misiaxl 08.07.05, 17:09 Kupiłam dzisiaj tabletki na odchudzanie(APLEFIT)a wszystko dlatego żeby szybciej schudnąć.Co o tym sądzicie? Czy Aplefit jest skuteczny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agi19 Re: APLEFIT 11.07.05, 14:10 Uważam, że żadne tabletki nie są skuteczne, a przejadłam już wszystkie, w dodatku nie zawsze w zalecanych dawkach. Po tych prochach będzie CI się kręciło w głowie, a tak w ogóle to one spowalniają przemianę materii, jak je odstawisz będziesz tyć, bo nie możesz brać ich przez całe życie. Ja się tak uzależniłam, że wydaję mi się, że nigdy z tym nie skończę. RAdzę Ci wyrzuć je i jak naprawdę chcesz się odchudzać to po prostu mniej jedz. NIe napiszę Ci nie odchudzaj się, bo to jest silniejsze od nas, ale nie zaczynaj z prochami. Miałam wrażenie, że mózg mi się rozwarstwia, odkleja płat od płata. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2017 Re: APLEFIT 11.07.05, 17:31 Hej a moge wiedziec ile sie chudnie po tym preparacie ile on kosztuje?????? Odpowiedz Link Zgłoś
misiaxl Re: APLEFIT 11.07.05, 17:32 Wiesz może i masz rację ale ja zauważyłam już efekty działania tego leku.W ciągu dwóch dni schudłam 700g i to mnie cieszy i przekonuje że ten lek ma na mnie korzystne działanie.Kupiłam te tebletki,żeby wspomóc odchudzanie.Co do jedzenia to ograniczyłam się do jedzenia jogurtów,owoców,warzyw i chudej wędliny.Chyba bardziej już nie potrafię się ograniczać z jedzeniem.No chyba żebym zaczęła się głodzić ale wiem że to nie za dobry sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaxl Re: APLEFIT 11.07.05, 17:35 Za jeden listek(20 tabletek)zapłaciłam 4 zł. Odpowiedz Link Zgłoś