tomi33 03.05.05, 19:18 znudzily mi sie juz zlobki na ruczaju, od paru dni bedace na topie mnie niezle minal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruczaj.x Re: jak minal dzien? 03.05.05, 20:54 u mnie też w sumie przepięknie Wiosna i szaleństwo na rowerku: OE-Skotniki-Lasek Tyniecki,Tyniec, później trasa Tyniecką do Pychowic - Skałki Twardowskiego - Zakrzówek (naprawdę polecam!) pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: jak minal dzien? 03.05.05, 21:14 A ja oglądałam cały Ruczaj z Kopca Kościuszki (uważam że cały ten rejon jest cudowny) i strasznie się cieszę,że będę tam mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: jak minal dzien? 09.05.05, 08:20 Ooo, a gdzie dokładniej będziesz tam mieszkać? Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: jak minal dzien? 09.05.05, 14:06 lady napisała: > Ooo, a gdzie dokładniej będziesz tam mieszkać? > na Chmieleńcu. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x Re: jak minal dzien? 09.05.05, 15:17 hmmm... ?? zdecydowanie nie doszukuj się aluzji, chyba, że są one związane z tym, że troszk ę mi się nudzi w pracy :D pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x Re: jak minal dzien? 09.05.05, 15:58 mogę szczekać :D ale miauczenie jest chyba bardziej uspokajające, no w każdym razie moja kumpela po rozmowie z szefem często sobie miauczy, więc coś musi w tym być :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: jak minal dzien? 09.05.05, 16:04 Okej:) A tak w ogóle, czemu nie usunąłeś tego prowokatora co chce wymóc mieszkanie komunalne? Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x Re: jak minal dzien? 09.05.05, 16:08 a cóż on mi przeszkadza... jest to jakiś pomysł na życie, a poza tym to takie miłe, że chciałby mieszkać obok nas ;D Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: jak minal dzien? 09.05.05, 16:15 ruczaj.x napisała: > a cóż on mi przeszkadza... > > jest to jakiś pomysł na życie, a poza tym to takie miłe, że chciałby mieszkać o > bok nas ;D Hehehehe,tworzy się wokół Ruczaju istny fanclub...DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś