Dodaj do ulubionych

jak możecie?!

IP: *.bg.pwr.wroc.pl 25.10.04, 16:23
Jak możecie tyle bólu zadawać swoim bliskim? Jesteście strasznymi egoistkami
i nieczułymi bziągwami, którym się wydaje, że jak przestaną jeść lub będą
rzygać zmieni się świat na lepszy! BZDURA!!! w imię czego to robicie? żeby
być pięknymi? Wszystkie modelki muszą być chude żeby się upodabniać do
chłopięcej figury!!!! Znacie jakiegoś projektanta mody który nie byłby
gejochem? Zastanówcie się! Hasła typu "chcę się zagłodzić by świetnie w
trumnie wyglądać" przyprawiają mnie o mdłości....ale szkoda mi wypluwać z
siebie tak pysznego obiadku!!!!
Po prostu nie jesteście godne nazywać siebie córkami, siostrami, żonami,
dziewczynami....bo niszczycie nie tylko dane wam życie ale również INNYCH,
którym pewno na was jeszcze zależy...
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: jak możecie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 16:46
      masz całkowitą rację. Ale czy nie wydaje Ci się, że naszym marzeniem jest żyć
      normalnie? Na tym polega ta choroba - totalna znieczulica i nikomu nie życzę
      żeby kiedykolwiek odczuł to swojej skórze. Powiem jeszcze jedno, To co opisują
      dziewczyny na forum, nie jest nawet w jednej trzeciej tak odrażające i
      abstrakcyjne, w stosunku do tego jak wygląda życie z tą chorobą w
      rzeczywistości. Dlatego zgadzam się z Tobą w 100%. Powinniście nas odizolować,
      bo nie jesteśmy godne egzystencji między takimi jak wy - normalnymi...
      • Gość: hopeless Re: jak możecie?! IP: 213.199.198.* 26.10.04, 02:00
        WIEM WIEM WIEM WIEM WIEM WIEM ŻE ROBIE ŹLE!!!!!!
        BARDZO ŹLE!!!!!!
        DLATEGO NIEGDY NIE DOPUSZCZE DO TEGO ŻEBY MOJA UKOCHANA MAMA DOWIEDZIAŁA SIE ZE
        MA TAK DENNĄ CÓRKĘ!!!
        A FACETA ANI MEZA NIE MAM I PEWNIE MIEC NIE BEDE BO WSZYSTKICH ODRZUCAM CO DO
        JOTY!!! TEGO TEZ NIE ROZUMIEM ALE TAK MAM ŻE WYBIERAM SAMOTONŚĆ. CHORĄ
        SAMOTNOŚĆ.

HELP....
        • Gość: Ninia Re: jak możecie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:35
          Taka jesteś idealna? Nigdy nie obraziłaś rodziców, nie wydarłaś się na
          rodzeństwo, nie kłóciłąś się z chłopakiem? A może jednak. A może sama z czymś
          walczysz, z nałogiem, podłym charakterem, czymkolwiek? Wiesz, nie masz prawa
          rzucać w nas kamieniem, bo kto ci je daje? Przyjrzyj się sobie zanim zaczniesz
          innych krytykować, i skup się na swoim "normalnym" życiu.
    • Gość: ;( Re: jak możecie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 10:25
      Omnibusie, poczytaj trochę literatury skoro taki ślepy jesteś !!!

Ten kto chce schudnąć stosuje dietę i w odpowiednim momencie kończy.
      A my idziemy dalej.
      Różnica między 1 a 2 jest taka, że ZAWSZE są jakieś ukryte powody takiego stanu.
      ZAWSZE (!!!) jest to ODPOWIEDNIE środowisko - RODZINA !
      Nie ma ani jednego chorego (obojętnie czy anoreksja/bulimia) który miałby
      NORMALNĄ, ZDROWĄ RODZINĘ !!!!!
      Myśl, to nie boli.
      • iiifa Re: jak możecie?! 26.10.04, 11:52
        wszystkie tutaj macie racje: i osoba która rozpoczęła wątek jak i te które
        odpowiedziały. Na tym właśnie polega ta cholerna choroba (b.) ze cos się robi
        wbrew sobie. To jest uzależnienie jak każde inne... czy myślisz, że nam jest z
        tym dobrze? Prawdą jest również to że nasze rodziny nie są idealne.
        Zamiast obrażać siebie nawzajem najlepiej byłoby znaleźć powód popadania w te
        chorobę!!!!! Byłoby dużo łatwiej nam i kolejnym, których może to spotkać...
        help!!!
    • Gość: :) Re: jak możecie?! IP: *.bg.pwr.wroc.pl 26.10.04, 12:53
      Chcecie pomocy? Ale czy tak NAPRAWDE chcecie pomocy? Nie sądzę, bo nie
      pisałybyście, że np. "znowu ojciec zawiózł mnie do szpitala" albo "czy
      kroplówka jest kaloryczna?" BOŻE!!!! zwariowałyście, jak już wam ktoś chce
      NAPRAWDE pomóc wy się odwracacie a tu na Forum chwalicie się ile miałyście
      najniższy BMI (czy jak to się nazywa). Owszem, że żadna rodzina nie jest
      idealna, i że zawsze są to większe problemy niż chęć wyglądania jak modelka
      Kate Moss. Chęć zwrócenia uwagi rodziców, chęć zaistnienia w środowisku
      szkolnym... co w konsekwencji prowadzi do chęci śmierci!
      Czy wy myślicie, że ja mam idealne życie? Kurde, nikt nie ma! Nawet te modelki
      nawet bogate aktorki...nawet sam Prince Karol, który będąc następcą tronu ma
      wszystko czego zapragnie...Nie ma ani ludzi idealnych ani żyć...
      Życie jest darem danym wam PO COŚ, w konkretnym jakimś celu, a wy chcecie to
      zmarnować! Życie jest jedno - zdrowie jest jedno!
      A może anoreksja jest modna, co? Nie lepiej jest kupić sobie modny ciuszek
      niżli głodzić się na śmierć???????
    • Gość: :) Re: jak możecie?! IP: *.bg.pwr.wroc.pl 26.10.04, 12:59
      ACHA WŁAŚNIE PRZECZYTAŁAM TO!
      czesc:))Ja tez kiedy chcialam schudnac...i schudlam do 28 kg:((Lezalam w
      psychiatryku 9 miesiecy w zamknieciu...Ale i tak po wyjsciu bylam jeszcze
      chora..Wypadly mi wszystki wlosy o paznokciach nie wspomne:(ciagle
      sie "lamalam" i zamykalam w domu...Bylam dzika z nikim nie
      rozmawialam..odwrocilam sie od wszystkich nienawidzilam samej siebie...Straszni
      katowalam siebie na rozne sposoby..2lata tak sie meczylam ale cos nagle sie
      stalo sama nawet nie wiem co:) teraz waze 58(nigdy tyle nie wazylam)mam
      chlopaka ktory kocha mnie taka jaka jestem i przyjaciol ktorzy nie wyobrazaj
      sobie zycia bezemnie!!!Niezaluje tego ze bylam chora bo duzo sie
      nauczlam...Zaluje tylko tych straconych lat ktore stracilam by tylko byc piekna
      i chuda...Teraz latam po lekazach bo caly uklad pokarmowy mam chory..nerki...i
      NIGDY NIE BEDE MOGLA MIEC DZIECI...
      POZDRAWIAM

RADZĘ PRZECZYTAJCIE UWAŻNIE!!!!!!!ona nie może mieć dzieci!
      • Gość: Ninia Re: jak możecie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:20
        Ja myślę że z tobą coś też jest nie tak. Siedzisz sobie na tym forum i czytasz
        posty, które cie zupełnie nie dotyczą. to po co to robisz? Tak dla rozrywki?
        nie sądzę. Dla mnie byłoby cholernie nudne czytanie np. forum palaczy, bo to
        mnie nie dotyczy. A co dopiero wypisywać im porady wyssane palca i wyzywać od
        nienormalnych, podczas gdy nie mam o ich problemie zielonego pojęcia.
        • Gość: :) Re: jak możecie?! IP: *.bg.pwr.wroc.pl 26.10.04, 15:54
          Mylisz się!!!! Ja mam o tym wszystkim pojęcie!!!! więc wiem co mówię. Poza tym
          nie zabawiałabym się wchodząc do "anoreksja forum" ot tak sobie, z nudów, wiesz
          mi są ciekawsze stronki do obejrzenia...
          a propos oglądania: to może zaczniecie robić sobie zdjęcia chwaląc sie jak to
          już schudłyście co? i zaczniecie się licytować której to bardziej łopatki
          odstają...
          "prowokacja?"
          • iiifa Re: jak możecie?! 26.10.04, 16:33
            ja myśle że dziewczyna chce w ten sposób nam pomóc... chyba żebym sie myliła.
            Nakrzyczeć, pokazać jakie błędy robimy... przemówić do rozumu...
            Problem w tym, że my wiemy że źle robimy. I same w sobie musimy wytworzyć
            ogromną chęć wyzdrowienia. Nie jesteśmy głupie !! Jesteśmy chore !!
            • Gość: a Re: jak możecie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 16:54
              Skoro masz o tym pojęcie, to czemu nie przyznasz się do tego na forum? Znasz to
              z praktyki, czy teorii? Bo jeśli to drugie - to nie masz bladego pojęcia co
              znaczy być chorym...
          • Gość: Q [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 16:47
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ona nie wzięłaś złotko pod uwagę faktu,że nie wszyscy IP: *.chello.pl 26.10.04, 19:14
      robią to ze względu tego by być chudym-szczupłym. nie mogę sobie poradzić z
      napadami obżarstwa-a jeśli potem rzygam to nie dlatego by pozbyć się zjedzonych
      kcal-bo ich wartość wynosi dziesiątki tysięcy i i tak bym sie wszystkiego nie
      pozbyła,ale dlatego,że tracąc panowanie nad jedzeniem(to choroba przecież nie
      widzimisie) doprowadzam się do takiego stanu że dolatuję do toalety i zwracam
      na takiej zasadzie jak nie jedna normalna osoba gdy się zatruje itd-poprostu
      mój żołądek buntuje się,w tak krótkim czasie nie jest w stanie poradzić sobie z
      takim nawałem pokarmu i nie ma zlituj.nie rozumiesz i nie zrozumiesz i tego Ci
      też życzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka