewna sprawe zgubilam jego
                  wizytowke a chcialam go komus polecic. no w koncu ilu moze byc polskich
                  adwokatow w antwerpii moze przypomnialabym sobie z nazwiska w kazdym razie
                  dziekuje za checi pomocy.
                  • Gość: zybi Re: adwokat to nie szplika IP: 130.68.2.* 01.01.02, 19:39
                    Ja przepraszam
                    za porownianie adwokata do szpikli w stogu siana
                    . Czy to nie ma ksiazki telefonicznej ,
                    wystarczy poslinic palec i sie znajdzie,
                    polskie nazwiska koncza sie na -cki, -ski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka