Gość: bj IP: 155.37.231.* 23.12.03, 19:18 ma brudne buty ,w latach 80 byla jeszcze broda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soup_nazi Re: po czym mozna pozmac polaka za granica 23.12.03, 19:35 Gość portalu: bj napisał(a): > ma brudne buty ,w latach 80 byla jeszcze broda No, to mnie bys nie poznal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Re: po czym mozna pozmac polaka za granica IP: 155.37.231.* 23.12.03, 19:41 wyjatki potwierdzaja regule . a co z polka? Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: po czym mozna pozmac polaka za granica 23.12.03, 20:00 Gość portalu: bj napisał(a): > wyjatki potwierdzaja regule . > a co z polka? Dobre spostrzezenie. Jak cofne sie mysla wstecz to chyba masz racje. Wracajac do Polaka - ja bym raczej powiedzial, ze wasy niz broda, przewaznie obwisle i "never trimmed", rosnace jak popadnie, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: po czym mozna pozmac polaka za granica IP: *.pekao.com.pl 30.12.03, 14:03 a jak cofniesz sie mysla do przodu to co sie stanie? Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: po czym mozna pozmac polaka za granica 06.01.04, 15:12 Gość portalu: Lola napisał(a): > a jak cofniesz sie mysla do przodu to co sie stanie? Punkt dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelec Re: po czym mozna pozmac polaka za granica IP: 5.3.* / *.cibc.ca 23.12.03, 20:01 No jak to co z Polka ? Jak wsciekla jak osa, usmiech dla niej to zbyt wielki wysilek i w ogole ma na twarzy wypisane ze ma za zle (wszystkim wszystko), to znaczy, ze Polka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Re: po czym mozna pozmac polaka za granica IP: 155.37.231.* 23.12.03, 20:16 polka jeszcze okulary przeciwsloneczne we wlosach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlik Re: po czym mozna pozmac polaka za granica IP: 64.187.48.* 24.12.03, 02:22 ta nasza perla poznac mozna wszedzie!!zarost,niestrzyzony ,koszola kolor dziwny kurtka dzinsowa,spodnie z materialu na kant prasowane i do tego buty sportowe koniecznie biale,no i pas,z klamra niklowana,aaa i jeszcze zabki z przerwami ,tudziez zwalajacy odor z ust,czysta perla,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal polakand polka=zaniedbane uzebienie.polka makijaz IP: *.skane.se 24.12.03, 02:40 Odpowiedz Link Zgłoś
szakal25 temat znany !!! 24.12.03, 03:13 i juz dawno byl kilkakrotnie przerabiany na Forum !!!! a dodam tylko ze poznac mozna po milionie roznych rzeczy ,wymienie niektore najwazniejsze: 1. zaniedbane uzebienie [zolte od papierosow] 2. syndrom siaty !! - czyli wszedzie trzymie siatki z zakupami w lapach ,czy to w Londynie czy Moskwie czy Paryzu. 3. chocby nikt nie znal ni w zab jezyka polskiego po jednym slowie rozpoznasz Polaka natychmiast a to slowo to - "ku...zwa " !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acacia Re: po czym mozna pozmac polaka za granica IP: *.server.ntli.net 24.12.03, 17:30 No to ja lece okulary przeciwsloneczne se kupic! No przeciez nie chce sie wyrozniac )) Odpowiedz Link Zgłoś
corka_anny Re: po czym mozna pozmac polaka za granica 26.12.03, 15:45 nie dasz rady. Miusisz sobie jeszcze zrobic portmonetke na sznurku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia-leosia Re: po czym mozna pozmac polaka za granica 24.12.03, 04:43 soup_nazi napisał: > Gość portalu: bj napisał(a): > > > ma brudne buty > No, to mnie bys nie poznal. Nie poznal by cie bo butow nie masz cieciu? Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: po czym mozna pozmac polaka za granica 24.12.03, 17:43 ciocia-leosia napisała: > Nie poznal by cie bo butow nie masz cieciu? Nie mam. Chadzam w trepach. Brudnych. Ale, szmoku, jak zdejme z nogi trep, to ci rozpierdole leb, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ckdezerter Re: po czym mozna pozmac polaka za granica 06.01.04, 08:51 soup_nazi napisał: > Gość portalu: bj napisał(a): > > > ma brudne buty ,w latach 80 byla jeszcze broda > > No, to mnie bys nie poznal. Jasne ze nie. Ciebie by poznal po zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: po czym mozna pozmac polaka za granica 24.12.03, 03:16 Po torbie, Butach, po mordzie i po nieznikajacym zapachu potu - brak dezodorantu. Zauwazcie ze rodacy przyjezdni czasowo zawsze maja wielkie torby ze soba albo taki zapinany na brzuchu pas z calym dorobkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia-leosia Re: po czym mozna pozmac polaka za granica 24.12.03, 04:51 flipflap napisał: > Po torbie, Butach, po mordzie i po nieznikajacym zapachu potu - brak > dezodorantu. widzisz ciulu moze ty sie psikasz jakims gownem kupionym w sklepie za dolara,ale zapomniales ze najpierw to umyc sie trzeba higiena buraku higiena jesli wiesz co to znaczy > Zauwazcie ze rodacy przyjezdni czasowo zawsze maja wielkie torby ze soba >albo taki zapinany na brzuchu pas z calym dorobkiem. przeszkadza ci kanalio? duzo tu takich co by drugim mowilo co jest dobre ,a co nie ,sami wszystko wiedza najlepiej to jest typowo polskie Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap [...] 24.12.03, 14:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: po czym mozna pozmac polaka za granica 24.12.03, 17:46 Podobal mi sie "czerpak", hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rectum_stretcher Re: po czym mozna pozmac polaka za granica 24.12.03, 21:55 przychlal mu z zeglarska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polag Plaski ryj, okragly leb, sandaly na skarpety. IP: *.proxy.aol.com 24.12.03, 20:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tods Re: Plaski ryj, okragly leb, sandaly na skarpety. IP: *.d1.club-internet.fr 28.12.03, 12:23 pomyliles sie skarpety na sandaly Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Ostatnio mi sie przydarzylo... 24.12.03, 20:25 Wchodze do Tim Horton's (dla nie-kanadoli - siec coffee-shops). Jest busy, kolejka pare osob, za lada zwija sie jak w ukropie pracowity mlodzian. Stoje chwile, za mna juz kilka osob. Nagle slysze jakby: "Ruuuuuuszaj sie tam, kurwaaa" - nieco podniesionym glosem. I rechot. Potrzasnalem glowa myslac, ze mam omamy sluchowe. Ogladam sie - dwie paskudne mordy, niedogolone, niedomyte zapyziale, rechocza ukazujac braki w zoltym uzebieniu, outfity nabyte chyba w "Giant Tiger" (dziadowski sklep z tandeta wszelkiego rodzaju) albo na bazarze w Polsce. Jeden mial na brzuchu ten pas, o ktorym wspominano wczesniej w tym watku. Tekst byl do chlopaka-pracownika. Oczywiscie nie zrozumial, nawet chyba nie doslyszal. Typiskom nie szkodzi, nie mial uslyszec - mial byc fun, bo oni w niego rzucili kurwa, a on, debil jeden nic nawet o tym nie wie, kanadol tepy. Pozniej przechodzac slysze jak jeden zamawia. Chlopak grzecznie i z usmiechem pyta co podac. Kmiot rzuca na lade banknot $5 i warczy "lan dabl, dabl". Panisko. Szok wypadkowy. Mieszkam tu gdzie mieszkam kilkanascie lat - jeszcze takich okazow nie widzialem. Chyba przyjezdni dachomeje, bo nawet najwieksze miejscowe burki tak sie nie zachowuja i nie ubieraja po latach. A moze sie myle, nie kontaktuje sie z tzw. "srodowiskiem polonijnym", wiec moze nie wiem, moze to miejscowe polskie obrzympaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Zupka ,pojdz sobie w sobote rano IP: *.proxy.aol.com 24.12.03, 20:45 przed jakikolwiek polski sklep.Jak jestes z Toronto to radze polska plaze z "Husarzem".Oj napatrzysz sie tam napatrzysz.Ale musze powiedziec ze tam to jeszcze klasa w porownaniu z niektorymi zakatkami GTA. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Zupka ,pojdz sobie w sobote rano 24.12.03, 21:06 Gość portalu: gacek napisał(a): > przed jakikolwiek polski sklep.Jak jestes z Toronto to radze polska plaze > z "Husarzem".Oj napatrzysz sie tam napatrzysz.Ale musze powiedziec ze tam to > jeszcze klasa w porownaniu z niektorymi zakatkami GTA. Dlatego wlasnie od lat trzymam sie z dala od takich skansenow. Aczkolwiek kusi mnie zeby cos takiego obejrzec jako "Polish Burak Canada's Wonderland", hehehe. A "Husarz" tak ladnie w telewizorze wyglada Zawsze mnie zastanawialo jak taki jeden z drugim ciecwierz, ktory nie wiedzial jak znalezc droge do sasiedniego siola, znalazl droge do Kanady czy innej Australii. Druga tajemnica to jak z takimi cwarzami i manieramy udalo im sie przejsc kiedys te interviews. Musiano na nich patrzec jako na "mieso fabryczne" i dlatego im sie udalo, hehehe. Kiedys podjechalem do polskiego sklepu (raz na rok jednak tam zagladam), mialem wtedy Pontiaca Sunfire'a, kilka miesiecy wiec jeszcze blyszczal nowoscia. Siedzi na krawezniku przed sklepem taki parafianin, popija cos z butelki. Popatrzyl na samochod i mowi do drugiego: "Sanfir - ladny" Musial byc przyjezdny, hehehe. Chociaz nie ma co sie smiac. Kmiot kmiotem, przyjezdny czy tutejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia-leosia Re: Zupka ,pojdz sobie w sobote rano 26.12.03, 15:38 soup_nazi napisał: > Kiedys podjechalem do polskiego sklepu (raz na rok jednak tam zagladam), > mialem wtedy Pontiaca Sunfire'a, kilka miesiecy wiec > jeszcze blyszczal nowoscia. Siedzi na krawezniku przed sklepem taki > parafianin,popija cos z butelki. Popatrzyl na samochod i mowi do drugiego: > "Sanfir - ladny" Musial byc przyjezdny, hehehe. Chociaz nie ma co sie > smiac. Kmiot kmiotem, przyjezdny czy tutejszy. Widzisz cieciu nie powinienes sie nabijac z tego goscia bo to byl jedyny czlowiek ktory powiedzial cos pozytywnego pod adresem twoim i twojego samochodu (pewnie w Polsce jezdziles Syrenka) ten Pontiac niewiele lepszy ale widac wystarczajaco dla ciebie dobry by poczuc sie jak macho i poniewierac innych ktorzy nie dorobili sie tak "wspanialej fury" Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Zupka ,pojdz sobie w sobote rano 26.12.03, 22:16 ciocia-leosia napisała: > Widzisz cieciu nie powinienes sie nabijac z tego goscia bo to byl jedyny > czlowiek ktory powiedzial cos pozytywnego pod adresem twoim i twojego > samochodu (pewnie w Polsce jezdziles Syrenka) ten Pontiac niewiele lepszy ale > widac wystarczajaco dla ciebie dobry by poczuc sie jak macho i poniewierac > innych ktorzy nie dorobili sie tak "wspanialej fury" Ty wredny chuju, wiedzialem, ze jakis kondon sie uczepi tego samochodu. To co opisalem potrzebne mi bylo do ilustracji tego jak wyglada cham. A ty glupku zyjesz na poziomie gleby, bo nawet z powodu glupiego pontiaca gula ci skacze, malo zebow nie wybije. I dobrze ci tak, bo wiesz, ze jestes podlym chamutem i to przeklenstwo bedzie ciazyc na tobie do kresu nedznych dni twoich na twoim genetycznie wadliwym chamskim potomstwie do n-tego pokolenia, hehehe. Dlatego tak zawziecie skaczesz na moje posty, bo wiesz, ze wsrod takiego lumpenproletariatu jestem elementem klasowo obcym, hehehe. Jeszcze raz zebysmy sie dobrze rozumieli tlumoku: BURASEM SIE URODZILES, JAK BURAS ZYJESZ I BURASEM ZDECHNIESZ, HEHEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia-leosia Re: Zupka ,pojdz sobie w sobote rano 30.12.03, 15:19 soup_nazi napisał: > ciocia-leosia napisała: > > > Widzisz cieciu nie powinienes sie nabijac z tego goscia bo to byl jedyny > > czlowiek ktory powiedzial cos pozytywnego pod adresem twoim i twojego > > samochodu (pewnie w Polsce jezdziles Syrenka) ten Pontiac niewiele lepszy > ale > > widac wystarczajaco dla ciebie dobry by poczuc sie jak macho i poniewierac > >innych ktorzy nie dorobili sie tak "wspanialej fury" > Ty wredny chuju, wiedzialem, ze jakis kondon sie uczepi tego samochodu. Co kompleksy? smieja sie z ciebie jak nim jedziesz? czy moze pod kosciolem nie robi wrazenia na innych? >To co opisalem potrzebne mi bylo do ilustracji tego jak wyglada cham. Jak chcesz zobaczyc jak wyglada cham nie musisz tu pisac i obrazac ludzi wystarczy spojrzec w lustro i go ujrzysz w calej okazalosci > A ty glupku zyjesz na poziomie gleby, bo nawet z powodu glupiego pontiaca >gula ci skacze,malo zebow nie wybije. ha,ha,ha dawno sie tak nie usmialem strasznie ci zazdroszcze tej taxsowki pewnie zdjecia rodzince wyslales na jego tle zeby pokazac im jaki jestes czlowiek sukcesu, pewnie na wiosce z ktorej pochodzisz soltys mianowal cie czlowiekiem roku >I dobrze ci tak, bo wiesz, ze jestes podlym chamutem nie nie wiem ,a co to jest chamut? to po polsku? >i to przeklenstwo bedzie ciazyc na tobie do kresu nedznych dni twoich na >twoim genetycznie wadliwym chamskim potomstwie do n-tego pokolenia,hehehe. teraz naprawde mi dolozyles az sie trzese ze strachu i przerazenia >Dlatego tak zawziecie skaczesz na moje posty, bo wiesz, ze wsrod takiego >lumpenproletariatu jestem elementem klasowo obcym, hehehe. pewnie ze tak ,do jakiej nalezysz klasy to widac na kazdym kroku Jeszcze raz zebysmy sie dobrze rozumieli tlumoku: BURASEM SIE URODZILES, JAK BURAS ZYJESZ I BURASEM ZDECHNIESZ, HEHEHEHE Widzisz kundelku jestes tak premitywny ze z innych sie smiejesz a sam pewnych rzeczy u siebie nie zauwazasz chociaz raza cie u innych ,nie znam cie ,ale mysle jestes typem nieudaczniaka ktory chcialby zniszczyc i wgniesc w glebe ludzi ktorzy w twoich oczach sa gorsi od ciebie (zaznaczam w twoich oczach) ludziom ktorzy powodzi sie lepiej od ciebie zapewne wlazisz w dupe i sklonny jestes do najwiekszych swinstw ,popatrz na twoj styl (jesli tak mozna to nazwac) i jezyk ktorym sie tutaj poslugujesz i kazdy widzi z kim ma do czynienia to forum to jedyna rozrywka dla ciebie czemu sie nie dziwie bo tylko tutaj mozesz blysnac swoja "klasa" i pokazac swoja "wyzszosc" bez ryzyka wystawienia sie na posmiewisko czy ze ktos szczeli cie w morde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polag Re: Ostatnio mi sie przydarzylo... IP: *.proxy.aol.com 24.12.03, 21:47 A moze jeden z nich to byl ten hooy BRUNO z smierdzacym kotletem za 8 zlotych w kieszenie marynarki? Ja po 5 kiedys ide w dol w NY i widze idzie 2 burasow i kobieta. Spojrzalem przelotnie jak na powietrze a juz jeden z profesorow mowi- "No i co sie tak kurwa gapisz hooyu???"Pani rozesmaial sie periscie, spodobalo sie, drugi bruno tez pochalil text. najwazniejsza jest zabawa...cala reszta, to ulotna, eteryczna nicosc i przemiajanie...Eh, zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Ostatnio mi sie przydarzylo... 24.12.03, 21:57 Gość portalu: Polag napisał(a): > A moze jeden z nich to byl ten hooy BRUNO z smierdzacym kotletem za 8 zlotych > w kieszenie marynarki? W butonierce dla scislosci, hehehe > > Ja po 5 kiedys ide w dol w NY i widze idzie 2 burasow i kobieta. Spojrzalem > przelotnie jak na powietrze a juz jeden z profesorow mowi- "No i co sie tak > kurwa gapisz hooyu???"Pani rozesmaial sie periscie, spodobalo sie, drugi bruno > tez pochalil text. najwazniejsza jest zabawa...cala reszta, to ulotna, > eteryczna nicosc i przemiajanie...Eh, zycie. Ty to jeszcze nie masz sie co dziwic. W takim NY, mimo, ze miasto wielkie, stezenie ludnosci buraczej jest rowniez b. wysokie. W czystym, cichym, "bocznym" miescie kanadyjskim, gdzie populacja glownie angielczykowa, to dopiero szok! Odpowiedz Link Zgłoś
rectum_stretcher do soup_nazi 24.12.03, 22:02 co sie gapisz chooyu! Obys cieciu mial 20% kultury w sobie tak jak ja ma Bruno. Dawaj, ten wezyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palkownik mylycyi Re: do soup_nazi IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 24.12.03, 22:13 co sie tak gliniak w wigilie wkurwiacie jak nie wygodnie w beczce po sledziach to mozecie pojsc z plutonem na pasterke kapelan bedzie nawalony i bedziecie mieli wesolo a tak to tylko podpadacie i was ppor. moze zczolgac Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Jezeli chodzi o .... 24.12.03, 22:23 rectum_stretcher napisał: > Obys cieciu mial 20% kultury w sobie tak jak ja ma Bruno. Dawaj, ten wezyk! ... taka "kulture" jaka prezentujesz ty, gmiocie, lub spizdzialy brunon, to ja powtarzam za Goebbelsem: "Na slowo <<kultura>> wyciagam pistolet", hehehe. A teraz proponuje zebys poszedl do swojego norzastego basemenciku i w swiateczno-pogodnym nastroju nadzial sie zmyslowo na jakies bolsze dildo and then stretch your rectum as much as you wish. Mozesz tez wynajac duzego czarnucha zeby cie zalatwil bez mydla, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Zupka IP: *.proxy.aol.com 25.12.03, 00:23 te towarzystwo to w wiekszosci wyzytory.Jest sporo klasy zytnio-ziemniaczanej tutejszej ale nabrali juz oglady.Brak znajomosci jezyka wymusza na nich pokore. Odpowiedz Link Zgłoś
rectum_stretcher Re: Zupka 25.12.03, 01:17 I don't know the language>! You mfr are jawing in polish all the time. TAL (try another language) Zupek, jak przeszla ci wigilia? J aw mojej norze zjadlem konserwe sledziowa (troche mi sie odbija przez zolte zeby) ale nie mam tegos tressu co ty jak cie ogolono z tysiaka.. buahahhahahahahaha i dlatego cienko sie cos odgryzasz, hehehehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen mylycyi na pasterce gliniak nie byles to grzech macie IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 25.12.03, 14:46 wy z tow palkownikiem otwieramy nastepnego szampana i nie po to czytamy wasze kretynstwa zeby nie bylo wesolo gliniak napijcie sie wody z czajnika do czaj wam juz zajedali tow z innego pietra i aby do wiosny czuwajcie i zagluszajcie bo wycinaczke wam tez zajebali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viruss Re: na pasterce gliniak nie byles to grzech macie IP: *.ssss.gouv.qc.ca 26.12.03, 01:09 fuck man wesolych swiat wam zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: po czym mozna pozmac polaka za granica IP: *.client.comcast.net 26.12.03, 01:55 Po przyjezdzie do USA(dobrze,ze na krotko) dopiero zobaczylem prwadziwe okazy Polakow,jakich nigdy nie widzialem!!!Hamscy,zaniedbani,kiczowato poubierani... Odpowiedz Link Zgłoś
rectum_stretcher Re: po czym mozna pozmac polaka za granica 26.12.03, 02:08 Najgorsze ze ich nie ubywa a wrecz przciwnie...Takiego elementu z Polski jak w USA to nawet na wakacjach w kraju nie widuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepsi Re: po czym mozna pozmac polaka za granica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 02:32 po skrzywionej gebie. po kurwieniu wszystkiego i wszystkich. Po chojowaniu tez podobnie jak wyzej. Po kiepskawym ubraniu , poprostu bezguscie. Oj mozna by tak jeszcze wymieniac i wymieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: po czym mozna pozmac polaka za granica IP: 213.216.85.* 26.12.03, 11:55 to jest własnie budowanie sterotypów. Nie wiem jak to naprawde wygląda, byc może faktycznie "za chlebem" wyjeżdżaja z kraju głownie ci ze stoiska z wykwintną śmietanka. Trudno za to mi sie czyta takie krzywdzące dla ogółu społeczeństwa opinie. Bardzo mnie dziwi ta zjadliwość "typowo polska" hihihi. Mówicie o niezadowolonych kobietach a sami jesteście przesiąkcieci na wskroś goryczą i złośliwością. wiem jedno, zadowoleni z zycia ludzie inaczej postrzegaja świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perforance Re: po czym mozna pozmac polaka za granica IP: *.ip-pluggen.com 26.12.03, 14:41 Nie plec glupot dziewczyno! To wszystko to prawda. Pojedz do Szwecji, to blizej niz do USA, a zobaczysz jakie typy tu przyjezdzaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palkownik Re: po czym mozna pozmac polaka za granica IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 26.12.03, 15:16 czego to ucza w kolchozie w szkolach jeszcze ucza rosyjskiego i niemieckiego? ucza tysz zasad ciemnogrodu i prawa oraz lewa i respektu dla waaaadzy / tak trzymac tow.wczoraj swiat was widzial dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
corka_anny palkownik, lecz sie bo sie osmieszasz i wystawiasz 26.12.03, 15:44 Polonii swiadectwo 'moronow'. To nei jest zabawne co robisz, to jest nawet nie smieszne. To jest nudne i niedorobione jak i ty. Kasiu, tak niestety jest, bo zachod potrzebuje mieso armatnie i tylko takich tam wpuszczaja. Inteligent nie ma szans na wyjazd do USA. Nawet aki jot-23 ma skojarzenia z portmonetka na sznurku i parmalatka, to co sie dziwic. Wiocha zostala wyrzucona przez SB i Polska pozbyla sie balastu no ale teraz Ameryka musi sobie radzic z tym chamskim chlamem co jest bardzo widoczne na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waaadza Re: palkownik, lecz sie bo sie osmieszasz i wysta IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 26.12.03, 15:54 wy mylycyant na dzisiejszej sluzbie potraficie glupota powalic slonia poddaje sie i chyba was nigdy nie odwiedze nawet jak zniesiecie wizy bo straszycie nas glupota Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia-leosia Re: palkownik, lecz sie bo sie osmieszasz i wysta 26.12.03, 16:10 corka_anny napisała: > Polonii swiadectwo 'moronow'. To nei jest zabawne co robisz, to jest nawet > nie smieszne. To jest nudne i niedorobione jak i ty. Kasiu, tak niestety > jest, bo zachod potrzebuje mieso armatnie i tylko takich tam wpuszczaja. > Inteligent nie ma szans na wyjazd do USA. Nawet aki jot-23 ma skojarzenia z >portmonetka na sznurku i parmalatka, to co sie dziwic.Wiocha zostala >wyrzucona przez SB i Polska pozbyla sie balastu no ale teraz Ameryka musi >sobie radzic z tym chamskim chlamem co jest bardzo widoczne na tym forum. Podobnie jak Ty zgadzam sie z tym co napisala Kasia ,jednak chyba nie jest do konca tak zle jak piszesz,sa ludzie ktorzy niezle sobie radza i ktorzy nie przynosza nam wstydu ,a wrecz przeciwnie mozemy byc z takich ludzi dumni zwazywszy fakt ze wielu budowalo swoja kariere od poczatku .Nie buduj swojego zdania po wpisach na tym forum bo widzisz ze w wiekszosci masz do czynienia z osobnikami ktorych nie stac na inna rozrywke tylko robienie popeliny na forum niewiele to kosztuje a ile zabawy maja,dyskusja z nimi jest bezcelowa i jest czysta strata czasu bowiem sa to ludzie odporni na wiedze i argumenty , niektorzy chca nas Polakow przedstawic jako margines nie mowiacy po angielsku bez zebow w brudnych butach itd.byc moze sami obracaja sie w takim srodowisku i zapewne nie sa lepsi od ludzi ktorymi tak gardza.Goraco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
corka_anny ciocia-leosia 26.12.03, 18:56 pieknie to opisalas. Wlasnie o to mi chodzilo ze oni na forum tylko widza babe z jednym zebem i woz drabiniasty - to w Poslce, a na zachdzie to: Niency: faceta ktory pzepracowal dw lata w kopalni w ciagu 20 lat USA: dekarza na dachu lub ukladajacego sajdingi Australia: to wiadomo. Posypuja peruki pudrem. Islandia: skrobia ryby jak im troche znajda padnietych na brzegu po sztormie. Austria: jakies taakie Niemce niedorobione Szwajcaria: no, ci to juz rowno pod sufitem nigdy nie mieli! RPA: czy oni tam chodza po schodach 'net blanks'? Wielka Brytania: kuzwa, ale kraj! Jak oni tam znajduja chetnych zeby tam wytrzymac jeden dzien! Wlochy: brudasy nurkujace w fontannie. Grecy: fuj! Turcy: Fujj! Arabowie: no, tu wszyscy maja racje. Za ryja ich trzeba panie kolego! ZA RRRYJA! Czarni: panie, co my mamy do czynienia z czarnymi? Niech oni sobie siebie nawzajem jedza w tem buschu! Odpowiedz Link Zgłoś
malina Re: ciocia-leosia 26.12.03, 21:26 corka_anny napisała: > pieknie to opisalas. Wlasnie o to mi chodzilo ze oni na forum tylko widza babe > > z jednym zebem i woz drabiniasty - to w Poslce, a na zachdzie to: > Niency: faceta ktory pzepracowal dw lata w kopalni w ciagu 20 lat > USA: dekarza na dachu lub ukladajacego sajdingi > Australia: to wiadomo. Posypuja peruki pudrem. > Islandia: skrobia ryby jak im troche znajda padnietych na brzegu po sztormie. > Austria: jakies taakie Niemce niedorobione > Szwajcaria: no, ci to juz rowno pod sufitem nigdy nie mieli! > RPA: czy oni tam chodza po schodach 'net blanks'? > Wielka Brytania: kuzwa, ale kraj! Jak oni tam znajduja chetnych zeby tam > wytrzymac jeden dzien! > Wlochy: brudasy nurkujace w fontannie. > Grecy: fuj! > Turcy: Fujj! > Arabowie: no, tu wszyscy maja racje. Za ryja ich trzeba panie kolego! ZA RRRYJA > ! > Czarni: panie, co my mamy do czynienia z czarnymi? Niech oni sobie siebie > nawzajem jedza w tem buschu! Obrzydliwa wypowiedz swiadczaca o zastoju i bolesnie prymitywnym rozwoju umyslowym sklaniajacym sie raczej w strone nieuleczalnej choroby psychicznej. Wyrazy wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
corka_anny boli cie malinko, co? 26.12.03, 21:51 ja tylko pisze co ty myslisz. A jak jestes taka sprawiedliwa to nie zapomnij ze Wojewodzkiego nazwano moronem a to jest karale z powodztwa cywilnego. Jakby facet mogl to byzaraz tego jurora USA nauczyl zachowania sie pulicznie. Mnie nie wolno na forum napisac o czarnych a jemu wolno zanzwac Wojewodzkiego moronem? Lecz sie pogieta babo! To pewnie ty chodzisz w hcustce grochy i w niebieskim swetrze 'po misadze'. Odpowiedz Link Zgłoś
malina Re: boli cie malinko, co? 26.12.03, 22:15 corka_anny napisała: > ja tylko pisze co ty myslisz. A jak jestes taka sprawiedliwa to nie zapomnij ze > > Wojewodzkiego nazwano moronem a to jest karale z powodztwa cywilnego. Jakby > facet mogl to byzaraz tego jurora USA nauczyl zachowania sie pulicznie. Mnie > nie wolno na forum napisac o czarnych a jemu wolno zanzwac Wojewodzkiego > moronem? Lecz sie pogieta babo! To pewnie ty chodzisz w hcustce grochy i w > niebieskim swetrze 'po misadze'. Tak to juz u ciebie objawy chorobowe, przypisujesz innym to co dotyczy ciebie samej. Dziecko nie patrz juz w lustro bo tracisz pojecie rzeczywistosci i mylisz innych z sama soba. Zycze zdrowych nozek bo u ciebie na zdrowa glowke to naprawde za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
corka_anny aja ci zycze zdrowego kolka 26.12.03, 22:21 zebys sobie wbila w pizde! Odpowiedz Link Zgłoś
malina Re: aja ci zycze zdrowego kolka 26.12.03, 22:28 corka_anny napisała: > zebys sobie wbila w pizde! Coz za "kultura"!!! Nareszcie wszyscy beda mieli okazje przekonac sie o tej "wyjatkowej kulturze" wyjatkow jakie stanowia corki_anny. hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
corka_anny Re: aja ci zycze zdrowego kolka 26.12.03, 22:41 sama widzisz ze to prawda co pisze: to jest inny kraj i twoje pojecie tzw 'kultury prl-owskiej' juz dawno zniknelo, pewnie jest wyjechane razem z toba. Sama wiec widzisz ze nie masz po co wracac o czym mam nadzieje cie przekonalam. Jest tylko jeden problem ze ja mam uklad do wyjazdu do USA kiedy zechcce a chce czesto, tak raz na rok mi wystarcza tak ze jak cchesz to mozemy sie policytowac co ty masz a DO CZEGO DOSTEP mam ja. Widzisz, w zyciu jest tak fajnie ze wcale nie trzeba kupowac wscieklej krowy jak sie chce kupic tani befsztyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiernny Re: aja ci zycze zdrowego kolka IP: *.d1.club-internet.fr 29.12.03, 17:40 nic cie nie uratuje curka annyszpital w jaroslawiu lub pala i zimna woda wspulczucia dla twojej rodinny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszankamazowiecka Re: palkownik, lecz sie bo sie osmieszasz i wysta IP: 65.112.226.* 28.12.03, 03:28 Inteligent nie ma szans na wyjazd do USA. Piszac to, na mysli na pewno nie mialas siebie...Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: po czym mozna pozmac polaka za granica IP: 213.216.85.* 26.12.03, 20:06 nie wiem co ucza w kołchozie, wiem że ja uczyłam sie rosyjskiego i niestety nie na tyle dobrze go znam aby przeczytac Dostojewskiego w oryginale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera Re: po czym mozna pozmac polaka za granica IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 26.12.03, 21:50 przede wszystkim po braku szacunku dla siebie i dla tego co polskie.Zebyscie niewiem jakie plugactwa pisali o innych, to dotyczy tez i Was. Mamy przeciez "walory narodowe" jako Polacy, przyklad-poczytac te posty prosze, wniski nasuna sie same. Pozdrawiam i zycze dobrego Nowego Roku,Wadera. Odpowiedz Link Zgłoś
corka_anny wiadrzak, nie badz taki swietoyebliwy 26.12.03, 22:02 jak zabraklo argumentow to zaraz wyjezdzacie z kultura a dopoki szlo to rzucaliscie zoltym zebem i smierdzacymi bialymi skarpetami. To jest wiadrzak tak jak w Uii: chcieli nas zrobic, pomylili sie w papieracha teraz mowia: to nieuczciwe egzekwowac umowe! Czy wy na tym zachodzie jestescie normalni? Przeciez umowy sa do tego zeby ich przestrzegac, nie? Przeciez to wasze forum Polonia, ale dlaczego chcecie POlakom naklasc ze wszystkich sil? Zeby sie dowartosciowac? Ot taka Malinka: dziecko, ja juz wszystko mam co moge miec... A trumne stara wariatko juz sobie kupilas?! Odpowiedz Link Zgłoś
malina Re: wiadrzak, nie badz taki swietoyebliwy 26.12.03, 22:11 "Przeciez to wasze forum Polonia, ale dlaczego chcecie POlakom naklasc ze wszystkich sil? Zeby sie dowartosciowac?" Jak sama zauwazylas to forum dla polonii , dlaczego wiec z takim wysilkiem chcesz sie dowartosciowac obrazajac innych wartosciowszych niz ty sama galabko ludzi? " Ot taka Malinka: dziecko, ja juz wszystko mam co moge miec... A trumne stara wariatko juz sobie kupilas?!" Alez dziecko, ja napisalam tylko prawde. Nie sadzilam ,ze prawda tak cie skarbie zaboli. O trumie nawet nie mysle bo mloda jestem , zycie jest piekne. Tak wiec usmiechac sie pozostaje i byc szcesliwym czego i tobie zycze bo odczuwalny jest w twoich tekstach brak wiary w siebie , zycie i ludzi, brak ci usmiechu i zadowolenia z zycia, brak ci optymizmu. Zzera cie zazdrosc i to w postaci mocno posuwajacego sie stanu choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
corka_anny [...] 26.12.03, 22:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
malina [...] 26.12.03, 22:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
malina [...] 26.12.03, 22:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
corka_anny Re: pisze sie 'glowka' a tylko jeden ciul na forum 26.12.03, 22:46 nie umie pisac: Jot-23!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale jaja!!!!!! hahahahaahahahahahahaha Malina to Jot-23!!!!!!!!!!!!!!!!!poleje sie w majtki ze smiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malina Re: pisze sie 'glowka' a tylko jeden ciul na foru 26.12.03, 23:04 corka_anny napisała: > nie umie pisac: Jot-23!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale jaja!!!!!! > hahahahaahahahahahahaha Malina to Jot-23!!!!!!!!!!!!!!!!!poleje sie w majtki ze > > smiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Malina to jest Malina - jedna jedyna wyjatkowa, madra, bogata i piekna. A piszac o tobie twoja glowka nie zasluguje na pisanie przez "ó" - hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlik za 50-lat buraki wymra i bedzie okey!!!! IP: 64.187.48.* 28.12.03, 18:03 Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: po kurtce skorzanej 05.01.04, 22:20 Gość portalu: bj napisał(a): > 90 % to Polak E, nie tak hop. Kurtka musi byc koniecznie czarna i miec specyficzny kroj, taki parafialny bomber jacket, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś