daisy1231 22.11.11, 17:55 Jak w temacie. Chyba by Wam nie zbyło jakby po 5 czy 10 zł każda wpłaciła na konto tej fundacji, żeby uratować tego biednego konika Marusię. Znieczulica. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiapiesio Re: Wstyd mi za Was, nie spodziewalam sie 22.11.11, 18:04 :) Każdy ma wolną wolę i pomaga na tyle na ile możne i na tyle na ile chce. Nie trzeba dawać pieniędzy aby pomagać. Powodzenia w radzeniu sobie ze wstydem za innym :) Tym bardziej, że myślę, że zbędnym. Nie czuje aby ktoś się musiał za mnie wstydzić w kwestii pomagania:) Odpowiedz Link Zgłoś
prezesik_1 Re: Wstyd mi za Was, nie spodziewalam sie 24.11.11, 21:55 Ja mam tylko jedno pytanie, czy to forum jest dla ludzi cierpiących na niedomagania zdrowotne związane z wystąpieniem nieprzyjemnego choróbstwa pt. anoreksja i bulimia, czy zwyczajny jarmark, tudzież inny odpust ? :o Odpowiedz Link Zgłoś
pauline.j Re: Wstyd mi za Was, nie spodziewalam sie 25.11.11, 22:31 A mnie wstyd za Ciebie, że na takim forum piszesz o cholernych kabanosach. Masz prawo lubić "koniki", my mamy prawo mieć je w d*pie. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy1231 Re: Wstyd mi za Was, nie spodziewalam sie 26.11.11, 11:07 pauline.j napisała: > A mnie wstyd za Ciebie, że na takim forum piszesz o cholernych kabanosach. Masz > prawo lubić "koniki", my mamy prawo mieć je w d*pie. A ty żałosna kreaturo z takim podejściem do zwierząt to nie powinnaś w ogóle się odzywać w tym wątku, bo jesteś złym człowiekiem. Jeśli konie są dla ciebie kabanosami to naprawdę nie mamy ze sobą nic wspólnego, no może oprócz ed. Nie musisz się silić na odpisywanie, ale pewnie sobie tego nie odmówisz. Ja już więcej nie wejdę na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline.j Re: Wstyd mi za Was, nie spodziewalam sie 26.11.11, 19:30 Żałosna kreatura owszem, nie odmówi sobie, choć zapewne nie z przyczyn, o które byś ją podejrzewała. Nie jestem dumna z tego, co napisałam. Kabanosów żałowałam już kilka minut później. Niestety, postów nie da się kasować, a szkoda. Moją wadą jest impulsywność. Zareagowałam gwałtownie, bo wchodząc na forum dotyczące ed, przeczytałam Twoje wyrzuty, że ktoś nie wpłacił pieniędzy. Rozumiem pretensje, jeśli ktoś nie POMÓGŁ. Ale wypominać, że nie ZAPŁACIŁ? Ktoś słusznie zauważył, że to nie jest targowisko. Sami decydujemy, na co przeznaczamy pieniądze i uważam, że wypominanie komuś takich rzeczy jest równie niewłaściwe, jak mój wcześniejszy post. I być może jestem złym człowiekiem, ale sądzę, że akurat nie mój stosunek do koni to określa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daisy1231 Przepraszam, ja tez od razu żalowalam 26.11.11, 19:57 Paulinka sorki, ja jak już wysłałam to tez od razu żałowałam. Wiesz, ja w ogóle nie jestem taka kłótliwa i zołza, tzn. jak jestem w napadzie bulimicznym. Z całego serca Cie przepraszam. Wierze, że w głębi ducha tak nie myślisz. Ja nie tylko na tym forum to napisałam. Po prostu trafiło na podatny grunt. Jak dostałam tego maila ze zdjęciem tej Marusi z chorym oczkiem, takiej bidy kochanej to aż sie poryczałam, że ma iść do uśpienia, bo jest chora. Na szczęście już została wykupiona. Wczoraj dostałam info od tej pani z fundacji. Miałam już nigdy tu nie wejść, ale tez wyrzuty sumienia mnie gryzły. Wiem, że to forum nie jest na takie posty i fochy moje. Przepraszam Was. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline.j Re: Przepraszam, ja tez od razu żalowalam 26.11.11, 20:11 Ja też przepraszam, zresztą nawet nie wiedziałam, o co chodzi dokładnie z tym koniem... W każdym razie dobrze, że ktoś go kupił i nie zostanie uśpiony. :) Nie myślę tak o nim, po prostu mnie poniosło... Przeprosiny przyjmuję, mam nadzieję, że Ty moje też. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy1231 Re: Przepraszam, ja tez od razu żalowalam 26.11.11, 20:42 Oczywiście, że przyjmuję. I dzieki, że Ty moje przyjęłaś. Jak dla mnie koniec tematu. Życzę Wam zdrówka i pogody ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
prezesik_1 Re: Wstyd mi za Was, nie spodziewalam sie 27.11.11, 16:12 daisy1231 napisała: > Jak w temacie. Chyba by Wam nie zbyło jakby po 5 czy 10 zł każda wpłaciła na ko > nto tej fundacji, żeby uratować tego biednego konika Marusię. Znieczulica. Odnośnik do tematu Czy wy oby czasem nie naganiacie kasy zwyczajnym oszustom, może z nimi współpracujecie i stąd też ta wasza nachalność i totalny brak taktu, co na to administracja forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
daisy1231 Re: Do prezesika 27.11.11, 16:33 Nie, nie mam takich praktyk na sumieniu i zanim napiszesz następnym razem zarzuty pod czyimś adresem (nie tylko wytłuszczonym drukiem) to może najpierw ostudź emocje i się zastanów czy warto i czy kogoś nie zranisz tego typu zarzutami. Ja już przeprosiłam za tego posta, może nie doczytałeś di końca Odpowiedz Link Zgłoś
prezesik_1 Re: Do daisy1231 27.11.11, 19:45 daisy1231 napisała: > Nie, nie mam takich praktyk na sumieniu i zanim napiszesz następnym razem zarzu > ty pod czyimś adresem (nie tylko wytłuszczonym drukiem) to może najpierw ostudź > emocje i się zastanów czy warto i czy kogoś nie zranisz tego typu zarzutami. J > a już przeprosiłam za tego posta, może nie doczytałeś di końca Miej więcej szacunku do ludzi i nie akurat tu szukaj poklasku, pomyśl, i wszystko na temat, dziękuję !!! Odpowiedz Link Zgłoś
daisy1231 Re: Do daisy1231 27.11.11, 22:27 Wiesz, nie wiem czy smiać się czy płakać, nie skomentuję zatem Twojej żałosnej wypowiedzi wytłuszczonym drukiem. I kto tutaj szuka poklasku... Odpowiedz Link Zgłoś
pauline.j Re: Do daisy1231 27.11.11, 22:36 Prezesik, "kończ waść, wstydu oszczędź". Cała sprawa została już dawno wyjaśniona, przeczytaj całość albo idź się kłócić gdzie indziej, bo chyba tylko o to Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś