Dodaj do ulubionych

..tragedia..!!!!

23.03.07, 18:43
....dopadl mnie wirus grypy zoladkowej..po ok.3mies. wstrzemiezliwosci-
rzygam..(juz zapomnialam jakie to ochydne uczucie..)wiem ze ow wymioty sa
wynikiem grypy..a jednak boje sie,ze ow precedens powroci..ze wszystko
zaprzepaszcze..taka bylam dzielna..tyle wytrzymalam..tak ciezko
walczylam..strasznie sie boje ze wszystko sobie przypomne..ze zaczne od
nowa..dziewczyny prosze o wsparcie..dajcie mi kopa..sily zebym sie nie
poddala..zebym walczyla dalej..
Obserwuj wątek
    • agatorka Re: ..tragedia..!!!! 23.03.07, 19:15
      bonnie, trzymaj się!!!
      na razie nie masz się czego bac, bój sie dopiero, gdy zaczniesz mieć ataki
      obżarstwa, albo gdy zacznie cię tak znajomo kusić w śroku, a na razie zdrowiej!!!
      jak coś zacznie się jednak dziać źle to nie usprawiedliwaj się tylko wtedy
      alarmuj :-)

pozdraaiwm,
      agata
      • bonnie26 Re: ..tragedia..!!!! 23.03.07, 20:17
        ..wstyd sie przyznac ale juz teraz pomyslalam-zeby sie najesc(skoro i tak
        jestem chora) i zwymiotowac..przeciez mam wirusa..i tak wymiotuje..oo
        boze..jakie to zalosne..byle "okazja"i bulimia daje znac o sobie..ale ja
        jestem "glupia"-nie moge nawet kubka herbaty wypic a mysle o obzarstwie..musze
        sie uspokoic..wyciszyc..przegnac te paskudne mysli..byle by tylko nie uzalac
        sie nad soba i nie panikowac..panika i wyrzuty sumienia to chyba najwieksi
        sprzymierzency bulimii..ide sie polozyc..jutro bedzie lepiej..musze w to
        wierzyc..dziekuje agatorko..zdaje sobie sprawy ze teraz przede mna niezbyt
        latwe dni..czuje sie jakbym znowu zaczynala od nowa..ale nie bede sie nad soba
        uzalala..
        • agatorka Re: ..tragedia..!!!! 23.03.07, 20:26
          pomyśl o tym, ze przeszłaś już to raz,więc z jednej strony wiesz co robić (nie
          dawać wolości ani jedenj pokusie!) i wiesz, ze nie chcesz tego znowu
          przechodzić, bądź twarda!

życzę jaknajmniej "złych myśli" i rychłego powrotu do zdrowia, zeby zniknął
          pretekst.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka