lola.b 18.06.09, 13:15 siedem i czterdzieści w ciele się nie zmieści do tego jeszcze pół i dupę mam jak wół by ciało słowem się stało wciąż staram się za mało może w rozpaczy akcie przywdziać betonowe kapcie? inspired by szacki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollaboga77 Re: moja nowa waga 18.06.09, 15:49 strasznie się meczycie. zadajcie sobie pytanie gdzie leży problem i od czego się zaczęło? Odpowiedz Link Zgłoś
anty_pro_ana Re: moja nowa waga 18.06.09, 23:55 Proszę, powiedz, że nie masz zamiaru prowadzić tutaj terapii... Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: moja nowa waga 19.06.09, 15:00 nawet jakbym coś powiedziała tak bys tego nie usłyszała ;) Zal mi wszytskich któtrzy łapia się na kanon pięknego smukłego ciała. Zamiast chciec normlanosci w zyciu i samodzielności, przyjaźni, miłości i rozwijania pasji !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: moja nowa waga 23.06.09, 16:32 anorektycy sa dośc agresywni zreszta tym słowem to wyraziłaś "moja panno" ! Odpowiedz Link Zgłoś
bajabongobongobaja Re: moja nowa waga 18.06.09, 22:24 odpowiedz na pytanie: czy to jest forum pro-ana? bo Twoj wierszyk właśnie ma taki posmak Odpowiedz Link Zgłoś
szacki Re: moja nowa waga 19.06.09, 21:06 lola my się tutaj bawimy ;) forum.gazeta.pl/forum/w,176,95951534,95951534,skutki_brania_amfetaminy.html wpadaj do nas Odpowiedz Link Zgłoś
daisyd Re: moja nowa waga 20.06.09, 10:41 Dokładnie. Trochę autoironii nie zaszkodzi poczucia humoru na własny temat przy okazji. Nic nam nie przyjdzie z tego, że będziemy się wciąż użalać nad sobą jacy to nieszczęśliwi jesteśmy, bo chorujemy na ED. Odpowiedz Link Zgłoś
szacki Re: moja nowa waga 20.06.09, 10:47 anorektyczki nie lubia sie smiac bo im sie wydaje ze jak rozciagna usta w uśmiechu to zajmuja soba wiecej miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: moja nowa waga 22.06.09, 00:06 hehe, a ja mam szerokie usta.... co robic panie doktorze Szacki?zmniejszać? a Ty mnie jeszcze bardziej rozsmieszasz..podonie jak Daisy..pozwę Was do sądu o odszkodowanie za uszkodzenie ciała! Odpowiedz Link Zgłoś
lola.b Re: moja nowa waga 22.06.09, 16:52 już zeżarłam cały wikt znowu jestem Panna Nikt ku..., co mnie podkusiło marzę, żeby mnie zemdliło raz dwa trzy cztery popękały już bariery cztery pięć sześć jak można tyle zjeść sześć siedem osiem teraz żarcia mam pokłosie osiem dziewięć i do siebie niechęć nim doliczę do dziesięciu to porzygam się za pięciu anorektyczki się nie uśmiechają, bo poziome poszerza, teraz można chodzić tylko z ustami w karpika Odpowiedz Link Zgłoś