patyk.od.zosi 10.04.05, 08:33 Witam Czy ktos moglyby mi poradzic, gdzie najlepiej jest wykonac taki zabieg w Warszawie? ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi i Rysia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katkasia1 Re: Wędzidełko języka - podcinanie 10.04.05, 19:22 Czy taki zabieg jest faktycznie konieczny? U mojego dziecka 3 logopedów kazało pocinać. Nie podcięliśmy. Długie, codzienne ćwiczenia logopedyczne dały wspaniałe rezultaty.Teraz już nie ma potrzeby podcinać . Mam namiar na lekarza, który podcina wędzidełko laserem. Jeśli faktycznie musicie, to może tam spróbujcie? Dr Zawadzki 838 82 68. Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Wędzidełko języka - do katkasi1 10.04.05, 19:37 Dzieki za odpowiedz. Wedzidelko jest faktycznie bardzo krotkie, a Ryś ma dopiero 3 miesiace i czy na cwiczenia logopedyczne to jeszcze nie za wczesnie? Pewnie, ze wolallabym uniknac podcinania, ale jesli juz ma byc, to chyba lepiej wczesniej niz pozniej... Laserem? To niby lepiej? Moze masz namiary na tego dobrego logopede? ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi i Rysia Odpowiedz Link Zgłoś