Gość: piękność IP: *.gdynia.mm.pl 25.07.04, 23:10 zrealm2-blessedbe.com/StarvingForPerfection/Ana/Thinspiration/Bones/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piękniść Re: jestem piękna IP: *.gdynia.mm.pl 28.07.04, 20:11 realm2-blessedbe.com/StarvingForPerfection/Ana/Thinspiration/BonesPage1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shorty Re: jestem piękna IP: *.tuczno.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 20:25 ...aż mnie ciarki przeszły...tego sie po prostu ni da komentować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękność Re: jestem piękna IP: *.gdynia.mm.pl 29.07.04, 17:49 Ale te co powinny udają że tego nie widzą.Ich piękne ciałka wciąż są za grube.Można zrozumieć dziewczyny z anoreksją o podłożu psychicznym,ale te gówniary ,które sobie tu polecają gałkę muszkatołową to po prostu debilki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anastacia18 Re: jestem piękna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 23:07 aaaaaa.....Boze co za potwory!!!!!!!!!Ja nie chce tak wygladac;( Odpowiedz Link Zgłoś
tellyjelly Re: jestem piękna 02.08.04, 13:55 T RAGE DIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! AZ MI SIE SMUTNO ZROBILLO';(( Odpowiedz Link Zgłoś
skoneczko Re: jestem piękna 02.08.04, 17:52 Obrzydliwe.Jak mozna doprowadzić sie do czegoś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
akins Re: jestem piękna 02.08.04, 17:52 Jednym słowem : OCHYDA Jesteście walnięte, jeśli sądzicie, że to się komuś podoba. Żaden normalny facet by na takie obrzydlistwo nawet nie spojrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: jestem piękna 12.08.04, 10:29 Zawsze na gorze, jako ostrzeżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veronica Re: jestem piękna IP: *.icpnet.pl 12.08.04, 10:40 Szczerze mówiąc anorektyczki wyglądają jak babcie 60 letnie.Kiedys oglądałam dokument o anoreksji i bulimi. Była tam jedna anorektyczka ja bym jej dała 50 pare lat.A wiecie ile ona miała w rzeczywistości?Dzień póżniejdowiedziałam się z forum ze ona była nastolatką. Odpowiedz Link Zgłoś