norbia 19.07.12, 12:14 Witam, poszukuję dobrego logopedy dla małego dziecka. Możecie kogoś polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafaleczka Re: logopeda 13.09.12, 14:53 również szukam logopedy dla 3 l3tniego dziecka słabo mowiacego Odpowiedz Link Zgłoś
monia-1976 Re: logopeda 15.09.12, 12:38 Na Retkini na Wileńskiej jest poradnia , w której przyjmuje logopeda na NFZ. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
binkaa Re: logopeda 15.09.12, 20:47 napisz do mnie na binkaa@gazeta.pl moj syn chodził 3 lata raz w tygodniu do fajnej logopedy do mieszkania najpierw bo nie mówił nic, a panią poznaliśmy w przedszkolu potem jak juz mówił ćwiczyliśmy wszystko po kolei: SZ CZ K R itp chodził do końca zerówki Odpowiedz Link Zgłoś
inka-241 Re: logopeda 04.03.13, 12:38 polecam "LOGOS" na Widzewie na ul. Gorkiego. Córka chodziła bardzo chętnie i zrobiła szybkie postępy. Dla zainteresowanych www.gabinet.wojczyk.org/. Byłysmy bardzo zadowolone. mam nadzieję, że moja opinia się przyda Odpowiedz Link Zgłoś