emi206 03.08.05, 14:34 chcialam sie dowiedziec ile kosztuje i czy mozna go zakupic w aptece bez recepty? ile mozna schudnac w ciagu miesiaca i tabsow dziennie nalezy brac? z gory dzieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independent-girl Re: tussipect 03.08.05, 15:41 Poszukaj dobrze na tym forum... wszystko znajdziesz na temat tego "cudownego środka" łącznie z informacjami o jego szkodliwych właściwościach...a tych jest więcej. Duuuuuuuużo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
czaarownicaa tussipect -- ODRAZDZAM 03.08.05, 20:14 Temat Tussipectu jest dość powszechny ostatnio.. W sumie w internecie można wiele na jego temat znaleźć.. Szczerze mówiąc to odradzam Ci jego stosowanie, chociażby jednorazowe.. Ja praktycznie uzależniłam się od niego.. Jeżeli będziesz miała jakieś pytania to oto mój adres: freyaa0@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2017 Re: tussipect -- ODRAZDZAM 07.08.05, 15:56 Chciałabym sie spytać ile dziennie brałaś tabsów i ile schudłaś np przez tydzień?Wiem ze odradzasz ale prosze o odp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
snake77 Re: tussipect -- ODRAZDZAM 07.08.05, 19:04 Dziewczyno stuknij sie wkoncu porzadnie w glowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewka-marchewka201 Re: tussipect -- ODRAZDZAM 07.08.05, 19:26 zawiera on efedryne to pochodna anfetaminy rownie dobrze na niej mozeszjechac i na to samo wyjdzie zastanow sie dziewczyno co ty mowisz zapomnij o tussi i zacznij odchudzac sie normalnie zdrowo na forum dietetyk udziela rad za co jej pieknie dziekuje zapytaj ja o to bralam tussi 3 razy jak sie uczylam masakra ja chce zeby moje serduszko bylo zdrowe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dknj Re: tussipect 08.08.05, 01:21 przez to świństwo o mało się nie przekręciłam... wzięłam za dużo popiłam kawą i wiem, że to było równoznaczne z tym jakbym przedawkowała z dragami Przecież to jest cholernie niebezpieczne ( wiem to hipokryzja w ustach bulimiczki, która codziennie się zabija) Odpowiedz Link Zgłoś
tigerina Re: tussipect 08.08.05, 06:14 jezeli nie chcesz z siebie zrobic wraka lepiej tego nie bierz... To ze sie po tym chudnie to kwestia podswiadomosci...za to skutkow ubocznych jest tyle ze strach Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: tussipect 09.08.05, 06:01 dawno mineły czasy, gdy na tym forum moża się byłolo dowiedzieć, jak umierac na raty, więc niczego się ty nie dowiesz... Odpowiedz Link Zgłoś