01.06.04, 20:23
witajcie. jestem podczas kuracji seronilem lecz kolejna wizyta to kolejne
70zł. Czy nie posiada ktoś z was do odsprzedania seronilu lub zastępnika
(fluoksetyny)? Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • amelka201 Re: seronil 04.06.04, 08:39
      ja mam fluoksetyne
      • brickwalker Re: seronil, fluoksetyna 06.06.04, 15:02
        Amelko odbierz pocztę.
    • iekd Re: seronil 11.06.04, 18:08
      ja mam seronil jakieś 100 tabletek bo zmieniłam lek i moge odstąpić.wrocław
    • Gość: brickwalker Re: seronil IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 12:44
      witaj iekd. Sprawdź pocztę.
      • Gość: Oliweczka Re: seronil IP: 157.25.164.* 12.06.04, 22:25
        Ja bardzo chętnie skorzystam z propozycji
    • normaaa Re: seronil 13.06.04, 20:40
      jejku ja też potrzebuję seronilu bez psychiaty którzy bierze ciężkie pieniądze,
      może i mnie ktoś może sprzedać ??
    • brickwalker Re: seronil 13.06.04, 22:41
      SERONIL TO LEK PSYCHOTROPOWY Z GRUPY SELEKTYWNYCH INHIBITORÓW WYCHWYTU
      ZWROTNEGO SEROTONINY ZAPISYWANY NA RECEPTE PRZEZ LEKARZY A NIE CUKIERKI. OSOBA
      KTÓRA JEST LECZONA POWINNA KONSULTOWAĆ SWÓJ STAN ZDROWIA Z LEKARZEM
      (PRZYNAJMNIEJ RAZ NA 2 MIESIĄCE). JEŻELI KTOŚ PISZE ŻE "POTRZEBUJE" TO NIECH
      IDZIE NA DO PSYCHIATRY LUB NA ODWYK. POZDRAWIAM.
    • brickwalker Re: seronil 15.06.04, 21:37
      Jeśli sprawa jeszcze aktualna prosze o kontakt. Inhibition@op.pl Pozdrawiam.
    • Gość: KTOŚ TAKI Re: seronil IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 16.06.04, 22:02
      No ktoś tu ma zdrowo nasrane!!!!!!!!!!Spadajcie stąd DEBILE!!A do psychiatry
      można iść bez skierowania na koszt NFZ.Może zaczniemy licytować jakieś prochy
      jeszcze co?????????????BOŻE CZY TEGO NIKT NIE KONYTOLUJE???????Co TU SIĘ
      WYPRAWIA!!!!!!!!
      • normaaa Re: seronil 17.06.04, 06:46
        też się dziwię, że nikt tego nie kontroluje.
        przecież nabywanie psychotropów to przestępstwo !!!
        • amelka201 Re: seronil 17.06.04, 07:00
          yyyy
          jakich psychotropów ?????? Wiesz co to sa psychotropoy???? najpierw sie
          dowiedz a pozniej sie wypowiadaj na ich temat
          • Gość: jaaa Re: seronil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:34
            seronil/prozac to nie psychotrop ?
            • amelka201 Re: seronil 17.06.04, 22:25
              NIE
      • brickwalker Re: seronil 17.06.04, 12:47
        Lecze sie od paru lat i byłem u wielu pierdzielonych konowałów. Każdy stawia
        inną diagnozę. Znam osoby które były u prawie 30 takich psychiatrów. W tej
        chwili znalazłem dobrego lekarza (może nie jest to P.D Kramer) i wizyta u
        niego to 130zł. Poza tym jestem zdania że lepiej odsprzedać lek komuś kto go
        potrzebuje i komuś komu psychiatra już go przepisał wcześniej niż oddać go
        jakiemuś samobójcy który naczytał sie głupot na temat cudownych leków na forum
        (np. takim jak to).
    • Gość: Aga Re: seronil IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 22.06.04, 18:07
      Bricwalker, a ktoś Ty tak naprawdę?Przecież sama(sam) generujesz tę dyskusję.
      Po co? Wiesz także, sokoro bierzesz seronil - a ja też go biorę - że nie można
      nabyć go bez recepty. Reglamentacja leków podyktowana jest ich działaniem. Acha
      i ktoś tam się nieładnie odezwał do innego rozmówcy. Seronil jest lekiem
      psychotycznym. To rzeczywiście nie jest psychotrop.Ale jakie to ma
      znaczenie?????Bricwalker, jeżeli naprawdę nie masz na wizytę a potrzebujesz
      leku spróbuj u lekarza pierwszego kontaktu.Może coś zaradzio. W końcu to są też
      ludzie, którzy czują...(chyba)...Powodzenia!
      • normaaa Re: seronil 22.06.04, 20:42
        Hej Aga !
        (ludzie się często tu brzydko odzywają)
        Ja bym na lekarza rodzinnego nie liczyła ... ale sama chyba pójdę do
        psychiatry. Muszą być jakieś formy leczenia ludzi niezamożnych np. raz na dwa
        tygodnie albo miesiąc wizyta, nie?
        Co do psychiatrów to faktycznie konowały.
        Mojemu kuzynowi orzekli 1. schizofrenię, 2. psychozę alkoholową, 3. coś jeszcze
        ale nie pamiętam co ...
        A mojej przyjaciółce brytyjscy lekarze : 1. depresję-jadła jakieś psychotropy,
        2. potem : syndrom nerwowo-depresyjny, 3. a potem osobowość border-line.

Pozdrawiam
        • Gość: zaasia Re: seronil IP: *.heh.Uni-Osnabrueck.DE 22.06.04, 23:14
          ej norma! nie doulj mnie, bo ja dzis skacze z radosci ze niedlugo do lekarza
          pojde, ze mi w koncu powie ze jestem chora (5 lat sie szamocze, i udaje ze jest
          nie tak, i nie chcialam isc do lekarza, bo uwazalam ,ze to wymyslanie i
          uzalanie sie nad soba), i ze bede mogla jakos zaczac leczyc przczyny, nie
          skutki, a Ty mi tu teraz takie madrosci!!

a psik! kysz, trzeba do psychologow, i koniec!!! dziewczyny, nie sluchajcie
          jej!!

mam nadzieje, ze Ty trafisz na dobra osobe, i kompetentna, czego zycze Wasm
          wszystkim i mojej skromnej osobie.

buziaki, i prosze uwazac na 'wpadki', bo to forum czytaja rozne wrazliwe dusze,
          ok?

trzymamy sie razemi w dobrym kierunku prosze:)
          • Gość: oświećcie mnie Re: seronil IP: *.net.diw.com.pl / *.sokolowice.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 14:24
            Co to jest seronil/prozac i jak działa?
    • brickwalker Re: seronil 29.06.04, 14:57
      Można na was liczyć? Proszę o konkretną odpowiedź ponieważ nie wiem czy mam
      czekać czy nie. Pozdrawiam.
    • matrob113 Re: seronil 24.08.24, 23:33
      wymiarzmian@gmail.com pisz smialo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka