Gość: jusilajnen IP: *.euv-frankfurt-o.de 14.06.04, 17:58 www.glodne.pl zajrzyjcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiat.pustyni Re: www.glodne.pl 14.06.04, 18:16 Tak... Byłam na tej stronie. Stronka Jest wporzo ale forum mi się nie podoba zbytnio. Te tutaj jest o wiele lepsze. Tutaj nikt nie wykasuje mojego postu a tam obowiązuje regulamin który się składa z wielu punktów. Np. Nie można pisać na tym forum swojej wagi, nie mozna pisać że jest się grubym itd... Mój post został skasowany bo przypadkowo złamałam jeden z punktów i napisałam moją wage i wzrost [chciałam by ktoś doradził mi czy z tak dużą wagą można być chorym i wogle zadałam pare pytań związanych z tym...]... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusilajnen Re: www.glodne.pl IP: *.dip.t-dialin.net 15.06.04, 19:14 co za bzdury wygadujesz! My<slisz ze to zalezy tylko od wagi czy jest sie chorym czy nie? Choroba jest w glowie kochanie! Jesli chcesz wiedziec to uczenie maja przygotowana jeszcze cala liste zaburzen ktore czekaja na oficjalne zaklasyfikowanie jako zaburzenia odzywiania, pomiedzy nimi na przyklad zachowania typowo anorektyczne mimo normalnej wagi. a a <propo www.glodne.pl - mysle ze tamto forum - wlasnie dzieki wspomnianym przez ciebie ograniczeniom - pomaga sie leczyc, podczas gdy to tutaj - utwierdza w chorobie mam wrazenie ze wy wszystkie po prostu chcecie byc chore i nic z tym nie robic przyzwyczailyscie sie juz i dobrze wam z wasza choroba, po co tstarac sie to zmieniac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynek Re: www.glodne.pl IP: *.b-m.pl 02.07.04, 13:54 mam pytanie właśnie czy majac normalna wage bmi 23 moge byc anorektyczka tzn , wydaje mi sie czasem ze mam duzo takich zachwań, mozesz o tym cos napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaś Re: www.glodne.pl IP: *.aster.pl 15.06.04, 20:06 tamto forum jest bardzo dobre jeśli się chce wyzdrowieć.. dzięki regulaminowi nie piszę się bzdur jak schudnąć itp., to nie jest poradnik tylko pomoc dla chorych.. piszę tam od czasu do czasu.. administracja wszystko kontroluje, i to dobrze. Dzięki nim staram się nie użalać (nie zawsze to wychodzi) no i dają dużo do myślenia.. czasem skrytykują, ale konstruktywnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusilajnen Ponawiam IP: *.euv-frankfurt-o.de 16.06.04, 13:32 Ponawiam ponawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: www.glodne.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 14:30 jusilajnen forum ze specjalistą, moderowane - ma to do siebie, że może stać się miejscem pomocy, grupą wsparcia, podzielenia się swoimi lękami i przeżyciami w atmosferze względnego spokoju i bezpieczeństwa tak właśnie, moim zdaniem powinno to wyglądać ubolewam, tak jak już niejednokrotnie pisałam, nad tym, co dzieje się na tym forum niejednokrotnie bowiem post tutaj jest próbą nawiązania kontaktu, otrzymania wsparcia i pomocy...gdy nie ma nikogo, komu można powiedzieć o swoich troskach i lękach Gdyby tylko zechciano o tym pamiętać. www.głodne.pl jest alternatywą życzę powrotu do zdrowia wszystkim potrzebującym, dużo siły i wytrwałości trzymam kciuki za wszystkie osoby, które zdecydują się na podjęcie terapii i walkę o swoje zdrowie i życie powodzenia ps Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat.pustyni Re: www.glodne.pl 16.06.04, 15:47 Sorx za poprzedni post. Pisałam go pod wpływem emocji. Poprostu zdenerwowało mnie to że chyba z 20 minut coś pisałam a post został skasowany. Potem się jednak okazało że admin forum napisał mi na e-maila gdzie udzielił odpowiedzi. Przebywając na tym forum wątpie że ktoś wyzdrowieje. Prędzej się pogrąży w chorobie. Tamto forum moim zdaniem może pomóc w wyzdrowieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: www.glodne.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 12:54 i można tam prowadzić zacięte dyskusje;) trzymajcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusilajnen Re: www.glodne.pl IP: *.euv / 193.174.122.* 28.06.04, 19:54 siuuuup do gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusilajnen Re: www.glodne.pl IP: *.euv / 193.174.122.* 28.06.04, 19:55 siuup do gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaasia Re: www.glodne.pl IP: *.heh.Uni-Osnabrueck.DE 28.06.04, 23:10 tamto forum jest fantastyczne!!!:) tylko trzeba do niego troche..dojrzec. Zauwazylam, ze wiele ospb poczatkowo zraza sie, ze sie nie moze wyzalic, ale po tym jak juz maja dosc pisania o zyganiu, to wracaja tam, by powymieniac poglady z ISTOTAMI LUDZKIMI, a nie bulimiczkami i anorektyczkami. Kontrola Administratorow pomaga dojzec to, co jest nie tak w naszym mysleniu, ukierunkowuje... bo czasami trudno nam obiektywnie ocenic co dobre co zle. polecam, jest cieplo, milo, i rozsadnie, jest smiech i wsparcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pika_Chu Re: www.glodne.pl IP: *.osiedle.com 28.06.04, 23:16 mam problem, kidy wpisuje adres www.glodne.pl, wyskakuje mi stronka o poezji... help Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusilajnen Re: www.glodne.pl IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 02.07.04, 13:21 tam na tej stronce jest taka ikonka forum tam trzeba kliknac albo na ikonke zarejestruj sie nie pamietam dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś