basia553 23.10.03, 16:49 Zauwazylas, ze Cie tez wyslano na osla? A akurat sie tam zdazylam dopisac proponujac zalozenie Fan Clubu Soupa... Zakladamy? A moze juz ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Hallo Jutka! + do Soupa 23.10.03, 17:12 kurdebalans, nie zauwazylam. hahahahaha Soup, czy moglbys sie wypowiedziec w kwestii fanclubu?? pozdrawiam Jutka z oslej lawki )))) PS. ale za co????????? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: zupka juz byl popularny w 23.10.03, 19:35 Kwietniu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=5949973 Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: zupka juz byl popularny w 23.10.03, 19:56 Ja tez mam swoje porywy, nothing lasts forever Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Hallo Jutka! + do Soupa 23.10.03, 20:26 jutka1 napisała: > kurdebalans, nie zauwazylam. hahahahaha > > Soup, czy moglbys sie wypowiedziec w kwestii fanclubu?? Eh, nie trzeba - napiszcie tylko czy chichoczecie od czasu do czasu czytajac moje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Hallo Jutka! + do Soupa 23.10.03, 20:49 soup_nazi napisał: > Eh, nie trzeba - napiszcie tylko czy chichoczecie od czasu do czasu czytajac > moje posty. ********** Soup, czesto chichocze, a czasem nawet rechocze! ale jak nie zabraniasz, to moze i tak fanklub stworzymy?... na razie pisze w glowie ciag dalszy do Twojego tekstu, akcja bedzie przeniesiona do Paris... to ta Marsylianka, pardon God bless Canada, tak mnie natknela pozdrawiam, Jutka Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Hallo Jutka! + do Soupa 23.10.03, 20:56 pekam ze smiechu, przy Twoich listach! I doczekac sie nie moge c.d. Odpowiedz Link Zgłoś