Gość: Car Alexander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 18:11 Wpisujcie tylko nazwiska swoich kandydatów na prezydenta Kielc wtedy zobaczymy, jak realne sa wyniki z Gazety wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cdn Re: Grzela,Lubawski,Olszewski-interne towa sonda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 18:13 Grzela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amo Re: Grzela,Lubawski,Olszewski-interne towa sonda IP: *.tkdami.net 06.11.06, 18:19 Grzela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 18:18 Jedyny kandydat dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMadrala ReLubawski,interne towa sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 18:30 Wojciech Lubawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mefiu Lubawski!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 18:55 Ja tylko głosuje na Lubawskiego, według mnie jedyny powazny kandydat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NNXXTT Re: Grzela,Lubawski,Olszewski-interne towa sonda IP: 81.219.210.* 06.11.06, 19:18 Olszewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Grzela,Lubawski,Olszewski-interne towa sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:20 Grzela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzela Re: Grzela,Lubawski,Olszewski-interne towa sonda IP: 80.50.251.* 06.11.06, 19:28 Grzela Odpowiedz Link Zgłoś
ikser Re: Grzela,Lubawski,Olszewski-interne towa sonda 06.11.06, 19:46 Wstrzymuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiti Re: Grzela,Lubawski,Olszewski-interne towa sonda IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 06.11.06, 20:22 olszewski Odpowiedz Link Zgłoś
inz_mamon6 Olszewski!!! 07.11.06, 20:41 Przyrzekałem Jurkowi doradcy inwestycyjnemu (jurek_inw), że oddam na niego głos i oddam. BYLE NIE NA TEGO WIZJONERA, POMNIKARZA I ZNAWCĘ SZTUKI SAKRALNEJ - LUBAWSKIEGO!!! PS. Wiekszość moich znajomych też zagłosuje na Olszewskiego, bo mają dość dziurawych dróg i mamienia portami lotniczymi w stylu Heathrow. Mają też dość tego szamba jakie jest w sld. Pozdrawiam wszystkich szerzących propagandę skucesu, którego nie widać tzn. zwolenników Wojtusia jak również zwolenników dr Joasi Odpowiedz Link Zgłoś
wincenty_z_kielczy Re: Grzela,Lubawski,Olszewski-interne towa sonda 07.11.06, 21:27 Olszewski. Dla mnie on jest najsensowniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
rysio60 Cała prawda o Olszewskim i Lubawskim 10.11.06, 09:05 Pan Olszewski prowadzi kampanię wśród zwykłch mieszkańców Kielc i chce rozwiązywać ich problemy. A Pan Lubawski spogląda na nas z wysokich budynków i mówi o dumie. A może obawia się zejśc na ziemię, bo na ul. Cedro Mazur może urwać zawieszenie swojego auta, na Białogonie stracić uzębienie (nie ma tam chodników), na osiedlowych uliczkach stracić dumę po spotkaniu z kilkoma młodzieńcami, których obawiają sie nawet mundurowi. Tak lotnisko jest Panu Prezydentowi b. potrzebne...... tylko czy nam jest potrzebny taki Prezydent ? Odpowiedz Link Zgłoś