canadyjczyk 27.10.03, 18:49 Na rogu Dundas i bodajze Erindale jest najlepsza grecka restauracja. Wyglad to ma malo ciekawy ale lepszego zarcia sie nie znajdzie. Polecam. Nazywa sie to John Anderson (siec). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bruno5 Re: A propos restauracji IP: *.tpl.on.ca / 192.30.226.* 27.10.03, 18:54 Wielkie dzieki za ta widomosc pedze tam na obiad .Wezme jagnie z rozna i przepiorki i do tego butelke greckiego wina .Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: A propos restauracji 27.10.03, 18:56 Gość portalu: bruno5 napisał(a): > Wielkie dzieki za ta widomosc pedze tam na obiad .Wezme jagnie z rozna i przepi > orki i do tego butelke greckiego wina .Pozdrowienia. Komu te GLODNE kawalki wciskasz, ehehehe? Odpowiedz Link Zgłoś
canadyjczyk Re: A propos restauracji 27.10.03, 18:58 Bruno tam trzeba przynajmniej 10 doalrow wydac. Skad ty wezmiesz taka gotowke??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: A propos restauracji IP: *.mt.sfl.net 27.10.03, 18:59 on tam na czarno zapierdziela a to jagnie i wino to on wezmie i klientowi do stolika zaniesie Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: A propos restauracji 27.10.03, 19:03 canadyjczyk napisał: > Bruno tam trzeba przynajmniej 10 doalrow wydac. > Skad ty wezmiesz taka gotowke??? Moze sie skrzyknal z lolkiem w czasie wojazy po Europie i razem polawiali w di Trevi? Albo ten magik ze Szwajcu dal mu troche pokrecic w zamian za.... hehehe, pozniej sobie bedzie wyswietlal "domowym kinie" co pikantniejsze momenty, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: A propos restauracji 27.10.03, 19:10 bruno, zaoferuj im 2 zlote. Ciekawe, co bys za to dostal? Od razu bysmy wiedzieli gdzie jest lepiej - w Polsce czy w Kanadzie, ehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: A propos restauracji IP: *.corp.redshift.com 27.10.03, 20:54 Szkoda zes nie podal miasta. Nie wiem czy ogladacie food channel czy food network. www.foodnetwork.com/ Wspanialy i tam m.i.byly najlepsze greckie restauracje w Chicago. Az sie chce tam jechac. Odpowiedz Link Zgłoś
canadyjczyk Re: A propos restauracji 27.10.03, 21:33 Cooksville, Ontario, Canada. Cooksville jest dzielnica miasta Mississauga sasiada Toronto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc A co powiecie na libanska Shawarme ??? IP: 131.137.84.* 27.10.03, 21:27 Ja jestem generalnie za polskim zarciem ale SHAWARMA (beef/chicken) to moje nowe odkrycie !! Naprawde super a i cena konkurencyjna .......... Odpowiedz Link Zgłoś
yagnieszka Jak duza proba? 27.10.03, 22:05 Canadyjczyk - najlepsza w porownaniu z iloma i ktorymi tymi greckimi restauracjami? Jakies dane statystyczne, bardzo prosze. Uprzejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
canadyjczyk Re: Jak duza proba? 27.10.03, 22:10 Yagnieszko, jest to bardzo subiektywna ocena moja i znajomych. Moze na Danforth albo gdzie indziej sa lepsze, kto wie. Nie bylem, nie jadlem. Z tych greckich w ktorych bylem zarcie z John Anderson najbardziej smakowalo. Rowniez czesci moich znajomych ktorym polecilem. Knajpa wyglada podrzednie, natomiast zarcie jest znakomite. Warto zajrzec i sprobowac co nie znaczy ze akurat Tobie ma odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
canadyjczyk Re: John Anderson. 27.10.03, 22:16 Pomylka. Wlasciecielem jest byly hokeista miedzyinnymi Maple Leafs. Tak zgadles, nazywa sie John Anderson. Cos jak Tim Horton's ehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
canadyjczyk Re: John Anderson. 27.10.03, 22:17 A nie jest on przypadkiem Ian? John to byl chyba z Yes. Odpowiedz Link Zgłoś