16.08.05, 13:46
własnie umówiłam się z kolegą do kina . Zalerzy mi na nim bardziej niż na
koledze. Ale boję się ,że nei zaakceptuje mojego wygladu ( widzielimy się
tylko raz kiedy wyglądałam lepiej) . Niewiem co mam robić by ciągle nie
mysleć o tym jak wyglądam , jaki mam wielki brzuch i grube ramiona ,
nieforemny tylek , żółte zęby itd... Dziewczyny , boję się tego spotkania .
Co mam robić?
Obserwuj wątek
    • ritsuko Re: ratunkuu! 16.08.05, 14:29
      Kochana, nie przejmować się tak :). Jeśli się chce umówić, to znaczy, że podobasz sie i docenia Cię taką jaką jesteś (nie no nie pisz mi, że się tak radykalnie zmieniłaś od widzenia z nim :P). Będzie dobrze... A swoją drogą ubierz się ślicznie (są sposoby by ukryc coś, a co innego wyeksponować :D) i baw dobrze. Nie ma nic gorszego niż psucie sobie zabawy myśleniem czy własnie mi się fałdka na brzuchu nie robi i nie dać się dotknąć, bo wyczuje tłuszcz...
      Miłego spotkania, buziaki :)
      • normaaa Re: ratunkuu! 17.08.05, 11:17
        Bądz wesoła, dowcipna, pewna siebie, urocza, przekonana o własnej wartości i
        wspaniałości, inteligentna i zainteresowana nim jako człowiekiem.
        Napewno to doceni.
    • golab16 Re: ratunkuu! 17.08.05, 11:40
      tez tak mialam. widzialam sie z kolesiem jeden raz i umowilismy sie na wypad do
      na impreze, pozniej chcialam odwolac spotkanie bo balam sie ze jednak nie
      przyjzal mi sie zbyt dobrze i nie wiedzialam co ubrac bo twierdzilam ze we
      wszystkim grubo wygladam. w koncu ubralam sie w jensy i luzna bluzke. teraz
      jestesmy ze soba od roku. zachowualam sie naturalnie i probowalam nie myslec o
      wlasnym ciele. zycze powodzenia na randce.
    • sourisgris Re: ratunkuu! 17.08.05, 11:57
      Idź, idź! Jak nie pójdziesz, bedziesz żałowała! A moze to ten jedyny? I również nie wierzę, ze jakos szczególnie zmieniłaś sie od ostatniego z nim spotkania. Będzie dobrze, kciuki trzymam!!!
    • hanusia24 Re: ratunkuu! 17.08.05, 12:26
      startuj i nawet się nie zastanawiaj !
      nie pozwól aby choroba zawładnęła Twoim czasem.Trzymam kciuki
      • slon14lat Re: ratunkuu! 17.08.05, 20:27
        dzięki dziewczyny , było bardzo fajnie , ubrałam się luźnie ,ale chyba ładnie ,
        teraz tylko czekam czy się odezwie i będzie chciał spotkać się raz jeszcze..
        mam nadzije.. jeszcze raz dzięki za wszytskie odpowiedzi
        pozdrawiam;)
        • normaaa Re: ratunkuu! 18.08.05, 10:32
          A na jakim byłaś filmie ? I czy był fajny.
          Mój Ex zawsze mówił, że luźne ubrania nie są zbyt pociągające. Dlatego go
          rzuciłam, że gadał głupoty ;)
          • slon14lat Re: ratunkuu! 18.08.05, 13:41
            film był średni ,moze dlatego że widziałam go drugi raz hihi ;) ale wiesz,
            czego się nie robi ... :]

P.S wczoraj się odezwał! ale nic nie mówił o spotkaniu , tyle że był
            miły..bardzo miły ...hmm
            • slon14lat Re: ratunkuu! 24.08.05, 23:05
              Woli moją koleżanke . Bo ona jest ładniejsza , zgrabniejsza. Czemu musiałam
              trafić akurat tak beznadziejnie . Czemu los , jak już daje mi okazje to jest to
              tak cholernie cieżki orzech do zgryzienia. Jestem beznadziejna , jestem
              brzydka , jestem gruba , ejstem obleśna , nienawidze siebie , nienawidze
              wszystkiego co mnie otacza , boże... Znów niechce mi się żyć . Jestem taka
              beznadziejna , jestem taka nic nie warta . Znów mi sie świat wali... Kto wie ,
              może tym arzem zawali się na dobre... Nie mam już siły . Dlaczego?! Dlaczego
              muszę byc gruba , dlaczego muszę być chora...
              • anoresk Re: ratunkuu! 25.08.05, 11:30
                Dziewczyno , problem masz a nie głupia jesteś . Oczywiscie możesz nadal się
                użalać nad sobą i płakać do lustra ale możesz zrobić coś konstruktywnego ,
                czyli iść do psychologa .
                • slon14lat Re: ratunkuu! 25.08.05, 23:25
                  dzięki :] ale chodze do psychologa już od dawna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka