liliana86 11.11.04, 17:14 Moja siostra zaczeła brać tussi. Nie wiem dokładnie co to jest i proszę Was o pomoc. Ona ma 16 lat. Czy to uzależnia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emde_15 Re: Tussi 11.11.04, 19:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=592&w=15667635&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
bulimiczka Re: Tussi 13.12.04, 00:13 Mogę powiedzieć tylko tyle żebyś ją od tego odciągnęła!Ja sama przez długi czas brałam to świństwo i bardzo żałuje.Wtedy może pomagało bo nie chciało sie jeść i miało się energie na ćwiczenia bez końca.Jednak trzęsące się ręcę, drgawki różnych części ciała, podwyższone ciśnienie, szybkie bicie seca i pare innych objawó to nie to na co liczyłam.Już nie mam tak świetnej pamieci jak kiedys i trudniej jest sie skoncentrować.Teraz naprawde zaluje ze to bralam.AHA! I utkwił mi w pamieci dzien kiedy przestałam braz bo sie przestraszylam tych objawow. Rano obudzilam sie ok 1o i wiesz co?Okropny bol głowy.Jak tylko sie poruszylam od razy bol sie nasilal.Wzielam 2 tabl przeciwbolowe i probowalam usnac w nadziei ze przejdzie.Pobudka ok 14 i kolejne 2 tabl bo nie bylo rezultatu.Wstałam dopiero ok 18 ale i tak był ten okropny bol- co prawda mniejszy, ale był. Nie zapomne tego dnia!Wtedy uświadomiłam sobie ze uzależniłam sie nie tylko psychicznie ale i fizycznie.I jesli widzisz ze zaczela brac to swinstwo to koniecznie z nia pogadaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biala.biala Re: Tussi 13.12.04, 20:32 Ja biorę Tussi ponad 2 tygodnie. Owszem mam jakieś tam drżenie rąk, szybsze bicie serducha. Zauważyłam ostatnio, że bardzo łatwo mnie przestraszyć...wogóle prawie wszystkiego się lękam. Ostatnio przestraszyłąm się dzwięku w gadu-gadu. Czy to może byc spowodowane tym, że Biorę Tussi??? Ile ich biorę?? hmm...3tabletki naraz zaraz znowu 3 i popijam Colą. Już te 6 na mnie nie działa. Więc biorę w szkole na pierwszej lub drugiej lekcji jeszcze 3. I potem jeszcze ze dwie. Wtedy dopiero czuję że coś zadziałało. Czy jestem uzależniona??? prosze napiszcie, z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
osa5572 Re: Tussi 07.01.05, 11:01 Ferrarezi? Ta Liliana? Ona na szczęście nie jest sucha,czasem pomaga mi jeść dużo Odpowiedz Link Zgłoś