Dodaj do ulubionych

Solidaruch a Hitler-roznica

IP: *.turboline.skynet.be 05.01.02, 12:28
Hitler dazyl do wszystkiego po trupach.
Solidaruch chce zabijac, ale dal dupy zydom.
Obserwuj wątek
    • Gość: Don Re: Solidaruch a Hitler-roznica IP: *.uc.nombres.ttd.es 05.01.02, 13:21
      Gość portalu: mik napisał(a):

> Hitler dazyl do wszystkiego po trupach.
      > Solidaruch chce zabijac, ale dal dupy zydom.

Poszedl bys na spacer,wypil kawe,popatrzyl na piekne kobiety.Potem
      pospal.zjadl dobry obiad poogladal kreskowki w TV. Masz problemy czlowieku ! A
      widziales juz wszystkie monety i banknoty Euro ? A chcialbys ich miec duzo ? to
      sie zabierz do roboty idioto zamiast pieprzyc glupoty.
      • Gość: mik Re: Solidaruch a Hitler-roznica IP: *.turboline.skynet.be 05.01.02, 14:40
        To ze jestem idiota,tego nie wiedzialem.Ale widze jak te wypierdki morduja
        komunistow,tutaj na internecie.To ze dali dupy zudom,tego nie da sie ukryc.
        Podaj adres to Ci przesle foto wszystkich euro,wczoraj wziolem 10000 pauvre
        créature.
        • Gość: Don Re: Solidaruch a Hitler-roznica IP: *.uc.nombres.ttd.es 05.01.02, 17:20

> To ze jestem idiota,tego nie wiedzialem.Ale widze jak te wypierdki morduja
          > komunistow,tutaj na internecie.To ze dali dupy zudom,tego nie da sie ukryc.
          > Podaj adres to Ci przesle foto wszystkich euro,wczoraj wziolem 10000 pauvre
          > créature.

Slepoto polaczona z glupota od 1 stycznia mam je w portfelu. Pyt.1:komu
          zabrales tyle szmalu. Pyt.2 Jakie wypierdki morduja komunistow na internecie,daj
          informacje to sie przylacze do mordowania ! Pyt.3 Czy mozna przeczytac diagnoze
          psychiatry ,ktory zajmuje sie takim "przypadkiem " jak Ty. PS. Stary powiedz co
          bierzesz a moze jarasz?Do Holandii masz blisko!
          • Gość: Doki Re: Solidaruch a Hitler-roznica IP: *.turboline.skynet.be 05.01.02, 17:33
            Nie tak blisko Don, wyglada mi na to, ze ta lajza pisze z Walonii. Tam kompleks
            nizszosci jest endemiczny.
            • Gość: Don Re: Solidaruch a Hitler-roznica IP: *.uc.nombres.ttd.es 05.01.02, 17:46
              Gość portalu: Doki napisał(a):

> Nie tak blisko Don, wyglada mi na to, ze ta lajza pisze z Walonii. Tam kompleks
              >
              > nizszosci jest endemiczny.

On taki Walon jak z mojej d...saksofon smile) A mowi sie "dla chcacego nic
              trudnego"Za tym towarem smakosze odbywaja dalekie podroze tez. A ze lajza to
              fakt
              • Gość: Mineta Do mika IP: 199.71.64.* 05.01.02, 19:11
                Ty olse Polska sytuacja jest wypadkowa 45 lat PRL .Caly wysilek narodu szedl na armie na eksport
                do ZSRR , na ktorym tracilismy .Wreszcie komuna zbankrutowala ekonomicznie i w 1989 roku
                oddala wladze za przyzwoleniem Moskwy .W spadku zostal zacofany przemysl i gierkowskie
                dlugi.Rozpadlo sie imperim ZSSR .Polska i byle krje bloku zostaly wystawione na konkurencje .Caly
                blad Akcji Wyborczej Solidarnosc to to ,ze nie podkrecila sruby tylko ulegala naciskom ; gornikow,
                hutnikow , nauczycieli ,pielegniarek itp.Twoje komuchy przez 45 lat PRL wymordowaly 200 tysiecy
                Polakow patryjotow .Wydac ze wielka jest Twoja frustracja ; musisz tam gdzie jestes robic za chuja.
                To , ze robisz dzisiaj za chuja to wina 45 lat komuny i jej poplecznikow z PZPR , ZMP , ZSMP, ZHP,
                SD , ZSL .Niech zyje kapitalizm ktory kurwom bolszewickim rogi prostuje.
                Mineta
            • Gość: mik Re: Solidaruch a Hitler-roznica IP: *.turboline.skynet.be 05.01.02, 17:53
              Ruszylo Was dupki jedne.Kim Wy jestescie?Smieciem!Poczytaj baranie jeden z
              drugim.Do czego by doszlo,gdybyscie byli u wladzy.Solidaruchy-Antypolacy
              zniszczyli Polske.Ty baranie i twoje wnuki beda placic za zabawe Polska.
              Daze do ukarania takich bydlakow.Co ty wiesz o demokracji? Ty jestes ofiara
              bezmyslna,tych twoich przywudcow.Twoj intelekt ogranicza sie do zachowania
              tego cos ukradl.Tobie wszystko co przeciw, to komuna.Co do mnie,to mozecie
              popajacowac.Widze takich kozakow na codzien.Boso,ale w ostrogach.
              • Gość: Don Re: Solidaruch a Hitler-roznica IP: *.uc.nombres.ttd.es 05.01.02, 18:04

> Ruszylo Was dupki jedne.Kim Wy jestescie?Smieciem!Poczytaj baranie jeden z
                > drugim.Do czego by doszlo,gdybyscie byli u wladzy.Solidaruchy-Antypolacy
                > zniszczyli Polske.Ty baranie i twoje wnuki beda placic za zabawe Polska.
                > Daze do ukarania takich bydlakow.Co ty wiesz o demokracji? Ty jestes ofiara
                > bezmyslna,tych twoich przywudcow.Twoj intelekt ogranicza sie do zachowania
                > tego cos ukradl.Tobie wszystko co przeciw, to komuna.Co do mnie,to mozecie
                > popajacowac.Widze takich kozakow na codzien.Boso,ale w ostrogach.

• Gość: Don Re: Solidaruch a Hitler-roznica IP: *.uc.nombres.ttd.es 05.01.02, 18:17
                  Gość portalu: Don napisał(a):

> Gość portalu: mik napisał(a):
                  >
                  > > Ruszylo Was dupki jedne.Kim Wy jestescie?Smieciem!Poczytaj baranie jeden z
                  >
                  > > drugim.Do czego by doszlo,gdybyscie byli u wladzy.Solidaruchy-Antypolacy
                  > > zniszczyli Polske.Ty baranie i twoje wnuki beda placic za zabawe Polska.
                  > > Daze do ukarania takich bydlakow.Co ty wiesz o demokracji? Ty jestes ofiar
                  > a
                  > > bezmyslna,tych twoich przywudcow.Twoj intelekt ogranicza sie do zachowania
                  > > tego cos ukradl.Tobie wszystko co przeciw, to komuna.Co do mnie,to mozecie
                  > > popajacowac.Widze takich kozakow na codzien.Boso,ale w ostrogach.
                  >

Kliknelem nie tak jak trzeba,sorry ! Hi hi hi hi .Moze ktos mi wytlumaczy o co
                  temu psycholowi chodzi? Mowilem,ze trawa to dobra na trawniku . Mysle ,ze to
                  biedne "stworzenie" chce powiedziec ,ze komuna to szczescie i raj na ziemi.Uwaga
                  on dazy do ukarania kogos tam ! Pewnie ta puszka z wolowina ,ktora ma z pomocy
                  spolecznej byla przeterminowana-typowe objawy zatrucia jadem
                  kielbasianym.Wolajcie weterynarza bo do osla lekarz nie przyjedzie.
                  • Gość: mik Re: Solidaruch a Hitler-roznica IP: *.turboline.skynet.be 05.01.02, 18:45
                    DON ty malutka kreaturo swojej wyobrazni-pozniej ci opisze oco mi chodzi.
                    Teraz mam gosci
                    • jot-23 Re: Solidaruch a Hitler-roznica 05.01.02, 18:49

> DON ty malutka kreaturo swojej wyobrazni-pozniej ci opisze oco mi chodzi.
                      > Teraz mam gosci

smile)) aha "gosci"

wlasnie wczoraj ogladalem (przez przypadek!) "Me, myself and Irene" , facet
                      musial brac tabletki co 6 godzin, bo inaczej zaczynal sie czuc "funny" smile
                      • Gość: mik Re: Solidaruch a Hitler-roznica IP: *.turboline.skynet.be 05.01.02, 19:13
                        Wiecej demagogow potrzeba.Nie wyparzone ryje Solidaruchy! Moze obudzi sie
                        SOLIDARNOSC?Nie trzeba bac sie tych BANDYTOW iZLODZIEI.Patrzcie jak ich PRAWDA
                        upokarza
                        • Gość: leon Re: Solidaruch a Hitler-roznica IP: *.ipt.aol.com 05.01.02, 20:19
                          ty masz nasrane w glowie !!!!!!!!!!! - dobranoc.
                          • Gość: mik Re: Solidaruch a Hitler-roznica IP: *.turboline.skynet.be 05.01.02, 20:22
                            Trudno jest pobudzic debila do myslenia!
                            • Gość: mik Re: Solidaruch a Hitler-ODPOWIEDZ IP: *.turboline.skynet.be 06.01.02, 11:33
                              Hitler-bezwzgledny mordeca.
                              Solidaruch-Antypolak wg.mnie-Mafia, ktora skazala Polakow na smierc glodowa.
                              Miliony ludzi bez pracy i zasilku.Z czego ci ludzie maja zyc ijak,zaden
                              cywilizowany czlowiek nie udzielil mi odpowiedzi.(Moze TY)
                              Wychodowal zwierze nazwe:kosciol kat.-zyd,ktore bierze wszystko nie gardzac
                              ochlapami.
                              Tenze antypolak obciazyl dlugami pokolenia (odszkodowania,defraldacje Uninych
                              pieniedzy etc.)
                              UZASADNIENIE:Inaczej bym to rozumial,gdyby dzialalnosc SOLIDARUCHA wynikla z
                              jego niekompetencji wladzy.On dzialal z premedytacja o czym swiadcza jego i
                              jego bliskich,majatki.Szczodra reka bral,jak rowniez rozdawal nie swoj majatek.
                              Ludzie zamarzajacy,dzieci mdlejace z glodu,TO PRODUKT SOLIDARUCHA,a nie
                              tego "komunisty" Milera.Jak zes madry,to nalej z pustego.
                              Jestem za tym co sie zwie sprawiedliwoscia.Obojetnie kto, kim byl,weszlismy na
                              droge demokracji,kontynuujmy.To czy Polak, czy zyd,czy inny gdy chce zyc z
                              nami iprzestzegac naszych praw,POZWOLMY MU.Tak wyglada demokracja.
                              PS.odnosnie DONA, kigena i im podobnych,zamieszcze nowy temat.
                              • Gość: mik Re:KIGEEN TO DOKI.PRZEPRASZAM IP: *.turboline.skynet.be 06.01.02, 11:41
        • Gość: anty pustak mik Re: Solidaruch a Hitler-roznica IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 06.01.02, 13:38
          dawno nie widzialem takiego polglowka co ty mik
          gdzie ty sie uchowal jak malpy strzelali.
          Boze widzisz takiego debilatowego bluznierce i nie grzmisz?
          cholerne komuchy popiEprzony stalin i hitler wymordowali
          najlepszych ludzi w polsce, pozniej wlasne
          polaczki-komuchy zalatwily reszte
          A TY GLOBIE POROWNUJESZ SOLIDARNISC DO HITLERA.
          ZEBY CI TAK RECE PRZY KOMPUTERZE POKRECILO
          WYWLOKO JEDEN

> To ze jestem idiota,tego nie wiedzialem.Ale widze jak
          te wypierdki morduja
          > komunistow,tutaj na internecie.To ze dali dupy
          zudom,tego nie da sie ukryc.
          > Podaj adres to Ci przesle foto wszystkich euro,wczoraj
          wziolem 10000 pauvre
          > créature.

• Gość: mik anty-inteligent IP: *.turboline.skynet.be 06.01.02, 14:23
            Gdybys mnie dorwal, pokazal bys co potrafisz.No-nie?Niestety, tutaj jest
            demokracja,element jest scigany
          • Gość: mik pustak mik Re: Solidaruch a Hitler-roznica IP: *.turboline.skynet.be 06.01.02, 14:28
            SOLIDARNOSC,POWTARZAM SIE:TO BYL WSPANIALY RUCH WSZYSTKICH POLAKOW.
            SOLIDARUCH,TO CALA MAFIA Z KUPA PRZYDUPKOW!
    • Gość: mik DON?DOKI i im podobni IP: *.turboline.skynet.be 06.01.02, 11:55
      EXHIBICJONISTA-publiczny pokazywacz
      Dodje:beczenie jest dla baranow,poza epitetami,nic wiecej.
      Antwerpie i okolice znam dobrze.Widzac i czytajac tych typow,zaczynam rozumiec
      tekst POLONIA TO SMIECI.Co z tym bydlem zrobic?
      • Gość: Doki Re: DON?DOKI i im podobni IP: *.turboline.skynet.be 06.01.02, 13:22
        mik,
        niniejszym dolaczam Cie do mojej listy osob, z ktorymi nie mam przyjemnosci
        prowadzic dalszych konwersacji.
        • Gość: mik Re: DON?DOKI i im podobni IP: *.turboline.skynet.be 06.01.02, 13:28
          Madra decyzja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka