dreptak2k 28.10.03, 11:57 Niezlomny jest Zwiazek Republik Radzieckich... Ot, tak mi sie zachcialo cos ladnego, pelna piersia, jedyne sluszne... Dzisiejsza mlodziez tego nie potrafi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Nie chwal sie tak 28.10.03, 21:26 lalka_01 napisała: > Bo drugiej linijki juz nie znasz... ****** ja nawet pierwszej nie znalam. co to? Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Nie chwal sie tak 28.10.03, 21:30 hymn CCPP i ten nowy jest prawie doslownie taki sam Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: Nie chwal sie tak 28.10.03, 21:52 Sojuz nieruszimyj sowietskich respublik...nigdy bym na to nie wpadl ze to to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Nie chwal sie tak 28.10.03, 21:52 don2 napisał: > hymn CCPP i ten nowy jest prawie doslownie taki sam ********* aaaaaa.... ja slow hymnu CCCP po polsku nie znalam, nie wiedzialam ze byl przetlumaczony. Po Smolienskoy dorogie liesa, liesa, liesa... Po Smolienskoy dorogie stolby, stolby, stolby... Tym optymistycznym akcentem - Jutka Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Nie chwal sie tak 29.10.03, 09:28 Ja tez nie wiem, czy byl przetlumaczony. Pierwsza linijke tylko kojarze, a ze nikt sie z dalszym ciagiem nie zglosil... Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa A co sie dziwisz? 29.10.03, 09:48 Jestesmy na forum Polskim, a nie radzieckim. Rusyfikacja narodu polskiego umarla i ze slady jeszcze zostaly. Na pochybel ruskim! Jeszcze Polska nie zginela! Zycze milego dnia. lalka_01 napisała: > Ja tez nie wiem, czy byl przetlumaczony. Pierwsza linijke tylko kojarze, a ze > nikt sie z dalszym ciagiem nie zglosil... Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Jestem w szoku gadupa 29.10.03, 09:50 i tam chyba pozostane do konca tego milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa heeee? dlaczego? 29.10.03, 09:53 Patryota jestem...jeszcze. lalka_01 napisała: > i tam chyba pozostane do konca tego milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
dreptak2k Re: Nie chwal sie tak 29.10.03, 09:51 lalka_01 napisała: > Bo drugiej linijki juz nie znasz... Dobrze wiedzialem lecz zapomnialem !!! Odpowiedz Link Zgłoś