Gość: zastanawiająca się IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.06.04, 20:17 Jak to jest z ciążą u bulimiczek?? Mają problemy z zajsciem?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: open fire Re: ciąża?? IP: *.verizone.com.pl 16.06.04, 19:27 Ja sie zastanawiam tez jak jest u anorektyczek. Nie tylko czy zachodza, ale tez czy donosza? Jesli ktos ma jakies informacje, to prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysica_krakow Re: ciąża?? 21.06.04, 20:43 U każdej kobiety wygląda to inaczej. Ja jestem bulimiczką mam 2 letnie dziecko ciąża przebiegała prawidłowo. Anorektyczki jeśli nie mają problemów z okresem tez zachodzą w ciążę i donoszą. Moja koleżanka ( 36 kg ) urodzila zdrowego synka. Bulimiczki ciężko przechodzą ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilalo Re: ciąża?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:28 Ma bulimie 9 lat. Z zajsciem nie ma problemu. Moja coreczka ma 4 miesiace. Byly problemy z utrzymaniem ciazy ale wmawialam sobie ze to nie przez bulimie. Coreczka jest zdrowa. W ciazy najgorsze jest poczucie winy, ze sie niszczy malenka istotke.Co prawda wymioty byly rzadziej i nie do konca ale niestety byly.Coreczka miala 2900. Wiec waga prawidlowa. Teraz karmie piersia i tak jak juz od liceum powtarzam sobie ze od jutra koniec!! Codziennie ide do lekarza poprosic o pomoc ale tylko na planach sie konczy. Zycze wszystkim zeby mieli silniejsza wole niz ja. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta 30 Re: ciąża?? IP: *.laczpol.net.pl 28.06.04, 23:37 u mnie nie bylo problemow ani z zajsciem w ciązę , ani z samą ciązą, ale tak poza tym...mam dosyc Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczegoj Re: ciąża?? 29.05.13, 21:19 Żadnych problemów z zajściem w ciążę. Ciąża przebiegałaby prawidłowo gdyby nie bezmyślne picie alkoholu podczas tycgh 9 miesięcy... Na szczęście Syna mam zdrowego za co jestem Bogu naprawdę wdzięczna,bo mogłam jemu zrobić straszną krzywdę. Żaluje tego szczerze teraz kiedy patrzę na moje Maleństwo. Poza tym przez ciąże o dziwo schudłam. W samej ciąży przytyłam moze z 2 kilo od wagi sprzed. Po wyjściu ze szpitala ważyłam co najmniej 6 kg mniej niż przed ciąża... Ale szczerze pisząc-nie jestem z tego dumna bo za dużo ryzykowałam żygając dzień w dzień i przeczyszczajac się. NIesttey było to silniejsze ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś