misiamama Re: Pani do sprzątania - potrzerbn 06.10.04, 13:06 Hej przepraszam synek pacnął łapka na enter) Może któraś z Mam mogłaby polecić uczciwą Panią do sprzątania (Warszawa Mokotów). Niestety ostatnio usłyszałam że jedna z Pań polecanych na tym forum oczekuje 17 zł za godzinę. Nawet jak na tzw warszawskie ceny to chyba nie jest jeszcze typowe wynagrodzenie za sprzątanie. Jesli więc znacie kogoś o mniejszych ambicjach finansowych - proszę o wiadomość. Dziękuję Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
mamaestery Re: Pani do sprzątania - potrzerbn 06.10.04, 13:22 napisalam na priva Odpowiedz Link Zgłoś
bmoty Re: Pani do sprzątania - potrzerbn 09.10.04, 23:19 czy możesz do mnie też wysłać namiary Odpowiedz Link Zgłoś
beataantos Re: Pani do sprzątania - potrzerbn 12.10.04, 11:30 Czesc, Moja mlodsza siostra - studentka 3 roku SGGW chetnie dorobi sprzatajac lub prasujac - juz zreszta sprzata u znajomych. Godna polecenia, uczciwa, pracowita , mloda osoba. Jej bezposredni numer telefonu 607 843 912 - Edyta Pozdrawiam, Beata Odpowiedz Link Zgłoś
gugusiaczek Re: Pani do sprzątania - potrzerbn 15.10.04, 20:48 witam, mam kogos kogo moge polecic.jesli jestes zainteresowana prosze o kontakt Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś