Gość: jot-23 IP: *.nyc.rr.com 11.11.03, 02:35 "The US Congress is to consider draft legislation that obliges fast-food restaurant chains to provide nutritional information on their menus. " news.bbc.co.uk/2/hi/americas/3258965.stm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anieatak Re: hehe, McBlow-Job 11.11.03, 02:46 Gość portalu: jot-23 napisał(a): > "The US Congress is to consider draft legislation that obliges fast-food > restaurant chains to provide nutritional information on their menus. " > > news.bbc.co.uk/2/hi/americas/3258965.stm hehe..ciekawe czy zobliguja hermes..do dokladnych informacji co mi daja.. jocie..jednym slowem..ponaWIam pytanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak jedno pytanie do jota.. 11.11.03, 02:57 23 masz o pol dluzszego od gniewa..ja tam piatka.. ale powiedz..czy misfits spiewali o mnie czy sobie wmowilem? Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: hehe, McBlow-Job 11.11.03, 02:59 i a pro po ten con ger sssssss trzaby jakas rozwiazac.. Odpowiedz Link Zgłoś
super-nova Re: hehe, McBlow-Job 11.11.03, 15:14 Prawica czy lewica z tym poronionym pomyslem wypalila? Szkoda, bo jesli ten poroniony pomysl wejdzie w zycie to wiecej drzew na tym ucierpi - drukujac opasle jadlospisy - a talia upaslych i tak nic na tym nie zyska. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: hehe, McBlow-Job 11.11.03, 15:21 super-nova napisała: > Prawica czy lewica z tym poronionym pomyslem wypalila? Szkoda, bo jesli ten > poroniony pomysl wejdzie w zycie to wiecej drzew na tym ucierpi - drukujac > opasle jadlospisy - a talia upaslych i tak nic na tym nie zyska. wczoraj mi sie snilo..siadziesz po lewicy boga ojca wszechmogacego.. i na swiecie zapanuje socjalizm Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: hehe, McBlow-Job 11.11.03, 15:26 super-nova napisała: > Prawica czy lewica z tym poronionym pomyslem wypalila? Szkoda, bo jesli ten > poroniony pomysl wejdzie w zycie to wiecej drzew na tym ucierpi - drukujac > opasle jadlospisy - a talia upaslych i tak nic na tym nie zyska. ale za to jakie pole do popisu dla underemployed lawyers! bo przeciez jak jest PRAWO, to za jego lamanie musi byc sroga kara. hehe, chyba mam pomysl! jezeli tylko wprowadza to w zycie, zaczynam chodzic po restauracjach z woreczkami na sample, tak jak w "skrzydelko czy nozka".... wiadomo ze nie moze sie zgadzac z lista... bo to nie produkcja maszynowa...i dup! melonik za pain and suffering! Odpowiedz Link Zgłoś
super-nova Re: 'Swiete slowa' jocie 11.11.03, 15:34 jak moja babcia nieboszczka mawiala. Jak utopic gastro-ekonomie? Przepis juz podales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: hehe, McBlow-Job IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 11.11.03, 15:39 Gość portalu: jot-23 napisał(a): > "The US Congress is to consider draft legislation that obliges fast-food > restaurant chains to provide nutritional information on their menus. " > > news.bbc.co.uk/2/hi/americas/3258965.stm ============================================================================== Jot sprosniaku , moja corcia dzisiaj w domu . =============================================================================== Rozjechali by sie do domu na swieta zamiast plodzic idiotyzmy ,... Uklony Odpowiedz Link Zgłoś