Dodaj do ulubionych

Przyjemnosciujmy sie;-), enjoy the time:-)

03.11.03, 20:09

Obserwuj wątek
    • soup_nazi Ja sie przyjemnosciuje dreczenie brunona, hehehe 03.11.03, 20:11

• karelia Re: Ja sie przyjemnosciuje dreczenie brunona, heh 03.11.03, 20:14

• soup_nazi Ja to sie ciesze byle czym, hehehe 03.11.03, 20:16

• don2 Re: Przyjemnosciujmy sie;-), enjoy the time:-) 03.11.03, 20:17
      karelia napisała:

>

>>>>>>>>>>>>>>
      nic mnie juz nie cieszy,nic mnie juz nie neci
      odkad sie cioci klary ,cyc do magla wkrecil
      • karelia Re: Przyjemnosciujmy sie;-), enjoy the time:-) 03.11.03, 20:30
        hm, Don a oprocz cyca cioci Klary, to co Cie przyjemnosciuje? Moze spacer
        wieczorny z pieskiem? A moze chwila ciszy i odpoczynku z dala od zgielku, a
        moze cos innego? ale co?
        • soup_nazi Moze pisanie na tym forum 03.11.03, 20:42
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15245
          Ciekawe, czy na pisaniu sie konczy, hehehe
          • karelia Re: Moze pisanie na tym forum 03.11.03, 20:49

• soup_nazi Re: Moze pisanie na tym forum 03.11.03, 21:30
              karelia napisała:

Co to? Dlugi przewod myslowy? Czy z brunonem sie widzialas? Don nie
              odpowiedzial, wiec podsunalem, ze moze przyjemnosciuje sie pisaniem (hehehe) na
              forum, do ktorego list zalaczylem. Nic do dona nie mam, ale akurat sie
              napatoczyl, hehehe. No i nieobecni nie maja racji.
            • waldek.usa Re: Karelia 03.11.03, 21:34
              www.platforma.pl/forum.new/read.php?f=10&i=19&t=19

Moze tu, napisz, moze ktos podesle...
              • karelia Re: Karelia do Loldi:-) 03.11.03, 21:44
                Dzieki Loldismile))) juz napisalam. No piekna ta balada, glos Fettinga, muzyka
                Komedy, slowa Osieckiej. Nio przyjemnosciujmy siesmile))
                Strasznie jestes operatywny, gdybys sie urodzil w America na pewno bylbys
                Loldi Disney
                co za czasy, co za ludziewink
                • waldek.usa Re: Karelia do Loldi:-) 03.11.03, 21:58
                  karelia napisała:

> Dzieki Loldismile))) juz napisalam. No piekna ta balada, glos Fettinga, muzyka
                  > Komedy, slowa Osieckiej. Nio przyjemnosciujmy siesmile))
                  > Strasznie jestes operatywny, gdybys sie urodzil w America na pewno bylbys
                  > Loldi Disney
                  > co za czasy, co za ludziewink

"Operatywny"???
                  W jakim sensie?
                  • karelia Re: Karelia do Loldi:-) 03.11.03, 22:13
                    operatywny w takim sensie, ze tak w try miga znalazles cos, co bylo
                    poszukiwane. Nic brzydkiego nie mialam na myslitongue_out
                    • waldek.usa Re: Karelia do Loldi:-) 03.11.03, 22:40
                      karelia napisała:

> operatywny w takim sensie, ze tak w try miga znalazles cos, co bylo
                      > poszukiwane. Nic brzydkiego nie mialam na myslitongue_out

Nie myslalem ze cos brzydkiego, dzieki za wyjasnienie smile
                      Internet to jak Nasze forum, czasami trzeba sie naprzesiewac zeby cos
                      wartosciowego znalezc

www.fun.from.hell.pl/2003-11-04/reklama-z-gazety-polonijnej.jpg

hehehe!
        • basia553 Re: Przyjemnosciujmy sie;-), enjoy the time:-) 03.11.03, 20:52
          przegapilas post Dona bo bys wiedziala, ze nie moze wyjsc z pieskiem na spacer:
          pies czmychnal z sarenkami!
          • karelia Re: Przyjemnosciujmy sie;-), enjoy the time:-) 03.11.03, 21:00

• basia553 Re: Przyjemnosciujmy sie;-), enjoy the time:-) 03.11.03, 21:05
              eeee, mysle ze nie jest taki zly. Tylko pies tez czlowiek (jak zauwazyl) i
              sarenkom sie nie oparl...
              • karelia Re: Przyjemnosciujmy sie;-), enjoy the time:-) 03.11.03, 21:13
                To mnie uspokoilas Basiu, bo myslalam,ze to nezle ziolko z tego Dona.
                Zlosliwy, zgryzliwy, docinajacy, kwasny, wiecznie niezadowolony, skrzywiony,
                wszystko wiedzacy. Ale skoro zapewniasz, ze nie jest taki zly , to nooo
                sprobuje sie poprzyjemnosciowac czytajac jego posty. Odrobinka sherry, serek...
                A kuku Dontongue_outPPP
    • waldek.usa Re: Kazda sekunda zycia, bo moze byc troche 03.11.03, 20:37
      inaczej.
      Pozatem, bardzo wiele rzeczy, wiecej niz tylko sport, chlanie i du.a Maryni
      hehehe!
    • luiza-w-ogrodzie Re: Przyjemnosciujmy sie;-), enjoy the time:-) 03.11.03, 23:32
      Powiedzmy tak: latwiej mi wyliczyc czym sie NIE przyjemnosciuje, niz to czym
      sie przyjemnosciuje. A dzisiejszego ranka przyjemnosciowalam sie jedzac zytni
      chlebek i gapiac sie na cudnie skoszony i pachnacy sianem ogrod, w ktorym
      harcuje ukochany krolik mojej corki. Potem przyjemnosciowalam sie widokiem w/w
      corki, ktora rozziewana i rozowa od snu wyszla boso na dwor zeby krolikowi dac
      salate. Nastepnie radowalo moje oczy odbicie w lustrze (jeszcze nie jest tak
      zle jak na forum pisza, pomyslalam msciwie pacykujac sie pudrem), pozniej
      widok znoszonych i ubloconych turystycznych buciorow, ktore przypomnialy mi
      rozkoszna wloczege ostatniego weekendu. Jadac do pracy przyjemnosciowalam sie
      widokiem mojej ulicy, na ktorej znowu cos zakwitlo, zgrabnymi lydkami
      porannego joggera, widokiem na gory nie przeslonietym mgielka, wolaniem
      currawonga na firmowym parkingu. Siedze w biurze i przyjemnosciuje sie
      zapachem lawendy w wazoniku i perspektywa wyzerki bo dzisiaj Melbourne Cup i
      caly kraj obija sie w robocie. I siedze przy klawiaturze stroju odpowiednim do
      okazji (w czerwonej sukni, butach i kapeluszu z woalka, tudziez w
      rekawiczkach) i mysle ze bardzo malo mi potrzeba do przyjemnosciowania, co
      podobno jest przywilejem dusz prostych i umyslow ubogich duchem.

Pozdrawiam z przyjemnoscia
      Luiza-w-Ogrodzie

><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸.
      .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka