donk 07.11.08, 20:14 Czy tera, przyjdzie moda na ime Barak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciekqbn Re: Nie znam siem wienc zapytam. 08.11.08, 23:10 polam5 napisał: > Albo Bardak? Albo Banana ... Obierak Banana Odpowiedz Link Zgłoś
nazi_pig Re: Nie znam siem wienc zapytam. 08.11.08, 03:48 bara bara zeszla para barak dara dla para Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwawadera2 Re: Nie znam siem wienc zapytam. 08.11.08, 04:00 donku- jak jeszcze jestes w wieku "rebnym" a cos po drodze Ci sie "przydazy" ze swoja maciora- potomka nazwij Barack. Nie przejdziesz do historii jako 44 - ty prezydent ale moze bedziesz 1-wszy z tym imieniem wsrod swoich mutantow i tez gdzies sie "zapiszesz")) Odbierz to jako zart oczywiscie- ale..........))) Pozdrawiam wadera Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Nie znam siem wienc zapytam. 08.11.08, 23:53 donk napisała: > Czy tera, przyjdzie moda na ime Barak? Na imię niekoniecznie, ale styl architektoniczny ulubionego rodzaju budynku krapoli zrobi światową karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbajter to imie islamskie 09.11.08, 00:33 nadane mu przez swego ojca wyznawce tej religi,ciekawe !!,,,ze Barak nie zmienil je kiedy przeszedl do United Churche. dla mnie osobiscie imie jak i nazwisko to, nie ma zadnego odzwierciedlenia w kulturze Zachodu i historii US,bo szczerze mowiac ludzie tej grupy etnicznej najmniej wniesli w rozwoj i budowe Ameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbajter Re: to imie islamskie 09.11.08, 04:03 pelne imie i nazwisko nowego prezydenta to. Barack Hussein Obama !!! tylko to drugie [midlle name] jakos starannie omija i nie publikuje,,,dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: to imie islamskie 09.11.08, 04:27 gassarbajter napisał: > pelne imie i nazwisko nowego prezydenta to. > > Barack Hussein Obama !!! > > tylko to drugie [midlle name] jakos starannie omija i nie > publikuje,,,dlaczego ? Bo 'hussein' znaczy coś w rodzaju przystojny, uroczy (z arabskiego). Ja tam się na facetach nie znam ale wydaje mi się, że do bycia przystojnym to mu wiele brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
donk Ironia losu czy Disneyland 09.11.08, 11:08 heheh Przytrafilo mu siem nazbierac wszystkie imiona wrogow. Jeszcze tylko gdzies bym Putina fpakowal. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
spalowany Re: to imie islamskie 09.11.08, 04:09 gassarbajter napisał: dla mnie osobiscie imie jak i nazwisko to, nie ma zadnego > odzwierciedlenia w kulturze Zachodu i historii US,bo szczerze > mowiac ludzie tej grupy etnicznej najmniej wniesli w rozwoj i > budowe Ameryki. hehe a kogo obchodzi co ma dla ciebie znaczenie i bardzo ciekawe ile ty wniosles w rozwoj hehe sadzac po zwojach nie za duzo Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: to imie islamskie 09.11.08, 11:09 A ty lykasz w zyciu wszystko jak pelikan. heheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 A jak sie teraz bedze nazywal White House? 09.11.08, 11:22 Nie, nie Black House.. tylko BARAK OBAMY Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbajter Hussein 09.11.08, 14:01 ciekawe dlaczego malo gdzie publikuja jego midlle name Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Hussein 09.11.08, 14:17 Nie chcom fcoorwiac do reszty chlopcow z poludnia, tych zakapturzonych ma siem rozumiec. Oj cus mnie lupie w krzyzu, chyba jeszcze bendzie potancuwka w remizie. heheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Hussein 10.11.08, 18:15 donk napisała: > Oj cus mnie lupie w krzyzu, chyba jeszcze bendzie potancuwka w > remizie. z kozom czy z maciorom bendziesz tancowac? Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Hussein 12.11.08, 16:20 Nie wiem czy ty bys komus pozwolil aby oprocz ciebie ci z trzodom tancowal. heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: A jak sie teraz bedze nazywal White House? 12.11.08, 02:03 bonzee32 napisała: > Nie, nie Black House.. tylko BARAK OBAMY Heheheheh - lubie jak sie ludzie smieja...to jest dobre. Kan Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian na jednym bonku swietnie sie znasz 10.11.08, 18:19 na trzepaniu skorkom, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
enta.pl Re: Nie znam siem wienc zapytam. 10.11.08, 18:39 donk napisała: > Czy tera, przyjdzie moda na ime Barak? W Polsce na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
ormo-prl czekajom na Was na Wyspach 12.11.08, 22:55 Brytyjskie Stowarzyszenie Płodności alarmuje, że do klinik zgłasza się coraz mniej mężczyzn chętnych by być dawcami nasienia. wiadomosci.onet.pl/1861482,441,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
donk Znam siem tylko trochu. 13.11.08, 14:39 Powiedz to chlopakom u nas na zlomowisku. Gwarantujem, ze do domu po pracy to juz bys za szybko nie wrocil, chlopaki lubiom tanczyc kujawiaka i inne zabawy ludowe. heheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś