fection 19.07.05, 15:54 mam pytanko...jak długo po "zjedzeniu" idziecie do łązienki??bo ja to sie dzis wkurzyłąm..bo mój żołądek nie chciał oddac..ale sobie poradziłam<herbatki>;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmurdz Re: jak długo? 19.07.05, 18:32 wiesy co, rece mi opadly jak przeczytalam twoje pytanie.. Ty sie chcesz wyleczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
anoresk Re: jak długo? 19.07.05, 19:16 I jak było Fection ? NAjpierw się nażarłaś , wypiłaś cherbatek i obrzygałaś pół łazienki ? To nie jest forum pro , więc wkurzaj się gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
tananek Re: jak długo? 19.07.05, 19:48 witaj z zasadzie to dobrze ze to tu napisalas bedziesz mogla przeczytac co ci napisze, wiec idz czym predziej do psychologa poniewaz takie zachowanie jakie opisalas jest wskaznikiem jednego z zaburzen odzywiania a to trzeba leczyc i traktowac jak chorobe zdrowia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: jak długo? 19.07.05, 20:54 faktycznie, wredny żoładek walczy o zycie... o odrobine enregii, o skrawek pozywienia ale na szczescie nadchodzą zwycięskie herbatki!!!! ciekawe, jak długo temu nieszczęsnemu niszczonemu żoładkowi będzie się jeszcze chciało walczyć? Odpowiedz Link Zgłoś