Gość: <..> IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:04 chciałam zapytac czy ktoras z was brała lub bierze prozac... na co on jest przepisywany i jka działa??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leonie Re: Prozac IP: *.upc-e.chello.nl 27.09.04, 21:05 nazywa sie w polskim odpowiedniku "Bioxetin" i dziala jak prozac.ja bralma ale przerwalam.lekarz mi przepisal bo mnie otepial i nie chcialm sie otepiac sama a i ta jadlam wiec co mi to bylo.moze zadziej rzygalam ale czulam sie zle.zadna tam szczesliwa jak spasione amerykanki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <..> Re: Prozac IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:54 dzieki bo własnie nie bylam pewan bo bioxetin już zazywałam:0 ale dzieki bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonie Re: Prozac IP: *.upc-e.chello.nl 27.09.04, 22:01 to samo i nie pakoac sie lepiej.nie wiem jak ty ale ja przerwalam szybko .mloa jestem i mimo ze i tak siebie niszcze chce sie juz do konca nie zaproszkowac jeszcze.powodzenia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <..> Re: Prozac IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 22:10 no ja tez przerwałam ale jednak poki co u mnie to raczej jest wskazane...i tylko dlatego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŃ-17 Re: Prozac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:40 nie wiem czy to jeszcze jest aktualny temat ale ja kiedys bralam Fluoxetine, codziennie rano chodzilam do lekarza a on mi wydzielal po 1 tabletce:) schudlam po tym dosc gwaltownie i ciagle musieli kontrolowac moja wage... to bylo straszne, mialam genialny humor, ale moze to dletego ze wowczas cierpialam na depresje i ta odmiana Prozacu pozwolila mi sie od niej w jakis sposob wywinac. juz nie biore prawie 2 lata i jestem szczesliwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <..> Re: Prozac IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 20:31 a ja jecsze mam takie pytanie bo odkad go nie biore wzrosł mi apetyt i przytyłam... czy ma ktoraz z was jakas rade dla mnie..bo nie wiem czemu zawsze robie sie głodna wieczorem a rano moge nic nie jesc..za to jem strasnzie duzo wieczorem:( czy mzoe powinnam zaczac znwou zazywac bioxetin?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma Re: Prozac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 23:50 zdecydowanie nie powinnaś to na depresję a nie na problemy z jedzeniem (choć bulimię też się tym leczy) Odpowiedz Link Zgłoś
anoresk Re: Prozac 02.10.04, 12:28 Prozac , Bioxetin , Coaxil - to ten sam lek .Miesiąc w którym go brałam , był najbardziej radosnym w moim życiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anxx Re: Prozac IP: 80.50.205.* 02.10.04, 14:49 ja biore fluoxetyne, a tro chyba tez prozac, czy sie mylę? nie mam prawie napadow ale radosna tez nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
normaaa do anoreks 28.07.05, 19:48 brałaś prozac tylko miesiąc? mój psychiatra powiedzial, że miesiąc w psychiatrii to jest nic i że trzeba brać co najmniej przez pół roku. mi się wcale nastrój szczególnie nie poprawił, tylko cały czas słysze w uszach jakieś piosenki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <..> Re: Prozac IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 17:55 ale czy ktorej z was pomogł w tym aby tyle nie jesc?? bo moim problemem jest jedzenie wieczorem i po poludniu:( i to jest straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonie Re: Prozac IP: *.upc-e.chello.nl 02.10.04, 19:02 on podobno pomaga zmiejszyc apetyt ale mi jakos to i tak nie dalo rady i zarlam tak czy siak.juz nie biore i nie zamierzam bo i tak wyniszczam organizm wiec wiecej nie potrzeba chyba.rzygi starcza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambrozja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 19:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Prozac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 14:42 ja bralam prozac ale on jest drogi(28 sztuk w opakowaniu kosztuje104zl)zamiast tego biore fluoxetine.jest jeszcze seronil ale odradzam bo ja sie po nim hujowo czulam .prozac jest najlepszy-depresja powoli znika i na poczatku zupelnie nie chce sie jesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Prozac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 17:31 Asentra jest bezpieczna i pomaga zwalczyc nie tylko depresje a tez bulimie jednak nie u kazdej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
normaaa Re: Prozac 28.07.05, 19:49 ja się po seronilu świetnie czułam i sporo schudłam. Odpowiedz Link Zgłoś