alfa36 17.05.10, 13:37 Sukam czegos w niewielkiej nadmorskiej miejscowosci, najlpeiej blisko Łeby ale niekoniecznie. Doradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba133 Re: Mała miejscowosc nad morzem 24.05.10, 15:27 2 lata temu byłam w Wiciach koło Darłowa, bardzo mala miejscowośc, polecam domki Bryza Odpowiedz Link Zgłoś
kamilaskoczynska Przewodniki po miejscowościach i atrakcje 25.05.10, 17:12 Hej! Wiele ciekawych przewodników po miejscowościach wraz z opisem atrakcji, znajdziesz na stronie turystyka.polecanenoclegi.pl Szukasz małej miejscowości, ale również chciałabyś pewnie coś zwiedzić, mieć wypoczynek pełen miłych atrakcji? Mała lista sympatycznych nadmorskich miejscowości wypoczynkowych Rozewie Jastarnia Jastrzębia Góra Jurata Kołobrzeg Międzyzdroje Puck Hel Gdynia Gdańsk Darłowo Chałupy Sopot Stegna Ustka Władysławowo Łeba Z pewnością znajdziesz tam mnóstwo atrakcji dla siebie i bliskich Odpowiedz Link Zgłoś
noa-75 Karwia 26.05.10, 08:46 polecam Karwię, fajna, mała, przyjazna miejscowość, blisko do władka, na hel czy gdanska, 4 razy bylismy w morena, super warunki, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agulle Re: Karwia 26.05.10, 11:30 a możesz napisać jakie oni tam ceny mają, b na stronie nie podają Odpowiedz Link Zgłoś
noa-75 Re: Karwia 26.05.10, 11:54 55 zł za osobę, nie wiem jak z małymi dziecmi, ja byłam z 12latkiem Odpowiedz Link Zgłoś
fifiak Re: Mała miejscowosc nad morzem 30.05.10, 11:44 Polecam małe zaciszne Poddąbie, typowe miejsce gdzie wypoczywają przede wszystkim rodziny z dzieckiem. Jedyny minus zejście na plaże po schodach. My braliśmy małą w nosidło lub zostawialiśmy na górze wózek. Morze, las i spokój - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
adomi Pustkowo n/t 30.05.10, 17:59 Łagodne zejście, spokój, cisza - dla mnie super miejsce na wakacje z dzieckiem, a w razie czego blisko do większych, głośnejszych miejscowości Odpowiedz Link Zgłoś
kristoph1 Re: Mała miejscowosc nad morzem 31.05.10, 17:13 Zapraszamy Państwa, przez cały rok, do odwiedzenia naszego obiektu w Jantarze. Jest to budynek wolnostojący, 2 kondygnacyjny. Dysponujemy pokojami 2, 3, i 4 osobowymi, z łazienkami, TV, lodówką. Obiekt znajduje sie 1200 m od plaży. Na miejscu można skożystać ze stołówki. Posiłki przygotowuje osdobiście właścicielka obiektu. Osoby, które chcą same przygotowywać sobie posiłki maja do dyspozycji aneksy kuchenne. Przy obiekcie znajduje sie duży, piekny ogród ogród z altankami, małym placem zabaw dla dzieci oraz grill. Dla zmotoryzowanych mamy ogrodzony parking. Ceny od osoby w pokoju: w sezonie (czerwiec, lipiec, sierpień) – 35 zł - 45 zł poza sezonem (pozostałe miesiące) – do 28 zł W naszym obiekcie chętnie widzimy również grupy do 45 osób Organizujemy imprezy integracyjne. tel 781710572 Zdjęcia: img294.imageshack.us/img294/6135/11412.jpg img203.imageshack.us/img203/692/60598581.jpg img218.imageshack.us/img218/6504/11513.jpg Restauracja na miejscu : img714.imageshack.us/img714/9494/82197663.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
violik Re: Mała miejscowosc nad morzem 31.05.10, 20:44 Ale Jantar to moloch kolonijno-turystyczny... Zdecydowanie polecam Poddąbie. Tylko plaża po schodach to raczej nie dla wózków... Odpowiedz Link Zgłoś
fotomama81 Re: Mała miejscowosc nad morzem 01.06.10, 01:13 polecam Bialogórę. byłam 2 razy i byłam bardzo zadowolona. w zeszłym roku byliśmy w Kopaniu (obok Wspomnianych Wici) ale bez samochodu albo rowerów to nie da rady, bo do morza spory kawałek, ale plaża bajecznie pusta i ogromna . Wicie są przy samym morzu ale plaża jest waska. Odpowiedz Link Zgłoś
k8tie.online Re: Mała miejscowosc nad morzem 02.06.10, 22:37 Zdecydowanie blisko Łeby polecam Nowęcin. Do Łeby 3 minuty samochodem, a okolica cichutka i spokojna. My z dziećmi byliśmy w Lago www.lagoleba.pl i byliśmy szalenie zadowoleni - jest tu cisza i spokój, duży ogród, teren ogrodzony i zamknięty także bezpiecznie dla dzieci, a co najważniejsze czysto! W pobliżu jest jezioro, które dosłownie widać z okien, gdzie podczas urlopu można skorzystać z kajaczków i rowerków wodnych. Polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś