tancerka181 13.10.06, 18:10 hej czy znacie jakas dobra diete po, ktorej sa szybkie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaj33 Re: Skuteczna dieta 13.10.06, 22:41 Lepiej nie zadawaj takich pytań ,bo osoba pod pseudonimem "andziczek " objedzie Cie z góry na dół ze piszesz o takich sprawach na tym forum. Mi sie oberwalo za podobne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Skuteczna dieta 16.10.06, 15:34 nie potrzeba tu andziczka zeby ją zjechała. tancerka zaoytaj samą siebie czy Ty wogóle jesteś mądra, że zadajesz tu takie pytania? tu są udzie chorzy. z konkretnym problemem. ja kiedys zadałam pytanie o bmi i sama doszłam do tego, że popełniłam wielki nietakt. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
solangelika Re: Skuteczna dieta 14.10.06, 09:03 No właśnie.Nie zadawaj głupich pytań.Chyba że chcesz się dowiedzieć jak czuje się człowiek ktory wziął całe opakowanie tabletek przeczyszczających,wypił 2 herbatki(też przeczyszczające)a potem na dokładkę rzygał cały wieczór.Chcesz wiedzieć??My chcemy być zdrowe,nie pytaj nas o diety. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Skuteczna dieta 14.10.06, 11:03 Solangelika juz nie przesadzaj. Wiekszosc z Was pyta sie tutaj o diety, a teraz udajesz, ze tego nie widzisz! "chcesz się dowiedzieć jak czuje się człowiek ktory wziął całe opakowanie tabletek przeczyszczających,wypił 2 herbatki(też przeczyszczające)a potem na dokładkę rzygał cały wieczór" No jak>??? Ja nie czulam sie zle. Odpowiedz Link Zgłoś
tancerka181 Re: Skuteczna dieta 15.10.06, 12:01 Nie chrzancie tu glupot. Ja jestem rowniez bulimiczka i udalo mi sie wyjsc z tego gowna, jestem czysta od prawie roku. Nie lubie jak ktos sie nad soba uzala, jaki on to nie jest biedny. Jest prosta zasada, zygasz- sama tego chcialas. Poza tym jedyna metoda na pokonanie bulimi jest dora dieta, nie mowie tu o glodowkach czy dietach typu 300 kcal. Niestety bulimiczka, ktora zacznie wpieprzac wszsytko na co ma ochote i przytyje 10 kg w miesiac bardzo szybko wroci do wymiotow. Jednyna ucieczka z bulimi jest dieta, cwiczenia i wiara w to, ze da sie schudnac lub utrzymac wage w inny sposob niz poprzez wymioty.... Odpowiedz Link Zgłoś
gaapa Re: Skuteczna dieta 15.10.06, 13:31 oczywiscie ze tak.rozsadna dieta i akceptacja siebie to polowa sukcesu.jak nie wiecej.polecam diete South Beach.bardzo zdrowa,sycaca i na niej nie mam atakow.chudne a jednoczesnie moge jesc duze porcje.jestem zdeterminowana zeby wyleczyc sie z bulimii i jesli juz mam sie najesc slodyczy to robie to ale juz nie rzygam a potem szybko wracam na diete..ale kazdy ma swoje sposoby.no i co najwazniejsze,zaczelam sie leczyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
tancerka181 Re: Skuteczna dieta 15.10.06, 16:09 Gaapa mozesz mi podac swoje gg? chcialabym dowiedziec sie o tej diecie, a dziewczyne z podobnym problemem chyba najlepiej pytac. Odpowiedz Link Zgłoś
gaapa Re: Skuteczna dieta 16.10.06, 15:03 1659861 to moje gg jest cale forum o tej diecie na gazecie.pl.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Skuteczna dieta 16.10.06, 15:44 to po co pytasz skoro wiesz?dam Ci jedną głupią rade. zacznij stosować głodówki i z bulimiczki staniesz się anorektyczką. na głupie pytanie głupia odpowiedź. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tancerka181 Re: Skuteczna dieta 16.10.06, 16:35 CarlaBruni mam gdzies co ty sadzisz na temat mojego pytania, kto pyta nie bladzi. Tobie za to proponuje poszerzenie horyzontow intelektualnych, bo twoja wypowiedz jest wyjatkowo pusta. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Skuteczna dieta 17.10.06, 22:42 pusta to jesteś Ty skoro nic nie rozumiesz! to juz na szczęście Twój problem a nie mój;-). zegnam z domieszką ironii;-). Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Skuteczna dieta 16.10.06, 17:06 Carlabruni jestes wyjatkowo bezczelna. Jezeli cos Tobie przeszkadza, to po prostu przestan tutaj zagladac. Kazdy ma prawo pytac o co chce. A Ty nie musisz odpowiadac! Odpowiedz Link Zgłoś
kassiuniek Re: Skuteczna dieta 17.10.06, 16:52 Popieram , tancerke . Kazda znas przechodzi przez te gowna i kazda znas chce znow zaczac normalny tryb zycia .Carlabruni odniosłam takie wrazenie ,ze bardzo boisz sie pytan na temat jedzienia. Moze kazda z nas osobiscie powinna sie zastanowic jak rozumie słowo dieta .Jezeli w podswiadomosci przewidujesz , ze to "koleja klapa" to powinnysmy darowac sobie zawracanie głowy dietami , poprostu dla własnego bezpieczenstwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
karuzella1 Re: Skuteczna dieta 17.10.06, 17:01 Najlepsza dieta, to wlasnie jej brak :) Nie mozemy rezygnowac z naszych ulubonych smakolykow, cukierkow itp tak sie dlugo nie da i wlasnie przez takie diety sie rozchorowalam! nie moglam jesc tego i tamtego....a jak nikt nie widzial to pozeralam wszystko!! To bylo straszne, a jak zjadlam cukierka przy znajomych to zawsze lecialy komentarze: on kiedy to ty jesz cukierki..? Nie chce tego pamietac! Juz jestem zdrowa i wiem ze nigdy wiecej w zyciu nie przejde na zadna chora diete! Jedzmy wszystko, ale madrze :) Tylko to wlasnie jest najtrudniejsze....Silna wola, powiedzenie STOP, wystarczy....Ale sie da! Sciskam was mooocniutko! Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Skuteczna dieta 17.10.06, 22:46 zgadza się. kazdy ma tez prawo wypowiadać się tak jak chce i jesli coś mi nie pasuje to to pisze w nadziei, że dana osoba coś zrozumie, ale nadzieja jest tu raczej plonna. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gaapa Re: Skuteczna dieta 18.10.06, 19:59 kazdy ma inne preferencje.jedni lepiej sie czuja na diecie a inni bez niej.a celem nas wszystkich jest bycie zdrowa. jestem zdeterminowana zeby wyzdrowiec.jestem czysta 13 dzien.albo staram sie jesc zgodnie z dieta albo jem slodycze.poczatkowo objadalam sie wrecz nimi ale nie wymiotowalam.postanowilam najpierw wyleczyc sie z tego swinstwa a potem ewenetualnie uczyc si dopiero jesc normalnie.jest to dla mnie najtrudniejsze ale wszystko powoli i w swoim czasie.Tancerka,trzymaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
tancerka181 Re: Skuteczna dieta 18.10.06, 20:58 Dziewczyny dziekuje Wam za zgodzenie sie ze mna, choc szanuje wszsytkie wypowiedzi. Na swoim przykladzie wiem, ze najgorsze sa pierwsze 2 tygodnie, aby oduczyc sie wymiotowac. Gdy nie wymiotowalam miesiac zal bylo mi tracic ten czas. Przyznam jednak, ze mimo, ze jestem juz dlugo czysta to nie wyleczylam sie z ed. Do bulimi nie powroce, bo z perspektywy czasu wydaje mi sie obzydliwa, ale ciagle otaczahja mnie mysli, aby znow sie glodzic.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś