Dodaj do ulubionych

Skuteczna dieta

13.10.06, 18:10
hej
czy znacie jakas dobra diete po, ktorej sa szybkie efekty?
Obserwuj wątek
    • gaj33 Re: Skuteczna dieta 13.10.06, 22:41
      Lepiej nie zadawaj takich pytań ,bo osoba pod pseudonimem "andziczek " objedzie
      Cie z góry na dół ze piszesz o takich sprawach na tym forum. Mi sie oberwalo za
      podobne pytanie.
      • carlabruni Re: Skuteczna dieta 16.10.06, 15:34
        nie potrzeba tu andziczka zeby ją zjechała. tancerka zaoytaj samą siebie czy Ty
        wogóle jesteś mądra, że zadajesz tu takie pytania? tu są udzie chorzy. z
        konkretnym problemem. ja kiedys zadałam pytanie o bmi i sama doszłam do tego,
        że popełniłam wielki nietakt. pozdrawiam.
    • solangelika Re: Skuteczna dieta 14.10.06, 09:03
      No właśnie.Nie zadawaj głupich pytań.Chyba że chcesz się dowiedzieć jak czuje
      się człowiek ktory wziął całe opakowanie tabletek przeczyszczających,wypił 2
      herbatki(też przeczyszczające)a potem na dokładkę rzygał cały wieczór.Chcesz
      wiedzieć??My chcemy być zdrowe,nie pytaj nas o diety.
      • hearcik Re: Skuteczna dieta 14.10.06, 11:03
        Solangelika juz nie przesadzaj. Wiekszosc z Was pyta sie tutaj o diety, a teraz
        udajesz, ze tego nie widzisz!

"chcesz się dowiedzieć jak czuje się człowiek ktory wziął całe opakowanie
        tabletek przeczyszczających,wypił 2 herbatki(też przeczyszczające)a potem na
        dokładkę rzygał cały wieczór"
        No jak>??? Ja nie czulam sie zle.
        • tancerka181 Re: Skuteczna dieta 15.10.06, 12:01
          Nie chrzancie tu glupot. Ja jestem rowniez bulimiczka i udalo mi sie wyjsc z
          tego gowna, jestem czysta od prawie roku. Nie lubie jak ktos sie nad soba
          uzala, jaki on to nie jest biedny. Jest prosta zasada, zygasz- sama tego
          chcialas. Poza tym jedyna metoda na pokonanie bulimi jest dora dieta, nie mowie
          tu o glodowkach czy dietach typu 300 kcal. Niestety bulimiczka, ktora zacznie
          wpieprzac wszsytko na co ma ochote i przytyje 10 kg w miesiac bardzo szybko
          wroci do wymiotow. Jednyna ucieczka z bulimi jest dieta, cwiczenia i wiara w
          to, ze da sie schudnac lub utrzymac wage w inny sposob niz poprzez wymioty....
          • gaapa Re: Skuteczna dieta 15.10.06, 13:31
            oczywiscie ze tak.rozsadna dieta i akceptacja siebie to polowa sukcesu.jak nie
            wiecej.polecam diete South Beach.bardzo zdrowa,sycaca i na niej nie mam
            atakow.chudne a jednoczesnie moge jesc duze porcje.jestem zdeterminowana zeby
            wyleczyc sie z bulimii i jesli juz mam sie najesc slodyczy to robie to ale juz
            nie rzygam a potem szybko wracam na diete..ale kazdy ma swoje sposoby.no i co
            najwazniejsze,zaczelam sie leczyc..
            • tancerka181 Re: Skuteczna dieta 15.10.06, 16:09
              Gaapa mozesz mi podac swoje gg? chcialabym dowiedziec sie o tej diecie, a
              dziewczyne z podobnym problemem chyba najlepiej pytac.
              • gaapa Re: Skuteczna dieta 16.10.06, 15:03
                1659861 to moje gg
                jest cale forum o tej diecie na gazecie.pl.pozdrawiam
          • carlabruni Re: Skuteczna dieta 16.10.06, 15:44
            to po co pytasz skoro wiesz?dam Ci jedną głupią rade. zacznij stosować głodówki
            i z bulimiczki staniesz się anorektyczką. na głupie pytanie głupia odpowiedź.
            pozdrawiam.
            • tancerka181 Re: Skuteczna dieta 16.10.06, 16:35
              CarlaBruni mam gdzies co ty sadzisz na temat mojego pytania, kto pyta nie
              bladzi. Tobie za to proponuje poszerzenie horyzontow intelektualnych, bo twoja
              wypowiedz jest wyjatkowo pusta.
              • carlabruni Re: Skuteczna dieta 17.10.06, 22:42
                pusta to jesteś Ty skoro nic nie rozumiesz! to juz na szczęście Twój problem a
                nie mój;-). zegnam z domieszką ironii;-).
            • hearcik Re: Skuteczna dieta 16.10.06, 17:06
              Carlabruni jestes wyjatkowo bezczelna. Jezeli cos Tobie przeszkadza, to po
              prostu przestan tutaj zagladac. Kazdy ma prawo pytac o co chce. A Ty nie musisz
              odpowiadac!
              • kassiuniek Re: Skuteczna dieta 17.10.06, 16:52
                Popieram , tancerke . Kazda znas przechodzi przez te gowna i kazda znas chce
                znow zaczac normalny tryb zycia .Carlabruni odniosłam takie wrazenie ,ze bardzo
                boisz sie pytan na temat jedzienia. Moze kazda z nas osobiscie powinna sie
                zastanowic jak rozumie słowo dieta .Jezeli w podswiadomosci przewidujesz , ze to
                "koleja klapa" to powinnysmy darowac sobie zawracanie głowy dietami , poprostu
                dla własnego bezpieczenstwa:)
                • karuzella1 Re: Skuteczna dieta 17.10.06, 17:01
                  Najlepsza dieta, to wlasnie jej brak :)
                  Nie mozemy rezygnowac z naszych ulubonych smakolykow, cukierkow itp
                  tak sie dlugo nie da i wlasnie przez takie diety sie rozchorowalam!
                  nie moglam jesc tego i tamtego....a jak nikt nie widzial to pozeralam wszystko!!
                  To bylo straszne, a jak zjadlam cukierka przy znajomych to zawsze lecialy
                  komentarze: on kiedy to ty jesz cukierki..?
                  Nie chce tego pamietac! Juz jestem zdrowa i wiem ze nigdy wiecej w zyciu nie
                  przejde na zadna chora diete! Jedzmy wszystko, ale madrze :)
                  Tylko to wlasnie jest najtrudniejsze....Silna wola, powiedzenie STOP,
                  wystarczy....Ale sie da!
                  Sciskam was mooocniutko!
              • carlabruni Re: Skuteczna dieta 17.10.06, 22:46
                zgadza się. kazdy ma tez prawo wypowiadać się tak jak chce i jesli coś mi nie
                pasuje to to pisze w nadziei, że dana osoba coś zrozumie, ale nadzieja jest tu
                raczej plonna. pozdrawiam.
                • gaapa Re: Skuteczna dieta 18.10.06, 19:59
                  kazdy ma inne preferencje.jedni lepiej sie czuja na diecie a inni bez niej.a
                  celem nas wszystkich jest bycie zdrowa.
                  jestem zdeterminowana zeby wyzdrowiec.jestem czysta 13 dzien.albo staram sie
                  jesc zgodnie z dieta albo jem slodycze.poczatkowo objadalam sie wrecz nimi ale
                  nie wymiotowalam.postanowilam najpierw wyleczyc sie z tego swinstwa a potem
                  ewenetualnie uczyc si dopiero jesc normalnie.jest to dla mnie najtrudniejsze ale
                  wszystko powoli i w swoim czasie.Tancerka,trzymaj sie!
                  • tancerka181 Re: Skuteczna dieta 18.10.06, 20:58
                    Dziewczyny dziekuje Wam za zgodzenie sie ze mna, choc szanuje wszsytkie
                    wypowiedzi. Na swoim przykladzie wiem, ze najgorsze sa pierwsze 2 tygodnie, aby
                    oduczyc sie wymiotowac. Gdy nie wymiotowalam miesiac zal bylo mi tracic ten
                    czas. Przyznam jednak, ze mimo, ze jestem juz dlugo czysta to nie wyleczylam
                    sie z ed. Do bulimi nie powroce, bo z perspektywy czasu wydaje mi sie
                    obzydliwa, ale ciagle otaczahja mnie mysli, aby znow sie glodzic.Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka