Dodaj do ulubionych

www.glodne.pl

IP: *.euv-frankfurt-o.de 14.06.04, 17:58
www.glodne.pl
zajrzyjcie
Obserwuj wątek
    • kwiat.pustyni Re: www.glodne.pl 14.06.04, 18:16
      Tak... Byłam na tej stronie. Stronka Jest wporzo ale forum mi się nie podoba
      zbytnio. Te tutaj jest o wiele lepsze. Tutaj nikt nie wykasuje mojego postu a
      tam obowiązuje regulamin który się składa z wielu punktów. Np. Nie można pisać
      na tym forum swojej wagi, nie mozna pisać że jest się grubym itd... Mój post
      został skasowany bo przypadkowo złamałam jeden z punktów i napisałam moją wage
      i wzrost [chciałam by ktoś doradził mi czy z tak dużą wagą można być chorym i
      wogle zadałam pare pytań związanych z tym...]... Pozdro
      • Gość: jusilajnen Re: www.glodne.pl IP: *.dip.t-dialin.net 15.06.04, 19:14
        co za bzdury wygadujesz!
        My<slisz ze to zalezy tylko od wagi czy jest sie chorym czy nie?
        Choroba jest w glowie kochanie!
        Jesli chcesz wiedziec to uczenie maja przygotowana jeszcze cala liste zaburzen
        ktore czekaja na oficjalne zaklasyfikowanie jako zaburzenia odzywiania,
        pomiedzy nimi na przyklad zachowania typowo anorektyczne mimo normalnej wagi.

a a <propo www.glodne.pl - mysle ze tamto forum - wlasnie dzieki wspomnianym
        przez ciebie ograniczeniom - pomaga sie leczyc, podczas gdy to tutaj -
        utwierdza w chorobie

mam wrazenie ze wy wszystkie po prostu chcecie byc chore i nic z tym nie robic
        przyzwyczailyscie sie juz i dobrze wam z wasza choroba,
        po co tstarac sie to zmieniac?
        • Gość: justynek Re: www.glodne.pl IP: *.b-m.pl 02.07.04, 13:54
          mam pytanie właśnie czy majac normalna wage bmi 23 moge byc anorektyczka tzn ,
          wydaje mi sie czasem ze mam duzo takich zachwań, mozesz o tym cos napisac?
    • Gość: jakaś Re: www.glodne.pl IP: *.aster.pl 15.06.04, 20:06
      tamto forum jest bardzo dobre jeśli się chce wyzdrowieć..
      dzięki regulaminowi nie piszę się bzdur jak schudnąć itp., to nie jest poradnik
      tylko pomoc dla chorych.. piszę tam od czasu do czasu.. administracja wszystko
      kontroluje, i to dobrze. Dzięki nim staram się nie użalać (nie zawsze to
      wychodzi) no i dają dużo do myślenia.. czasem skrytykują, ale konstruktywnie;)
      • Gość: jusilajnen Ponawiam IP: *.euv-frankfurt-o.de 16.06.04, 13:32
        Ponawiam ponawiam
    • Gość: ps Re: www.glodne.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 14:30
      jusilajnen
      forum ze specjalistą, moderowane - ma to do siebie, że może stać się miejscem
      pomocy, grupą wsparcia, podzielenia się swoimi lękami i przeżyciami w
      atmosferze względnego spokoju i bezpieczeństwa
      tak właśnie, moim zdaniem powinno to wyglądać
      ubolewam, tak jak już niejednokrotnie pisałam, nad tym, co dzieje się na tym
      forum
      niejednokrotnie bowiem post tutaj jest próbą nawiązania kontaktu, otrzymania
      wsparcia i pomocy...gdy nie ma nikogo, komu można powiedzieć o swoich troskach
      i lękach
      Gdyby tylko zechciano o tym pamiętać.

www.głodne.pl jest alternatywą
      życzę powrotu do zdrowia wszystkim potrzebującym, dużo siły i wytrwałości
      trzymam kciuki za wszystkie osoby, które zdecydują się na podjęcie terapii i
      walkę o swoje zdrowie i życie
      powodzenia
      ps

• kwiat.pustyni Re: www.glodne.pl 16.06.04, 15:47
      Sorx za poprzedni post. Pisałam go pod wpływem emocji. Poprostu zdenerwowało
      mnie to że chyba z 20 minut coś pisałam a post został skasowany. Potem się
      jednak okazało że admin forum napisał mi na e-maila gdzie udzielił odpowiedzi.
      Przebywając na tym forum wątpie że ktoś wyzdrowieje. Prędzej się pogrąży w
      chorobie. Tamto forum moim zdaniem może pomóc w wyzdrowieniu...
    • Gość: magda Re: www.glodne.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 12:54
      i można tam prowadzić zacięte dyskusje;)
      trzymajcie się
      • Gość: jusilajnen Re: www.glodne.pl IP: *.euv / 193.174.122.* 28.06.04, 19:54
        siuuuup do gory
    • Gość: jusilajnen Re: www.glodne.pl IP: *.euv / 193.174.122.* 28.06.04, 19:55
      siuup do gory
      • Gość: zaasia Re: www.glodne.pl IP: *.heh.Uni-Osnabrueck.DE 28.06.04, 23:10
        tamto forum jest fantastyczne!!!:)

tylko trzeba do niego troche..dojrzec. Zauwazylam, ze wiele ospb poczatkowo
        zraza sie, ze sie nie moze wyzalic, ale po tym jak juz maja dosc pisania o
        zyganiu, to wracaja tam, by powymieniac poglady z ISTOTAMI LUDZKIMI, a nie
        bulimiczkami i anorektyczkami.

Kontrola Administratorow pomaga dojzec to, co jest nie tak w naszym mysleniu,
        ukierunkowuje... bo czasami trudno nam obiektywnie ocenic co dobre co zle.

polecam, jest cieplo, milo, i rozsadnie, jest smiech i wsparcie!!
    • Gość: Pika_Chu Re: www.glodne.pl IP: *.osiedle.com 28.06.04, 23:16
      mam problem, kidy wpisuje adres www.glodne.pl, wyskakuje mi stronka o poezji...
      help
      • Gość: jusilajnen Re: www.glodne.pl IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 02.07.04, 13:21
        tam na tej stronce jest taka ikonka forum tam trzeba kliknac albo na ikonke
        zarejestruj sie nie pamietam dokladnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka