agi19 04.07.08, 13:06 był ktoś? może podać jakieś szczegóły? jak wygląda dzień, jakie są zajęcia, jak wygląda jadłospis, jak z wyjściami, odwiedzinami, tel. proszę o możliwe szczegóły pzodrawiam, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda5989 Re: klinika nerwic w Lublinie 04.07.08, 18:48 Hej! Chodzi Ci o tą klinikę na Głuskiej? Ja leżałam na Abramowickiej, nie za ciekawie... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
agi19 Re: klinika nerwic w Lublinie 04.07.08, 19:49 tak na głuskiej słyszałąm dobre opinie Odpowiedz Link Zgłoś
magda5989 Re: klinika nerwic w Lublinie 04.07.08, 22:16 O Głuskiej nie dużo wiem, ale skoro słyszałaś dobre opinie to pewnie tak jest. Moja koleżanka tam leżała ok 2óch miesięcy, na początku tamtego roku. Ja wiem, że na Abramowickiej wcale nie leczą... byłam miesiąc i miałam 2 czy 3 rozmowy z psychologiem! Po każdym posiłku miałam pół godz odsiadki w dyżurce, żebym nie wymiotowała! Dziewczyny z anoreksją miały 5 posiłków- ostatni o 21. Codziennie ważenie itd... Jeżeli robi się przekrety- wymiotujesz kilka razy, nie chcesz jeść, ćwiczysz idziesz w pasy!!! Hmm zakaz widywania się z rodzicami, telefonowania itd. Tak jest na Abramoiwckiej- oddział młodzieżowy. Wydaję mi się, że na Głuskiej jest podobnie, podejrzewam jednak, że jest lepsze podejście do pacjenta... tj klinika, nie zwykły szpital psychiatryczny:/ Napiszę Ci o Głuskiej jak mi koleżanka odpisze;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś